I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Surenk pasirodymą mieste su LEGO® City Kaskadiniu sunkvežimiu ir ugnies žiedo iššūkiu (60357). Šiame veiksmo kupiname rinkinyje, skirtame vaikams nuo 6 metų, yra šaunus sunkvežimis su ugnies išmetimo vamzdžiais, bortinė priekaba su atlenkiama nusileidimo rampa bei 3 reguliuojami ugnies žiedai. Įtrauk į veiksmo kupiną žaidimą smagračiu varomą motociklą, sunkvežimio vairuotoją ir 2 „Stuntz“ vairuotojų minifigūrėles.

Spausdintas ir skaitmeninis konstravimo vadovas

Rinkinyje yra iliustruotas konstravimo vadovas, o programėlėje „LEGO Builder“ – skaitmeninis konstravimo pagalbininkas su patogiomis priartinimo ir pasukimo funkcijomis, leidžiančiomis vaikams apžiūrėti konstruojamą modelį iš visų pusių.

Šaunūs žaislai vaikams

Tikroviškos LEGO City žaidimo rinkinių transporto priemonės, daugiafunkcės konstrukcijos ir įkvepiantys personažai įtraukia vaikus į veiksmo sūkurį smagiam žaidimui vaidmenimis. Derinkite šį rinkinį su kitais LEGO City „Stuntz“ žaidimų rinkiniais, kad triukai būtųdar įspūdingesni.

  • Nesibaigiantys kaskadiniai triukai. Paruošk veiksmo kupiną pasirodymo ir varžybų sceną su šiuo LEGO® City Kaskadinio sunkvežimio ir ugnies žiedo iššūkio (60357) rinkiniu.
  • Kas dėžėje? Visi vaikai turi sukonstruoti sunkvežimį su ugnies išmetimo vamzdžiais, smagračiu varomą kaskadininkų motociklą ir kaskadininkų pasirodymo priekabą su 3 ugnies žiedais bei 2 kaskadininkų minifigūrėlėmis.
  • Smagios ypatybės ir funkcijos. Vaikai galės padidinti atstumą tarp ugnies žiedų, kad pasunkintų iššūkį.
  • Dovana bet kokia proga. Padovanokite šį LEGO® City „Stuntz“ žaidimo rinkinį gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga vaikams nuo 6 metų.
  • Išmatavimai. Sukonstruotas sunkvežimis yra 9 cm aukščio, 18 cm ilgio ir 9 cm pločio.
  • Nereikia baterijų. Šį LEGO® City „Stuntz“ žaidimą valdo vaikai, todėl linksmybės niekada nesibaigia.
  • Interaktyvios skaitmeninės instrukcijos suteikia konstravimo pramogų. Programėlėje „LEGO® Builder“, skirtoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti kaskadininkų motociklą iš visų pusių.
  • Uždekite vaikų kūrybiškumą. LEGO® City „Stuntz“ žaislų konstrukcijos, transporto priemonės ir personažai įkvepia vaikus kūrybiškam žaidimui.
  • Užtikrinta kokybė. Visi LEGO® komponentai atitinka reiklius pramonės standartus, užtikrinančius jų nuoseklumą, suderinamumą ir konstravimo linksmybes.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

60357_lifestyle-645c896cb56d1.jpg

Greitas veiksmas kaskadinių triukų gerbėjams

Įkvėpkite vaikus žaisti su šiuo rinkiniu, kurį sudaro trigubas ugnies žiedas, kaskadinis motociklas ir 3 minifigūrėlės.

60357_hero-645c89733b5b7.jpg

Konstravimas ir žaidimas vaikams nuo 6 metų

Vaikams patiks įsitraukti į konstravimą rengiant įspūdingų triukų kupinus pasirodymus.

60357_build-645c89793411d.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti bei sukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

60357_inthebox-645c897f230cb.jpg

Derinkite su kitais žaidimo rinkiniais

Vaikai gali derinti šį rinkinį su kitais „LEGO® City Stuntz“ visatos (kiekvienas rinkinys parduodamas atskirai) modeliais!

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60357 LEGO® LEGO City Kaskadinis sunkvežimis ir ugnies žiedo iššūkis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60357 LEGO® LEGO City Kaskadinis sunkvežimis ir ugnies žiedo iššūkis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60357 LEGO® LEGO City Kaskadinis sunkvežimis ir ugnies žiedo iššūkis

Kodas: 4040101-6192
Barkodas: 5702017416175
3849
5499
38,49 €
54,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus