I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

„LEGO® City“ Arkties tyrinėtojo sniegaeigio (60376) žaidimo rinkinys – puiki pažinties su kūrybišku „LEGO City“ pasauliu pradžia vaikams nuo 5 metų. Jame yra šaunus sniegaeigis su vikšriniais ratais ir slidėmis, Arkties aplinkos detalių ir tyrinėtojo minifigūrėlė, taip pat ruonio ir jo jauniklio figūrėlės.

Įtraukianti konstravimo ir žaidimo patirtis vaikams nuo 5 metų

Rinkinyje yra iliustruotas spausdintas aiškaus konstravimo vadovas, o programėlėje „LEGO Builder“ rasite nuoseklias trimatesinstrukcijas. Joje vaikai galės priartinti ir sukinėti bei vizualizuoti konstruojamą modelį bet kuriuo kampu, sekti konstravimo procesą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius rinkinius.

Šaunūs žaislai vaikams

Vaikai auga apsupti nuostabių transporto priemonių ir įrenginių, o su „LEGO City“ konstravimo rinkiniais jie turi galimybę iš arti patyrinėti tikroviškus modelius. „LEGO City“ rinkiniuose yra šaunių transporto priemonių, tikroviškų statinių ir smagių personažų, įkvepiančių nesibaigiančiam kūrybiškam žaidimui ir derinamų su kitais „LEGO City“ rinkiniais.

  • Žaislinis tyrinėtojo sniegaeigis. Šis „LEGO® City“ Arkties tyrinėtojo sniegaeigis (60376) – puiki pažinties su kūrybišku „LEGO City“ pasauliu pradžia.
  • Kas dėžėje? Jums tikrai patiks sukonstruoti žaislinį sniegaeigį ir Arkties sceną ir žaisti su tyrinėtojo bei ruonio ir jo mažylio figūrėlėmis.
  • Ypatybės ir funkcijos. Sniegaeigis turi vikšrinius ratus ir slides, taip pat nuimamą žaislinę filmavimo kamerą smagiam vaidmenų žaidimui.
  • LEGO® dovana šaunių žaislų gerbėjams. Padovanokite šį Arkties žaidimo rinkinį švenčių, gimtadienio ar kita proga pradedantiesiems tyrinėtojams nuo 5 metų.
  • Išmatavimai. Sniegaeigis yra 5 cm aukščio, 8 cm ilgio ir 5 cm pločio.
  • Su LEGO® minifigūrėlių priedais. Rinkinyje yra žaislinė filmavimo kamera ir šalmas.
  • Su interaktyviu gidu. Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai galės tyrinėti ir išsaugoti virtualius rinkinius, sekti konstravimo progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius modelius.
  • Neriboti nuotykiai. Sujunkite šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais ir patirkite dar daugiau linksmybių bei nuotykių.
  • Aukščiausios kokybės žaislai. Visos LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų jų vientisumą, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

60376_lifestyle-6479b8c7a19d3.jpg

Arkties nuotykiai jauniesiems tyrinėtojams

Atverkite vaikams „LEGO® City“ pasaulį su šiuo smagiu Arkties žaidimo rinkiniu, kuris leis pasinerti į tyrinėjimo nuotykius.

60376_hero-6479b8ccab270.jpg

Konstravimo linksmybės vaikams nuo 5 m.

Pasimėgavę smagiu konstravimu vaikai gali keliauti į šiaurę šauniu sniegaeigiu.

60376_build-6479b8d185bec.jpg

Atraskite skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D rinkinius bei stebėti pažangą.

60376_inthebox-6479b8d669165.jpg

Šauni dovana

Puiki dovana gimtadienio ar kita proga vaikams, mėgstantiems išradingai žaisti vaidmenimis.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60376 LEGO® City Arkties tyrinėtojo sniegaeigis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60376 LEGO® City Arkties tyrinėtojo sniegaeigis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60376 LEGO® City Arkties tyrinėtojo sniegaeigis

Kodas: 4040101-6408
Barkodas: 5702017416366
766
999
7,66 €
7,66 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus