I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO JURASSIC WORLD
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Jaunieji žaidėjai gali konstruoti ir žaisti su šiuo nuostabiu „LEGO® Jurassic Park“ Velociraptoriaus pabėgimo (76957) rinkiniu, skirtu vaikams nuo 4 metų. Rinkinyje, įkvėptame legendinės „Juros periodo parko“ scenos, yra dinozauro aptvaras su bokštu, atskyrimo funkcija ir keltuvas nuleisti maisto velociraptoriui. Rinkinys, kuriame taip pat yra konstruojamas visureigis, 2 minifigūrėlės ir šaunių priedų, įkvepiančių kūrybiškam žaidimui, taps šauni dovana jauniesiems konstruotojams.

Skaitmeninės instrukcijos

Paprastos iliustruotos instrukcijos puikiai tinka vaikams, kurie dar tik mokosi skaityti. Kad būtų dar smagiau naudotis skaitmeninėmis priemonėmis, programėlėje „LEGO Builder“ yra patogūs priartinimo ir pasukimo įrankiai, leidžiantys vaikams vizualizuoti konstruojamą modelį.

Konstruokite kartu

LEGO žaislai, skirti vaikams nuo 4 metų, supažindina mažuosius su mėgstamų filmų visata, televizijos personažais ir kasdieniais herojais. Rinkiniai turi pradines kaladėles, padedančias net ir nepatyrusiems konstruotojams sukurti transporto priemones, statinius ir dar daugiau modelių, šiek tiek padedant suaugusiesiems ar vyresniems broliams ir seserims.

  • Rinkinys pradedantiesiems. Supažindinkite vaikus nuo 4 metų su „LEGO® Jurassic World“ Velociraptoriaus pabėgimo (76957) rinkiniu, kuriame yra lanksti velociraptoriaus figūrėlė, greitai sukonstruojamas dinozauro aptvaras ir visureigis.
  • 2 minifigūrėlės. Rinkinyje yra dr. Elės Setler ir Roberto Mulduno, taip pat varlės figūrėlės. Priedus sudaro žaislinė radijo stotelė, raminamasis ginklas, dešrainis, dinozauro išmatų elementas ir dinozauro kiaušinis su konstruojamu lizdu.
  • Žaismingos funkcijos. Dinozauro aptvaras turi bokštą su pradine kaladėle, padedančia konstruoti, keltuvas su maitinimo krepšiu, vartai visureigiui ir tvora su atskyrimo funkcija.
  • Dovana vaikams nuo 4 metų. Šis „LEGO® Jurassic World“ rinkinys pradedantiesiems, kurį lengva sukonstruoti ir išardyti ištrūkus plėšrūnui, yra puiki dovana gimtadienio, švenčių proga ar tiesiog staigmena mažiesiems.
  • Konstruokite ir žaiskite. Bokštas ir dinozauro aptvaras, įkvėptas „Juros periodo parko“, yra 17 cm aukščio, 16 cm pločio ir 11 cm gylio.
  • Linksmybės su šeima. Šis rinkinys pradedantiesiems sukurtas taip, kad atitiktų mažų vaikų galimybes (ir dėmesį), o modelius jie galėtų konstruoti šiek tiek padedami tėvų arba vyresnių brolių ar seserų.
  • Spausdintos ir skaitmeninės instrukcijos. Dėžutėje rasite nuoseklias iliustruotas instrukcijas, o programėlėje „LEGO® Builder“ – skaitmenines instrukcijas su priartinimo ir pasukimo įrankiais.
  • Išlaisvinkite kūrybiškumą. „LEGO® Jurassic World“ rinkiniai, skirti vaikams nuo 4 metų, supažindina juos su žaisliniais dinozaurais ir padeda mokytis konstruoti bei skatina vaizduotę.
  • Aukšta kokybė. LEGO® kaladėlės atitinka reiklius pasaulinius saugos standartus, užtikrinančius paprastą ir saugų jų sujungimą bet kuriuo metu.
  • Pirmiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76957_lifestyle-6479cb87d7836.jpg

Pradinis rinkinys mažiesiems dinozaurų gerbėjams

Greitai konstruojamas veiksmo kupinas rinkinys atvers vaikams nuo 4 metų įspūdingą „LEGO® Jurassic World“ rinkinių pasaulį.

76957_hero-6479cb8ceb881.jpg

Tobulai tinka mažiems vaikams

Rinkinys specialiai sukurtas taip, kad atitiktų vaikų, kurie dar tik pradeda konstruoti LEGO® rinkinius, dėmesį ir galimybes.

76957_build-6479cb92b6a17.jpg

Smagi šeimą suartinanti veikla

Maži vaikai šį 137 dalių rinkinį gali konstruoti padedami tėvų ar vyresnių brolių ir seserų.

76957_inthebox-6479cbd368cc3.jpg

Ištisos valandos kūrybiško žaidimo

Rinkinys, kuriame yra 2 figūrėlės, velociraptorius, dinozauro aptvaras ir visureigis, neabejotinai pakurstys vaikų vaizduotę.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO JURASSIC WORLD prekės ženklo asortimento. 76957 LEGO® Jurassic World™ Velociraptoriaus pabėgimas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76957 LEGO® Jurassic World™ Velociraptoriaus pabėgimas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76957 LEGO® Jurassic World™ Velociraptoriaus pabėgimas

Kodas: 4040101-6434
Barkodas: 5702017421926
3009
4299
30,09 €
30,09 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus