I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO AVATAR
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Pažįstate „Įsikūnijimo“ gerbėją arba vaiką nuo 9 metų kuriam patinka gamta ir nuotykiai? Šis LEGO® Avatar Džeiko ir Neitiri pirmasis skrydis Šmėkla (75572) konstruktoriaus rinkinys pataikys į dešimtuką. Žaidimo rinkinį sudaro Džeiko Salio ir Neitiri minifigūrėlės, 2 lanksčios Šmėklų (Ikran) figūrėlės bei dalis Aleliujos kalnų su tamsoje švytinčiomis dalimis.

Išradingas veiksmo žaidimas vienam ir keliems

Puoselėkite vaiko arba filmo gerbėjo kūrybiškumą rinkiniu, kuris atspindi Pandoros aplinką, vaikams ir šeimoms žaidžiant mėgstamas scenas arba kurti naujas istorijas. Sujunkite skirtingus rinkinius (parduodami atskirai), kad išplėstumėte žaidimo galimybes ir sukonstruotumėte savo Pandoros versiją.

Įspūdingos Na’vi akimirkos

LEGO Avatar rinkiniai, kupini legendinių personažų ir pažįstamų vietovių, suteikia vaikams smagią žaidimo patirtį ir įspūdingas pasakojimo galimybes. Modeliai, kuriuos sudaro detalus modelis, skirtas eksponuoti būtybėms, puikiai papuoš lentyną, tad vyresni gerbėjai gali mėgautis prasmingu konstravimu, atkurdami spalvingą visatą.

  • Veiksmas ir nuotykiai. Vaikai ir gerbėjai gali atkurti filmo patirtį konstruodami šį LEGO® Avatar LEGO® Avatar Džeiko ir Neitiri pirmojo skrydžio Šmėkla (75572) žaislą ir tyrinėti Pandoros pasaulį.
  • Kas yra viduje. Šį įtraukiantį LEGO® rinkinį sudaro Džeiko Salio ir Neitiri minifigūrėlės, 2 konstruojamos Šmėklų figūrėlės su lanksčiais plėvelės sparnais ir konstruojama kalnų scena su tamsoje švytinčiomis dalimis.
  • Žaidimui ir eksponavimui. Vaikai ir filmo „Įsikūnijimas“ gerbėjai gali atkurti įspūdingą sceną iš filmo arba sukomponuoti įspūdingą puošmeną su Džeiku, Neitiri ir jų Šmėklomis (Ikran), sklandančiais po kalnus.
  • Prisijunk prie Na’vi tautos. Aistringi filmo gerbėjai nuo 9 metų gali atkurti jaudinančią sceną su Neitiri ir Džeiku, kurioje jis išmoksta, kaip prisijungti prie savo Šmėklos ir taptų Na’vi tautos dalimi.
  • Smagi gimtadienio dovana. Spalvinga šmėkla yra 6 cm aukščio, 27 cm ilgio ir 32 cm pločio ir gali skraidinti Džeiko arba Neitiri minifigūrėlę.
  • 3 konstravimo lankstinukai. Kiekvienas LEGO® Avatar rinkinys skirti konstruoti drauge, su 3 konstravimo instrukcijų lankstinukai, kad draugai arba šeimos nariai galėtų kurti skirtingas rinkinio dalis.
  • Sugrįžimas į Pandorą. Šį ir kitus LEGO® Avatar rinkinius (parduodami atskirai, galima įsigyti skirtingu metu) galima dovanoti šventės arba gimtadienio proga filmo gerbėjams ir įkvepia bet kokio amžiaus vaikus nevaržomai žaisti.
  • Aukšta kokybė – LEGO® konstravimo dalys atitinka griežtus kokybės standartus, kurie užtikrina nuolatinę kokybę, suderinamumą ir funkcionavimą kiekvieną kartą – nuo pat 1958 metų.
  • Svarbiausia sauga – LEGO® dalys išbandomos siekiant užtikrinti, kad kiekvienas konstruktorius atitiktų griežtus saugos standartus; tai padeda užtikrinti, kad Avatar rinkiniai būtų skirti ir paruošti nesibaigiančiam žaidimui.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO AVATAR prekės ženklo asortimento. 75572 LEGO® Avatar Džeiko ir Neitiri pirmasis skrydis Šmėkla - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75572 LEGO® Avatar Džeiko ir Neitiri pirmasis skrydis Šmėkla - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75572 LEGO® Avatar Džeiko ir Neitiri pirmasis skrydis Šmėkla

Kodas: 4040101-5950
Barkodas: 5702016913682
5318
7499
53,18 €
53,18 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus