I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su šiuo „LEGO® City“ rinkiniu „Narų tyrinėtojų laivas“ (60377) vaikų nuo 5 metų laukia nesibaigiantys kūrybiški nuotykiai. Žaislinis pripučiamas laivas turi daugybę tikroviškų funkcijų, įskaitant veikiantį kraną. Rinkinyje taip pat yra mini povandeninis laivas, koralų rifo dekoracija ir lobių skrynia. Priedus sudaro 3 tyrinėtojų minifigūrėlės, didžiosios mantos, kūjaryklio, krabo, 2 žuvų ir 2 vėžlių figūrėlės bei kiti priedai įkvepiančioms istorijoms.

Spausdintas ir skaitmeninis konstravimo vadovas

Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai patirs aiškaus konstravimo nuotykį. Čia jie galės tyrinėti ir išsaugoti virtualius rinkinius, sekti konstravimo progresą ir priartinti bei sukinėti konstruojamus trimačius modelius bet kuriuo kampu.

Neribotų žaidimų rinkiniai vaikams

„LEGO City“ rinkiniuose yra šaunių transporto priemonių, tikroviškų statinių ir smagių personažų, įkvepiančių nesibaigiančiam kūrybiškam žaidimui ir derinamų su kitais „LEGO City“ rinkiniais.

  • Žaislinis vandenyno tyrinėtojų laivas. Su šiuo „LEGO® City“ Narų tyrinėtojų laivu (60377), kuriame gausu funkcijų smagiam žaidimui, vaikai gali pasinerti į kūrybiškus nuotykius.
  • Kas dėžėje? Kiekvienas vaikas norės sukonstruoti pripučiamą laivą, mini povandeninį laivą, koralų rifo dekoraciją ir žaisti kartu su 3 minifigūrėlėmis, didžiosios mantos, kūjaryklio, krabo, 2 žuvų bei 2 vėžlių figūrėlėmis.
  • Veikiantis kranas. Laivo kranu vaikai gali nuleisti mini povandeninį laivą ir leistis į nuskendusio lobio paieškas.
  • Smagi dovana pradedantiesiems tyrinėtojams nuo 5 metų. Padovanokite šį LEGO® rinkinį gimtadienio ar kita proga, kad namuose nepristigtų kūrybiškų vandenyno nuotykių.
  • Išmatavimai. Narų tyrinėtojų laivas yra 7 cm aukščio, 20 cm ilgio ir 8 cm pločio.
  • Su LEGO® minifigūrėlių priedais. Žaislinė lobių skrynia, fotoaparatas, auksinės monetos ir taurė.
  • Su interaktyviu vadovu. Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti konstravimo progresą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius žaidimų rinkinius.
  • Dar daugiau neribotų žaidimų. Sujunkite šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais ir patirkite dar daugiau linksmybių bei nuotykių.
  • Žaislai, kuriais galite pasitikėti. Nuo pat 1958 metų LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Maksimaliai išbandyta. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

60377_lifestyle-6479b935ed0ce.jpg

Vandenyno tyrinėjimų rinkinys

Pasiruoškite nardymo nuotykiams su „LEGO® City“ rinkiniu „Narų tyrinėtojų laivas“, kuriame yra 3 tyrinėtojų figūrėlės.

60377_hero-6479b93ab000e.jpg

Konstruodami ir žaisdami vaikai mokosi

Žaisdami su šiuo „LEGO® City“ konstravimo rinkiniu vaikai lavina vaizduotę ir kūrybinius įgūdžius.

60377_build-6479b93f4be96.jpg

Su spausdintinėmis ir skaitmeninėmis instrukcijomis

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

60377_inthebox-6479b944a9e84.jpg

Įspūdinga dovana vaikams

Gimtadienis ar kita šventė taps dar ypatingesnė, jei padovanosite šį įspūdingą konstravimo rinkinį.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60377 LEGO® City Narų tyrinėtojų laivas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60377 LEGO® City Narų tyrinėtojų laivas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60377 LEGO® City Narų tyrinėtojų laivas

Kodas: 4040101-6409
Barkodas: 5702017416373
2430
3299
24,30 €
24,30 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus