I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Pasiruoškite planetos tyrinėjimams su „LEGO® City“ vadavietės visureigio ir krovininio krano (60432) kosminiu žaidimu, skirtu vaikams nuo 7 metų. Futuristinėje transporto priemonėje su 8 ratais vaikai ras viską, ko prireiks tyrinėjant tolimas planetas. Visureigis turi didžiulius ratus, skyrius mėginiams laikyti, krano strėlę ir kapsulę, skirtą laboratorijai su oro sklende prijungti. Rinkinyje taip pat yra planetos, kurioje tyrinėtojai gali atrasti nežemiškų augalų ir energijos kristalą, dekoracija. Pridėkite 4 kosminės įgulos narių minifigūrėles, roboto bei ateivių figūrėles ir nerkite į nepamirštamus nuotykius kosmose.

Pasiimkite mažuosius į jaudinančią konstravimo kelionę su programėle „LEGO Builder“. Čia jie galės priartinti, sukinėtibei apžiūrėti konstruojamus trimačius modelius bet kuriuo kampu.

„LEGO City“ rinkiniuose kosmoso tematika yra tikroviškų transporto priemonių, detalių statinių ir įkvepiančių personažų išradingiems žaidimams. Rinkinyje yra specialus kosminės oro sklend ės elementas, skirtas modeliui sujungti su kitais LEGO kosminiais rinkiniais (parduodami atskirai) ir patirti dar daugiau nuotykių!

  • Žaislinis kosmoso visureigis vaikams – su šiuo „LEGO® City“ vadavietės visureigio ir krovininio krano (60432) žaidimo rinkiniu, skirtu mergaitėms ir berniukams nuo 7 metų, keliauti po naujus pasaulius itin smagu.
  • Kas šiame kosmoso tyrinėjimo rinkinyje? – 8 ratų visureigis, planetos dekoracija su augalais ir žaisliniu kristalu, 4 kosminės įgulos narių minifigūrėlės ir roboto bei 2 ateivių figūrėlės.
  • Skaitmeninis konstravimo vadovas – programėlė „LEGO® Builder“ suteiks jūsų mažajam kosmoso gerbėjui smagų konstravimo nuotykį, kurio metu jis galės apžiūrėti konstruojamą 3D modelį bet kuriuo kampu.
  • Smagios funkcijos mažiesiems kosmoso tyrinėtojams – vaikai gali nuleisti laboratoriją su specialiu oro sklendės elementu į kapsulę, pakelti daiktus kranu ir laikyti kristalus bei mėginius visureigio liukuose.
  • Smagi dovana kosmoso gerbėjams – padovanokite šį rinkinį švenčių ar gimtadienio proga šaunių transporto priemonių gerbėjams nuo 7 metų.
  • Sujungus su kitais LEGO® rinkiniais laukia dar daugiau nuotykių – rinkinyje esanti laboratorijos kapsulė turi specialią oro sklendę, kuria galima prijungti modelį prie kitų derinamų rinkinių (parduodami atskirai).
  • Nevaržomas žaidimas – „LEGO® City“ rinkiniuose kosmoso tematika yra tikroviškų transporto priemonių, detalių statinių ir įkvepiančių personažų, sujungiančių fantaziją ir realybę nesibaigiantiems išradingiems žaidimams.
  • Matmenys – 758 detalių rinkinyje esantis kosminis visureigis yra per 11 cm aukščio, 33 cm ilgio ir 14 cm pločio.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60432 LEGO® City Space Vadavietės visureigis ir krovininis kranas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60432 LEGO® City Space Vadavietės visureigis ir krovininis kranas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60432 LEGO® City Space Vadavietės visureigis ir krovininis kranas

Kodas: 4040101-7177
Barkodas: 5702017588223
6239
7799
62,39 €
77,99 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant nuo 20 € su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-20
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus