I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nudžiuginkite LEGO® Friends gerbėjus nuo 6 metų šventinio laikotarpio metu padovanodami 2023 metų LEGO Friends advento kalendoriaus (41758) rinkinį. Po kiekvienomis durelėmis slepiasi minilėlytė, makrolėlytė ar miniatiūrinis statinys, kad iki Kalėdų likusio laiko skaičiavimas būtų ypatingas.

Kūrybiška dovana gyvūnų mylėtojams

Šis advento kalendorius skirtas Hartleiko miesto gyvūnams pagerbti. Vaikai mėgausis atrasdami skirtingus gyvūnus, minilėlytes, miniatiūrinius statinius ir priedus, padedančius kurti šventinę nuotaiką Gyvūnų žaidimų aikštelės ekspozicija. Gyvūnai gali žaisti žaidimų aikštelėje ar pasivažinėti kalėdiniu traukiniu. Vaikai gali atskleisti savo kūrybiškumą padėdami Leo ir Otum papuošti Kalėdų eglutę.

Pritaikoma kalėdinė ekspozicija

Komplekte yra žaidimų kilimėlis ir įvairūs priedai, kuriuos galima sujungti ir pertvarkyti sukuriant žaidimų aikštelę, kurioje galėtų žaisti gyvūnai. Vaikai čia ras kalėdinę dėžutę ir galės papuošti Kalėdų eglutę priderindami įvairius spalvotus taškelius.

  • Advento kalendorius, kuriame gausu veiklos gyvūnų tematika. Skaičiuokite dienas iki Kalėdų su LEGO® Friends advento kalendoriumi (41758), kurį sudaro konstruojami personažai, užduotys ir priedai.
  • Sukurkite šventinę žaidimų aikštelę gyvūnams. Atvėrę dureles vaikai mėgausis sukurdami žaidimų aikštelę.
  • Perteikite Kalėdų dvasią. Rinkinyje yra 10 LEGO® Friends personažų ir linksmos Kalėdų pramogos.
  • Nesibaigiantys žaidimai vaidmenimis. Su šia advento kalendoriaus gyvūnų žaidimų aikštele ir 24 minifigūrėlėmis vaikai patirs daugybę nuotykių.
  • Dovana advento laikotarpiui. Su šiuo kūrybišku advento kalendoriumi vaikai nuo 6 metų smagiai praleis visą gruodžio mėnesį bei ištisus metus.
  • Išmatavimai. LEGO® Friends advento kalendoriaus dovanų dėžutė yra 25 cm aukščio, 37 cm pločio ir 6 cm gylio.
  • Naujos kartos Hartleiko miestas. 2023 m. sausį LEGO® Friends visata išsiplėtė ir pasipildė naujais personažais bei naujomis vietovėmis, kad įkvėptų naujiems išradingiems nuotykiams.
  • Garantuota kokybė. LEGO® Friends šventinės dovanos atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jos yra vienodos, suderinamos ir kaskart idealiai susijungia.
  • Užtikrinta sauga. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

41758_lifestyle-64fac16db5c22.jpg

Kalėdų laukimas

Šventiniu laikotarpiu padovanokite „LEGO® Friends“ gerbėjams 2023 metų „LEGO Friends“ advento kalendorių gyvūnų tema.

41758_hero-64fac1738c9f9.jpg

Kiekvieną dieną – nauja staigmena

Už kiekvienų durelių besislepianti mini lėlytė, gyvūnėlis ar mažas modelis sukurs ypatingą advento laikotarpio atmosferą.

41758_inthebox-64fac164739e0.jpg

Advento dovana gyvūnų mylėtojams

Kūrybinis advento kalendorius – smagus šventinis užsiėmimas, kuris džiugins net ir praėjus šventiniam laikotarpiui.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41758 LEGO® Friends 2023 metų advento kalendorius - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41758 LEGO® Friends 2023 metų advento kalendorius - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41758 LEGO® Friends 2023 metų advento kalendorius

Kodas: 4040101-6517
Barkodas: 5702017415406
2999
2999
29,99 €
29,99 €
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus