I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINIFIGURES
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

„Marvel“ gerbėjai ir vaikai nuo 5 metų gali atkurti veiksmo scenas su šiomis neįtikėtinomis LEGO® „Marvel“ minifigūrėlėmis (71039), supakuotomis į nepermatomas dėžutes. Su nekantrumu lauktame populiariosios 1 serijos tęsinyje vaikai ras legendinių personažų iš kai kurių mylimiausių „Marvel Studio“ „Disney+“ televizijos serialų. Personažus galima kolekcionuoti, eksponuoti ar su jais žaisti nesibaigiančius vaidmenų žaidimus.

Staigmena kiekvienoje nepermatomoje dėžutėje!

Mažieji konstruotojai liks maloniai nustebinti sandarioje, tvirtoje dėžutėje radę netikėtą „Marvel“ personažą. Kolekciją sudaro 12 unikalių veikėjų: Agata Harknes, Keitė Bišop, Sakalo akis, Mėnulio riteris, ponas Riteris, Halkė, vilkolakis, Goliatas, Audra, Žvėris, Ernis ir Echo.

Geriausia dovana „Marvel“ gerbėjams

Visos 12 itin detalių LEGO „Marvel“ personažų minifigūrėlių turi bent vieną autentišką detalę. Tai nuostabus būdas nudžiuginti LEGO gerbėją daugybe žaidimo galimybių.

  • Netikėti personažai – LEGO® minifigūrėlių 2 serijos (71039) personažai nukels vaikus į nesibaigiančių nuotykių pasaulį. Kiekviename paslaptingame maišelyje yra netikėta minifigūrėlė.
  • Kolekciniai „Marvel“ herojai – „Marvel“ gerbėjai gali papildyti savo kolekciją 1 iš 12 „Disney+“ televizijos serialų personažų, supakuotų atskirose pakuotėse.
  • Detalūs priedai – kiekvienas personažas turi bent po 1 autentišką priedą ir kolekcininko lankstinuką.
  • Vaidmenų žaidimams – su itin detaliomis „Marvel“ minifigūrėlėmis vaikai nuo 5 metų atkurs žymias scenas ar kurs savo istorijas.
  • Dovana „Marvel“ gerbėjams – šios ilgaamžės LEGO® minifigūrėlės bus puiki dovana vaikams nuo 5 metų ar suaugusiesiems gimtadienio, švenčių proga arba netikėta staigmena, praplėsianti jų kolekciją.
  • Aukšta kokybė – jau daugiau nei 6 dešimtmečius konstruojamos LEGO® dalys gaminamos užtikrinant jų tolygumą, suderinamumą ir susijungimą kaskart konstruojant.
  • Nekintamas saugumas – LEGO® konstravimo detalės atitinka griežčiausius pasaulinius saugos standartus.

71039_lifestyle-64fac3edc52a5.jpg

Jaudinanti staigmena „Marvel“ gerbėjams

Pagerbkite „Marvel Studios“ su LEGO® minifigūrėlių dėžutėmis, kuriose yra populiariausių filmų ir serialų personažų.

71039_hero-64fac3f38f711.jpg

12 kolekcionuojamų „Marvel“ personažų

Vaikai gali smagiai konstruoti ir atkurti veiksmą su legendiniais personažais iš LEGO® „Marvel“ minifigūrėlių dėžučių.

71039_inthebox-64fac3f86452f.jpg

Ką rasite savo paslaptingoje dėžutėje?

12 „Marvel“ personažų supakuoti į sandarias dėžutes, kuriose yra bent po vieną priedą ir kolekcininko lankstinuką.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MINIFIGURES prekės ženklo asortimento. 71039 LEGO® „Marvel“ minifigūrėlių 2 serija - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71039 LEGO® „Marvel“ minifigūrėlių 2 serija - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71039 LEGO® „Marvel“ minifigūrėlių 2 serija

Kodas: 4040101-6522
Barkodas: 5702017417820
279
399
2,79 €
3,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus