I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su šiuo „LEGO® Friends“ rinkiniu „Žirgo treniruotė“ (41746) vaikai nuo 4 metų, mėgstantys rūpintis žirgais ir kitais gyvūnais, gali kurti daugybę išradingų istorijų. Rinkinys, kuriame yra Alijos ir Mijos mini lėlytės, taip pat 2 žirgai ir priedų kūrybiškam žaidimui, padeda vaikams mokytis konstruoti. Vaikai gali geriau pažinti Alijos ir jos draugės mamos Mijos santykius, nes jas sieja bendra meilė žirgams.

Pradedančiuosius konstruotojus įkvepiantis rinkinys

LEGO rinkiniai vaikams nuo 4 metųsukurti taip, kad vaikai galėtų greitai ir smagiai konstruoti. Rinkinyje yra pradinė kaladėlė – tvirtas pagrindas, ant kurio vaikai gali kurti sceną. Su programėle „LEGO Builder“ kartu su vaikais galėsite mėgautis paprastu konstravimu, priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.

Sveiki atvykę į naujos kartos Hartleiko miestą

„LEGO Friends“ visatoje vaikai susiras draugų, atras įspūdingų vietų ir kurs tikro gyvenimo nuotykius.

  • Konstravimo ir žaidimo linksmybės vaikams nuo 4 metų. Įkvėpkite vaikus tyrinėti žirgų priežiūros pasaulį su šiuo „LEGO® Friends“ rinkiniu „Žirgo treniruotė“ (41746), kuriame yra žaislinis žirgynas.
  • 2 mini lėlytės ir priedai. Rinkinyje yra „LEGO® Friends“ personažų Alijos ir Mijos figūrėlės, taip pat žirgas, kumeliukas ir daug priedų.
  • Kūrybiškas žaidimas vaidmenimis. Priedai: 2 šokinėjimo kliūtys, žirgo išmatų ir šieno elementai, balnas, žiūronai, grėblys, kibiras, šampūnas, obuolys, morka, apdovanojimas ir šalmas Alijai.
  • Ypatinga dovana. Šis „LEGO® Friends“ rinkinys – smagi dovana gimtadienio, švenčių ar kita proga vaikams nuo 4 metų, kuriems patinka konstravimo ir kūrybiški žaidimai.
  • Išmatavimai. Žaislinis žirgynas yra 12 cm aukščio, 19 cm pločio ir 11 cm gylio.
  • Su pradine kaladėle. Rinkinyje yra patogi pradinė kaladėlė ir elementai greitam konstravimui, padėsiantys vaikams užtikrintai pastatyti žirgyną.
  • Aiškios instrukcijos. Su programėle „LEGO Builder“ kartu su vaikais galėsite mėgautis paprastu konstravimu, priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.
  • Nauja Hartleiko miesto karta. 2023 metų sausio mėnesį „LEGO® Friends“ visata prasiplėtė pasipildydama naujais personažais ir vietovėmis, įkvepiančiais dar linksmesniems žaidimams vaidmenimis.
  • Užtikrinta kokybė. Nuo pat 1958 metų LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir patogumą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, „LEGO® Friends“ kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

41746_lifestyle-6479a81583ed7.jpg

Susipažinkite su nauja Hartleiko miesto karta

Su naujos kartos „LEGO® Friends“ rinkiniais ir įvairiais personažais sudominkite vaikus šiuolaikinėmis draugystės istorijomis.

41746_hero-6479a81bbdb46.jpg

Smagus rinkinys besimokantiems konstruoti

Pakurstykite vaizduotę su „LEGO® Friends“ žirgo treniravimo rinkiniu pradedantiesiems – vaikams patiks rūpintis žirgais.

41746_build-6479a820bb5b8.jpg

Leiskite laiką kartu

Padėkite vaikams lavinti naujus įgūdžius konstruodami ir žaisdami kartu.

41746_inthebox-6479a829b4049.jpg

Dovana mažiesiems žirgų mylėtojams

Šis konstravimo rinkinys, skatinantis mažuosius kurti draugystės istorijas, – smagi dovana vaikams, mylintiems žirgus.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41746 LEGO® Friends Žirgo treniruotė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41746 LEGO® Friends Žirgo treniruotė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41746 LEGO® Friends Žirgo treniruotė

Kodas: 4040101-6391
Barkodas: 5702017415291
2169
3099
21,69 €
30,99 €
-30% pažymėtoms LEGO prekėms su One Family kortele
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus