I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Vaikams ir riedlenčių gerbėjams nuo 6 metų patiks šis „LEGO® City“ rinkinys „Gatvės riedlenčių parkas“ (60364), įkvepiantis kūrybiškiems žaidimams. Rinkinyje yra rampų moduliai įvairioms parko konfigūracijoms sukurti, taip pat BMX dviratis, riedlentė, paspirtukas, riedučiai, 4 minifigūrėlės ir LEGO kelio plokštelė, skirta sujungti su kitais „LEGO City“ rinkiniais.

Įtraukianti konstravimo ir žaidimo patirtis

Programėlėje „LEGO Builder“ rasite aiškų iliustruotą konstravimo vadovą ir nuoseklias instrukcijas. Naudodamiesi šiuo konstravimo įrankiu vaikai gali priartinti, sukinėti ir vizualizuoti modelius bet kuriuo kampu, sekti konstravimo progresą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius žaidimų rinkinius.

Šaunūs kūrybiški žaislai vaikams

„LEGO City“ rinkiniuose gausu daugiafunkcių statinių, tikroviškų transporto priemonių ir smagių personažų, skatinančių nevaržomą kūrybišką žaidimą vaidmenimis, kuris paremtas kasdieniais herojais ir realiais gyvenimo įvykiais.

  • Riedlenčių parko žaidimo rinkinys. Paskatinkite vaikų vaizduotę su šiuo „LEGO City“ Gatvės riedlenčių parku (60364), kuriame galima derinti rampų modulius ir perkonfigūruoti parką.
  • Kas dėžėje? Kiekvienas vaikas norės sukonstruoti žaislinį riedlenčių parką su modulinėmis rampomis ir įranga, skirta bet kokiems triukams atlikti, taip pat BMX dviračiu, riedlente, paspirtuku, riedučiais ir 4 minifigūrėlėmis.
  • Išplėskite savo miestą. Rinkinyje yra LEGO® kelio plokštelė, skirta sujungti su kitais„LEGO City“ rinkiniais.
  • Dovana bet kokia proga. Šis „LEGO® City“ gatvės riedlenčių parkas – smagi dovana gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga vaikams nuo 6 metų.
  • Išmatavimai. Standartinės konfigūracijos riedlenčių parko rinkinys yra 19 cm aukščio, 44 cm pločio ir 25 cm gylio.
  • LEGO® minifigūrėlių priedai: žaislinis dviratis, riedlentė, riedučiai, paspirtukas ir mobilusis telefonas.
  • Su interaktyviu gidu. Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai galės tyrinėti ir išsaugoti virtualius rinkinius, sekti konstravimo progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius modelius.
  • Neriboti nuotykiai. Sujunkite šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais ir patirkite dar daugiau linksmybių bei nuotykių.
  • Žaislai, kuriais galite pasitikėti. Nuo pat 1958 metų LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Maksimaliai išbandyta. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės irdalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

60364_lifestyle-6479b4cc314bc.jpg

Riedučių parko rinkinys

Šaunus riedučių parkas su derinamais rampų moduliais, BMX dviračiu, riedlente, paspirtuku ir riedučiais veiksmo žaidimui.

60364_hero-6479b4d16c6e8.jpg

Konstruokite, pritaikykite ir žaiskite

Vaikams patiks smagiai konstruoti ir rinktis įvairias parko konfigūracijas,o po to šauniai varžytis ir eksponuoti.

60364_build-6479b4d745700.jpg

Daugybė kolekcionuojamų rinkinių

Derinkite šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais (parduodami atskirai) ir plėskite žaidimo galimybes.

60364_inthebox-6479b4e0f406b.jpg

Atraskite skaitmeninio konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60364 LEGO® City Gatvės riedlenčių parkas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60364 LEGO® City Gatvės riedlenčių parkas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60364 LEGO® City Gatvės riedlenčių parkas

Kodas: 4040101-6404
Barkodas: 5702017415642
4736
6299
47,36 €
47,36 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus