I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO INDIANA JONES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Pasiruošę mėgautis filmo nostalgija? Atiduokite pagarbą Indianai Džonsui konstruodami ir eksponuodami šį itin detalų „LEGO® Indiana Jones™“ Auksinio stabo šventyklos (77015) rinkinį. Pasinerkite į naudingą konstravimo patirtį kurdami jaudinančią filmo „Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai“ sceną, kurią galėsite išdidžiai eksponuoti ant lentynos.

Interaktyvi filmo apie Indianą Džounsą scena

Šis LEGO Indianos Džounso relikvinis modelis su interaktyviomis funkcijomis turi4 minifigūrėles – Indianą Džounsą, Satipo, Beloką ir Hovitoso karį. Rinkinyje yra cokolis su 4 rankenėlėmis, kurias sukdami nuleisite ir apšviesite stabą, sugriausite sieną, siūbuosite Indianą Džounsą urve, nuleisite liuką ir pamatysite, kaip Indianą persekioja didžiulis riedulys.

Konstravimo rinkiniai, kurie sužadins suaugusiųjų vaizduotę

Švęskite Indianos Džounso palikimą ir prisiminkite pirmojo franšizės filmo „Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai“ pradžios scenos nuotykius su šiuo „LEGO Indiana Jones“ konstravimo rinkiniu.

  • Projektas suaugusiesiems. Atiduokite pagarbą Indianai Džounsui sukonstruodami šį itin detalų LEGO® Auksinio stabo šventyklos (77015) ekspozicinį modelį.
  • Pasimėgaukite užplūdusia nostalgija. Modelis sukurtas remiantis pirmuoju filmu su Indiana Džounsu.
  • Su interaktyviomis funkcijomis. Pasukite 4 rankenėles, esančias ant modelio cokolio, kad apšviestumėte stabą, sugriaukite sieną ir stebėkite, kaip Indiana Džounsas, persekiojamas didžiulio riedulio, siūbuoja urve.
  • 4 minifigūrėlės. Rinkinyje yra 4 filmo personažai: Indiana Džounsas su savo mėgstama skrybėle ir botagu, Satipo, Belokas ir Hovitoso karys.
  • Dovana Indianos Džounso gerbėjams. Šis klasika tapusios filmo scenos modelis su interaktyviomis funkcijomis – naudinga konstravimo patirtis suaugusiesiems, užaugusiems su Indianos Džounso filmais.
  • Demonstracinis modelis. 21 cm aukščio, 51 cm pločio ir 19 cm gylio modelį filmo gerbėjai gali išdidžiai eksponuoti ant lentynos.
  • Drąsūs Indianos Džounso nuotykiai. Su „LEGO® Indiana Jones“ modeliais suaugusieji LEGO gerbėjai pasimėgaus užplūdusia nostalgija ir supažindins vaikus su veiksmo kupinomis pirmųjų 3 filmų istorijomis.
  • Aukšta kokybė. Jau daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos taip, kad kaskart nuosekliai atsiskirtų.
  • Saugumo testai. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

77015_lifestyle-645ca2fc92739.jpg

„Indiana Jones™“ LEGO® rinkinys suaugusiesiems

Indianos Džounso gerbėjai gali sukonstruoti šią itin detalią auksinio stabo šventyklą su interaktyviomis funkcijomis.

77015_hero-645ca301d9fa0.jpg

Pagerbkite kino legendą

Fantastiškas LEGO® modelis sukurtas pagal garsiąją filmo „Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai“ sceną.

77015_build-645ca306ab1c3.jpg

Sukonstruokite savo sceną su Indiana Džounsu

Pasinerkite į konstravimo malonumą kurdami interaktyvų modelį, kuris puikiai atrodys eksponuojamas ant lentynos.

77015_inthebox-645ca30c1969a.jpg

Tobula dovana Indianos Džounso gerbėjams

Su LEGO® rinkiniu „Auksinio stabo šventykla“ suaugusieji pagerbs legendinį herojų ir atkurs vieną iš jo nuotykių.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO INDIANA JONES prekės ženklo asortimento. 77015 LEGO® Indiana Jones Auksinio stabo šventykla - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 77015 LEGO® Indiana Jones Auksinio stabo šventykla - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

77015 LEGO® Indiana Jones Auksinio stabo šventykla

Kodas: 4040101-6347
Barkodas: 5702017190488
14024
16499
140,24 €
164,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-06
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus