I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO JURASSIC WORLD
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Mažieji gali atkurti klasika tapusią „Juros periodo parko“ sceną ir su šiuo kolekciniu „LEGO® Jurassic World“ Dilofozauro pasalos (76958) rinkiniu kurti savo istorijas. Rinkinyje yra dilofozauro figūrėlė ir konstruojamas „Juros periodo parko“ džipas su vairuotojo sėdyne Dennis Nedry minifigūrėlei, taip pat purvo detalė ir dinozauro pėdsako dekoracija, todėl tai šauni dovana vaikams nuo 6 metų. Rinkinyje taip pat yra nedidelis džiunglių statinys, įskaitant ženklą „Rytinis uostas“, kurį džipas gali nuversti kaip filme, ir vaizduotę skatinantis „Barbasol“ skardinės elementas.

Programėlė „LEGO Builder“

Programėlėje „LEGO Builder“ vaikai įžengs į kūrybišką pasaulį, kuriame galės sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir sekti savo progresą.

Dinozaurų pramogos

„LEGO Jurassic World“ rinkiniuose yra formuojamų, konstruojamų dinozaurų figūrėlių, minifigūrėlių ir detalizuotų transporto priemonių, kad vaikai galėtų iš naujo išgyventi filmų ir animacinių serialų scenas, kurti originalias istorijas ar eksponuoti kolekcinius modelius.

  • Dinozauro ir automobilio konstruktoriaus rinkinys. Su šiuo „LEGO® Jurassic Park“ Dilofozauro pasalos (76958) konstravimo rinkiniu įkvėpkite vaikus atkurti įsimintinas „Juros periodo parko“ scenas ir kurti savąsias.
  • LEGO® minifigūrėlė ir dinozauras. „Juros periodo parko“ personažas Dennis Nedry, dilofozauro figūrėlė, taip pat „Barbasol“ skardinės elementas.
  • Džipas ir nedidelis džiunglių statinys. Rinkinyje yra džipas su sėdyne minifigūrėlei, taip pat purvo elementas ir dinozauro pėdsako dekoracija. Džiunglių statinys turi augalų elementų ir „Rytinio uosto“ ženklą, kurį galima nuversti.
  • Dovana vaikams nuo 6 metų. Padovanokite kūrybiškiems vaikams gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga šį kolekcinį 211 dalių „Jurassic Park“ serijos rinkinį, su kuriuo jie galės žaisti vieni ar su draugais.
  • Nešiojamas rinkinys kasdieniams žaidimams. Iš kaladėlių sukonstruotas džipas yra 6 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 8 cm pločio.
  • Naujas konstravimo būdas. Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikaipatirs paprastą konstravimo nuotykį, galės išsaugoti rinkinius, sekti progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius modelius konstruodami.
  • „LEGO® Jurassic World“ rinkinių įvairovė. Šios serijos rinkiniai tiks bet kokio amžiaus gerbėjams, norintiems atkurti žymias filmų scenas, žaisti vaidmenimis kuriant savo istorijas ar konstruoti ir eksponuoti modelius.
  • LEGO® kokybės ženklas. LEGO kaladėlės atitinka reiklius pramonės standartus, užtikrinančius paprastą ir saugų jų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76958_lifestyle-65defb9670268.jpg

Šaunus dinozauro ir automobilio rinkinys

Su šiuo rinkiniu mažieji atgaivins klasika tapusio filmo „Juros periodo parkas“ scenas ir kurs savo nuotykius.

76958_hero-65defb9b90349.jpg

Ištisos valandos kūrybiško žaidimo

Rinkinys su šauniu džipu, filmo „Juros periodo parkas“ personažu ir dilofozauro figūrėle sužadins vaikų vaizduotę.

76958_build-65defba093944.jpg

Betarpiškas kūrybiškas konstravimas

Vaikai galės pasinerti į malonų konstravimo projektą ir su savo kūriniais leistis į neįtikėtinus nuotykius.

76958_inthebox-65defba5418f9.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO JURASSIC WORLD prekės ženklo asortimento. 76958 LEGO® Jurassic World™ Dilofozauro pasala? - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76958 LEGO® Jurassic World™ Dilofozauro pasala? - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76958 LEGO® Jurassic World™ Dilofozauro pasala​

Kodas: 4040101-6507
Barkodas: 5702017421933
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus