I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Artėjant Kalėdoms padovanokite vaikams kasdienį šventinį džiaugsmą su 2023 metų „LEGO® Star Wars™“ advento kalendoriumi (75366). Jame rasite kolekcinių personažų, minimodelių ir priedų filmų „Žvaigždžių karai: džedajaus sugrįžimas“, „Žvaigždžių karai: klonų karai“ ir „Žvaigždžių karai: „The Bad Batch“ istorijoms atkurti. Staigmenas galėsite derinti kartu su kitais LEGO „Žvaigždžių karų“ rinkiniais.

Šventinis džiaugsmas

Rinkinyje yra 8 LEGO „Žvaigždžių karų“ personažai, įskaitant imperatoriaus Palpatino, evoko ir droido darbininko figūrėles su šventine apranga, taip pat Gonko droidą elnio kostiumu ir Omegą su rogėmis. Kalendorius, kuriame yra 15 minimodelių, įskaitant „The Justifier“, STAP greitaeigį orlaivį, Malandorian erdvėlaivį N-1, Klonų komandos centrą ir evoko kaimą, įkvėps kūrybiškam žaidimui.

Galimybių galaktika

Nuo 1999 metų „LEGO Group“, atkurdama legendinius „Žvaigždžių karų“ erdvėlaivius, transporto priemones, vietas ir personažus, pateikia įvairų nuostabių rinkinių asortimentą, žavintį bet kokio amžiaus gerbėjus.

  • 2023 metų „LEGO® Star Wars™“ advento kalendorius (75366). Artėjant Kalėdoms sukurkite šventinį džiaugsmą su advento kalendoriumi, kuriame rasite „Žvaigždžių karų“ personažų, žaislinių transporto priemonių minimodelių ir priedų.
  • 8 personažai. Rinkinyje yra imperatorius Palpatinas, evokas ir droidas darbininkas šventine apranga, Gonko droidas elnio kostiumu, Omega su rogėmis, 212-ojo būrio klonas karys, B-1 kovinis droidas ir princesė Lėja.
  • 10 transporto priemonių minimodelių – „The Justifier“, Mandalorian erdvėlaivis N-1, turbotankas, STAP greitaeigis orlaivis, AAT, Imperijos erdvėlaivis, AT-ST, greitaeigis motociklas, Imperijos žvaigždžių naikintuvas ir evoko sklandytuvas.
  • 5 kiti modeliai – Klonų komandos centras, evoko kaimas, Endoro bunkeris, Endoro skydo apsauga ir imperatoriaus sostas.
  • Kūrybiškos linksmybės. Rinkinyje rasite personažų ir modelių filmų „Žvaigždžių karai: džedajaus sugrįžimas“, „Žvaigždžių karai: klonų karai“ ir „Žvaigždžių karai: „The Bad Batch“ istorijoms atkurti.
  • Dovana vaikams nuo 6 metų. Padovanokite šį „LEGO® Star Wars™“ advento kalendorių vaikams Kalėdų proga.
  • Linksmi konstravimo rinkiniai bet kokio amžiaus vaikams. Su „LEGO® Star Wars™“ rinkiniais vaikai ir suaugę „Žvaigždžių karų“ gerbėjai galės atkurti legendines filmų scenas, vaidinti savo kūrybos istorijas ar eksponuoti sukonstruotus modelius.
  • Aukščiausia kokybė. LEGO® kaladėlės atitinka griežtus kokybės standartus, užtikrinančius paprastą ir saugų jų sujungimą.
  • Saugumo užtikrinimas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

75366_lifestyle-64fac56e6dca2.jpg

Už kiekvienų durelių – Star Wars™ dovanėlė!

Artėjant Kalėdoms kasdien džiuginkite vaikus konstruojamomis šventinėmis staigmenomis iš tolimosios galaktikos.

75366_hero-64fac5752e1b8.jpg

Įkvepiantys žaismingi modeliai

Atkurkite Žvaigždžių karų: džedajaus sugrįžimo, Žvaigždžių karų: klonų karų ir Žvaigždžių karų: blogos partijos istorijas šventiniu stiliumi!

75366_build-64fac57b45368.jpg

Greitai konstruojami, smagūs modeliai nesibaigiantiems žaidimams

Advento kalendoriaus modeliai derinami su kitais LEGO® Star Wars™ rinkiniais (parduodami atskirai), kad žaidimai nesibaigtų.

75366_inthebox-64fac5813950b.jpg

Šventinė dovana vaikams

Padovanokite šį advento kalendorių švenčių proga jauniesiems filmo Žvaigždžių karai ir LEGO® Star Wars rinkinių gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO STAR WARS prekės ženklo asortimento. 75366 LEGO® Star Wars™ advento kalendorius - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75366 LEGO® Star Wars™ advento kalendorius - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75366 LEGO® Star Wars™ advento kalendorius

Kodas: 4040101-6525
Barkodas: 5702017417110
4299
4299
42,99 €
42,99 €
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus