I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO JURASSIC WORLD
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Surenk dinozauro fosilijos parodą su Dariumi ir Owen Grady! Sukonstruok tiranozauro skeletą, pastatyk ant stovo ir nutaisyk tikroviškas pozas. Parodyk lankytojams tiranozauro dalis lentoje. Bet neprarask budrumo – iš gardo paspruko triceratopso mažylis, kuris lekia it nutrūkęs! Pamaitink jį lapu ir nuramink, kol jis neįsirėžė į fosiliją!

Suteikite vaikams galimybę sužinoti daugiau apie dinozaurus, rengiant nuosavą tiranozauro fosilijos parodą (76940). Šis žaidimo rinkinys, kurį sudaro konstruojamas lankstus tiranozauro skeleto modelis ir eksponavimo stovas, braižybos lenta ir rodymo lazdelė bei triceratopsiuko figūrėlė, taps puikia LEGO® Jurassic World dovana dinozaurus mylintiems vaikams, kurie nusipelnė atlygio.

Kūrybingas žaidimas Jame yra 2 populiarių „Jurassic World“ personažų – Owen Grady ir Darius (iš „Jurassic World Camp Cretaceous“) – minifigūrėlės, kurios įkvėps mažuosius žaisti vaidmenimis paleontologus ir kurti savas istorijas. Pridedamos aiškios, iliustruotos instrukcijos, kad mažieji LEGO gerbėjai galėtų užtikrintai konstruoti savarankiškai.

Dinozaurų pramogos! Atraskite konstravimo žaislus bet kokio amžiaus vaikams iš LEGO Jurassic World serijos, kurią sudaro tikroviškos formos konstruojamos dinozaurų figūrėlės, minifigūrėlės, įspūdingi pastatai ir šaunios transporto priemonės žaisti ir eksponuoti.

  • Vaikams patiks konstruoti nuosavą tiranozauro fosilijos parodą ir žaisti paleontologus su šiuo pramogų kupinu LEGO® Jurassic World žaidimo rinkiniu (76940), kurį sudaro konstruojamas tiranozauro skeleto modelis.
  • Su Dariaus ir Owen Grady minifigūrėlėmis, triceratopsiuko figūrėle, konstruojama braižymo lenta ir priedų elementais, įskaitant rodymo lazdelę, dinozauro kiaušinį, dantų fosilijas ir lapą.
  • Tiranozauro skeletas yra lankstus, todėl vaikai gali su juo žaisti kaip su įprastine LEGO® dinozauro figūrėle, be to, jis turi stovą nes tai – muziejaus eksponatas.
  • Šis žaidimo rinkinys, įkvėptas „Jurassic World Camp Cretaceous“ ir kitų „Jurassic World“ istorijų, taps šaunia gimtadienio, Kalėdų arba netikėta dovana dinozaurus mėgstantiems vaikams nuo 7 metų amžiaus.
  • Tiranozauro skeletas yra 13 cm aukščio, 29 cm ilgio ir 9 cm gylio. Su kitais modeliais ir minifigūrėlėmis jis puikiai tiks kasdieniams nuotykiams.
  • Šis 198 dalių rinkinys idealiai tinka mažiesiems LEGO® gerbėjams, kurie ieško sudėtingesnės konstravimo užduoties. Jis turi iliustruotas nuoseklias instrukcijas, kad vaikai galėtų konstruoti užtikrintai.
  • LEGO® Jurassic World konstravimo rinkiniai suteikia vaikams (ir suaugusiems gerbėjams) galimybę atkurti scenas iš serialų ir filmų, susigalvoti unikalių istorijų arba tiesiog eksponuoti šaunius kolekcinius modelius.
  • LEGO® komponentai tenkina griežtus pramonės standartus, kurie užtikrina paprastą ir patikimą sujungimą ir modelių tvirtumą.
  • LEGO® kaladėlės ir dalys yra nuodugniai išbandomos, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO JURASSIC WORLD prekės ženklo asortimento. 76940 LEGO® Jurassic World™ Tiranozauro fosilijos paroda - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76940 LEGO® Jurassic World™ Tiranozauro fosilijos paroda - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76940 LEGO® Jurassic World™ Tiranozauro fosilijos paroda

Kodas: 4040101-5224
Barkodas: 5702017079738
2589
3699
25,89 €
36,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus