I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO SONIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su LEGO® „Sonic the Hedgehog™“ Sonic prieš dr. Eggman Mirties kiaušinį-robotą (76993) konstravimo rinkiniu vaikai nuo 8 metų gali susivienyti su Soniku ir įveikti visas kliūtis. Didžiausias Soniko priešas daktaras Robotnikas ir jo pakalikas Kubotas gaudo gyvūnus, kad panaudotų juos išradimams. Vaikai gali paleisti Soniką skrieti greičio sfera, kad jis nugalėtų daktarą Robotniką, o paskui pasižvalgyti po tyrimų bazę ir rinkti duomenis kitam susidūrimui.

Greito veiksmo žaidimas

Naudodami greičio sferą ir svaidyklę vaikai gali įveikti rampą ir spyglius. Mirties kiaušinis-robotas turi nuimamą kapsulę su gyvūnais, kuriuos daktaras Robotnikas naudoja aprūpinti robotą energija. Sonikas, skriedamas greičio sfera ir pataikęs į daktarą Robotniką, gali juos išlaisvinti.

Daugybė žaidimo variantų

LEGO „Sonic the Hedgehog™“ žaidimo rinkiniuose susijungia greitas veiksmas ir kūrybiškas žaidimas. Mėlynojo velnio gerbėjai gali kurti jų mėgstamo personažo Soniko nuotykių įkvėptas scenas. Atėjuslaikui sulėtinti žaidimo tempą vaikai gali mėgautis kūrybišku žaidimu rūpindamiesi Soniko draugais gyvūnais.

  • Veiksmo žaidimas mažiesiems Soniko gerbėjams – įkvėpkite vaikus nuo 8 metų nugalėti daktarą Robotniką su šiuo LEGO® „Sonic the Hedgehog™“ Sonic prieš dr. Eggman Mirties kiaušinį-robotą (76993) konstravimo rinkiniu.
  • 6 personažai ir daugybė priedų – rinkinyje yra 6 personažų figūrėlės, Soniko greičio sfera ir svaidyklė, taip pat daugybė priedų kūrybiškam žaidimui.
  • Žaidimų pasaulis – kaudamiesi su daktaru Robotniku ir jo robotu vaikai mėgausis greito veiksmo žaidimu ir, rūpindamiesi Soniko draugais gyvūnais, kurs fantastines istorijas.
  • Dovana Soniko gerbėjams ir žaidėjams – šis LEGO® „Sonic the Hedgehog™“ rinkinys – smagi dovana gimtadienio, švenčių ar kita proga vaikams nuo 8 metų, mėgstantiems šaunius personažus ir kūrybišką žaidimą.
  • Matmenys – žaislinis robotas yra per 15 cm aukščio, 13 cm pločio ir 9 cm gylio.
  • Aiškios instrukcijos – su programėle „LEGO Builder“ vaikai galės mėgautis paprastu konstravimu, priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.
  • Kūrybiškas žaidimas su Soniku – LEGO® „Sonic the Hedgehog™“ rinkiniuose susijungia greito veiksmo pramogos ir kūrybiškas žaidimas.
  • Užtikrinta kokybė – nuo pat 1958 metų LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir lengvą konstravimą.
  • Svarbiausia saugumas – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76993_lifestyle-64ca124ac4016.jpg

Prisijungę prie Soniko nugalėkite dr. Eggman

Greitas veiksmas persipina su išradingu žaidimu vaikams kuriant nesibaigiančias istorijas apie Soniką ir kovą su dr. Eggman.

76993_hero-64ca1250cbc56.jpg

Greito veiksmo žaidimas

Naudodamiesi greičio sfera ir svaidykle vaikai gali padėti Sonikui įveikti kliūtis ir išsigelbėti.

76993_build-64ca12567deb5.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

76993_inthebox-64ca125beab91.jpg

Dovana Soniko gerbėjams ir žaidėjams

Šis rinkinys – smagi dovana vaikams, mėgstantiems Soniko veiksmą ir išradingą žaidimą. Jame yra 6 personažai ir priedų.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SONIC prekės ženklo asortimento. 76993 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic prieš dr. Eggman Mirties kiaušinį-robotą - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76993 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic prieš dr. Eggman Mirties kiaušinį-robotą - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76993 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic prieš dr. Eggman Mirties kiaušinį-robotą

Kodas: 4040101-6514
Barkodas: 5702017419510
5999
7499
59,99 €
74,99 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-11
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus