I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Su Lloyd ir Arin nindzių komandos robotais (71794) vaikai nuo 9 metų amžiaus gali žaisti įdomias treniravimosi ir mūšių scenas iš TV serialo „NINJAGO® Dragons Rising“. Šiame iki šiol nematytame konstravimo rinkinyje yra nindzių mokytojas Loidas ir jo mokinys Arinas su lanksčiais robotais, kuriuos galima sujungti į 1 didesnį ir puikiai apginkluotą robotą, kad žaidimo galimybės nesibaigtų.

5 minifigūrėlės legendinėms kovoms

Su šiuo robotų žaidimo rinkiniu pateikiamos 5 minifigūrėlės. Nindzių mokytojas Loidas yra apginkluotas 2 katanomis, jo nindzių meno mokinys Arinas turi 2 katanas ir kablį. Drauge jie gali kautis prieš blogio trijulę – Raptoną, turintį Imperijos kardą, Imperijos sargybos vadą, ginkluotą lazda, ir Imperijos letenų generolą, turintį Imperijos kardą. Šis rinkinys vaikams suteikia viską, ko reikia norint žaisti nesibaigiančius ir pilnus veiksmo susirėmimus.

Programėlė „LEGO® Builder“

Su programėle „LEGO Builder“ ir vaiku galite leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo pažangą.

  • Unikalus 2 robotų rinkinys – su Lloyd ir Arin nindzių komandos robotais (71794) nindzių gerbėjai nuo 8 metų amžiaus gali atkurti treniravimosi ir mūšių scenas iš TV serialo „NINJAGO® Dragons Rising“.
  • 5 minifigūrėlės – į šį nindzių žaidimo rinkinį įeina nindzių mokytojo Loido ir jo mokinio Arino minifigūrėlės, taip pat – Raptonas, Imperijos sargybos vadas ir Imperijos letenų generolas, su kuriais nindzės gali kautis.
  • 2 lanksčius robotus galima sujungti – vaikai gauna dar nematytą funkciją:jie gali 2 robotus sujungti ir taip gauti 1 didesnį bei puikiai apginkluotą robotą; tereikia Arino robotą prijungti prie Loido roboto krūtinės.
  • Daugiau nindzių veiksmo – taip pat ieškokite Sora transformuojamo roboto-lenktyninio motociklo (71792), Drakono energijos šerdžių šventyklos (71795) ir kitų LEGO® NINJAGO® asortimento rinkinių.
  • Konstravimas ir žaidimas – šis žaidimo rinkinys iš 764 detalių suteikia aistringiems nindzių gerbėjams sukonstruoti smagų modelį, padėsiantį leistis į kovą su blogio jėgomis; rinkinį galima padovanoti gimtadienio ar bet kuria kita proga.
  • Eksponuoti tinkamas modelis – kai robotai sujungiami, gauto modelio aukštis siekia per 28 cm, todėl tarp mūšių jį galima tiesiog eksponuoti vaikų kambariuose.
  • Naujas būdas konstruoti – programėlė „LEGO® Builder“ padės vaikams leistis į intuityviai suprantamą konstravimo nuotykį, jie galės išsaugoti rinkinius, stebėti pažangą ir priartinti bei sukinėti modelius trimatėje erdvėje.
  • Aukščiausia kokybė – daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos taip, kad kiekvieną kartą jos susijungtų vienodai ir užtikrintai.
  • Visada patikimose rankose – LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

71794_lifestyle-6479c30e7cadb.jpg

Dar nematytas NINJAGO® robotų rinkinys

Pirmą kartą vaikams suteikiama galimybė 2 robotus sujungti į 1 didelį kovos robotą ir stoti į jaudinančias nindzių kovas.

71794_hero-6479c31475002.jpg

Atkurkite seriale matytus nindzių nuotykius!

Rinkinyje yra 2 lankstūs robotai ir 5 figūrėlės, kad vaikai galėtų žaisti serialo „NINJAGO® Dragons Rising“ veiksmo scenas.

71794_build-6479c320162c4.jpg

Kiti kolekcionuojami NINJAGO® rinkiniai

Daugiau įspūdžių vaikams suteiks kiti NINJAGO® modeliai, pvz., „Sora transformuojamas robotas-lenktynių motociklas (71792)“.

71794_inthebox-6479c326178f7.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71794 LEGO® NINJAGO® Lloyd ir Arin nindzių komandos robotai - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71794 LEGO® NINJAGO® Lloyd ir Arin nindzių komandos robotai - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71794 LEGO® NINJAGO® Lloyd ir Arin nindzių komandos robotai

Kodas: 4040101-6422
Barkodas: 5702017413082
8499
9999
84,99 €
99,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus