I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Su šiuo „LEGO® Friends“ Blynų parduotuvės (41753) konstravimo rinkiniu kūrybiški vaikai nuo 6 metų linksminsis žaisdami vaidmenimis. Stebėkite, kaip vaikai susidraugauja su Lunos ir Peizlės personažais. Nuotykių ieškotoja Luna ir drovioji Peizlė visuomet atskleidžia viena kitai visa, kas geriausia, ir kartu smagiai leidžia laiką. Blynų parduotuvės rinkinyje yra viryklė, blynų įdaro elementai ir besisukantis plakiklis, kurį naudodami vaikai galės įsijausti į gardumynų gaminimo procesą. Rinkinyjetaip pat yra nedidelis kasos aparatas, stalas ir meniu kortelė klientų istorijoms kurti. Vaikams patiks stebėti po krūmu pasislėpusį triušiuką.

Dar daugiau linksmybių

Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai patirs patogaus konstravimo nuotykį, kurio metu galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.

Sveiki atvykę į naujos kartos Hartleiko miestą

„LEGO Friends“ visatoje vaikai susiras naujų draugų, atras įdomių vietų ir patirs tikrų nuotykių.

  • Blynų gaminimo žaidimas vaikams nuo 6 metų. Su šiuo „LEGO® Friends“ Blynų parduotuvės (41753) rinkiniu vaikai gali linksmintis gamindami blynus, patiekdami juos klientams ir mėgaudamiesi skanėstais.
  • 2 minilėlytės ir priedai. Rinkinyje yra dviejų „LEGO® Friends“ minilėlyčių – Lunos ir Peizlės – personažai, taip pat viryklė, kasos aparatas, maisto plakiklis, lauko staliukas ir triušiuko personažas.
  • Kūrybiškas žaidimas vaidmenimis. Ši kūrybiška LEGO® dovana padės mažiesiems konstruotojams mokytis žaidžiant ir pažinti skirtingų pomėgių turinčius personažus.
  • Priedai blynams kepti. Į šį „LEGO® Friends“ rinkinį įeina meniu kortelė, 2 blynų, šokolado ir medaus skardinės elementai, 2 šakutės, 2 puodeliai, gesintuvas ir plakiklis.
  • Dovana vaikams, mėgstantiems vaidinti. Rinkinys yra puiki dovana vaikams, mėgstantiems gaminti ir žaisti kūrybiškus parduotuvės žaidimus vaidmenimis.
  • Tinkamas jauniesiems konstruotojams. Blynų parduotuvė yra 10 cm aukščio, 6 cm pločio ir 7 cm gylio.
  • Pagalba konstruojant. Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti progresą ir išsaugoti rinkinius, tobulindami įgūdžius.
  • Naujos kartos Hartleiko miestas. 2023 metų sausio mėnesį „LEGO® Friends“ visata išsiplėtė, pasipildydama naujais veikėjais ir vietovėmis, įkvepiančiais dar didesniems žaidimo vaidmenimis nuotykiams.
  • Užtikrinta kokybė. Nuo pat 1958 metų visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

41753_lifestyle-6479aa594795f.jpg

Susipažinkite su nauja Hartleiko miesto karta

Atraskite naujosios „LEGO® Friends“ kartos rinkinius, su kuriais žaisdami vaikai galės draugauti su įvairiais personažais.

41753_hero-6479aa5e78638.jpg

Pakurstykite vaizduotę

Su blynų parduotuvės rinkiniu suteikite vaikams galimybę lavinti konstravimo įgūdžius ir mėgautis istorijų kūrimu.

41753_build-6479aa63656e8.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

41753_inthebox-6479aa6870af2.jpg

Dovana, kupina draugystės

Rinkinys taps puikia dovana gimtadienio ar kita proga vaikams, mėgstantiems kurti savo istorijas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41753 LEGO® Friends Blynų parduotuvė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41753 LEGO® Friends Blynų parduotuvė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41753 LEGO® Friends Blynų parduotuvė

Kodas: 4040101-6396
Barkodas: 5702017415352
766
999
7,66 €
7,66 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus