I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO INDIANA JONES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su „LEGO® Indiana Jones™“ Pabėgimo nuo dingusio kapo (77013) konstravimo rinkiniu vaikai gali pajusti jaudinančią filmo „Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai“ dvasią. Rinkinys, kuriame yra šventykla su 2 statulomis, slaptas išėjimas, mumija ir ant žemės besiraitančios bei pro sienas besiskverbiančios gyvatės, bus puiki dovana vaikams nuo 8 metų.

Atkurkite filmų su Indiana Džounsu emocijas

Konstravimo rinkinyje yra 4 minifigūrėlės: Indiana Džounsas su savo mėgstama skrybėle ir botagu, Marion Ravenvud, Sala ir mumija, taip pat Pandoros skrynia, kad vaikai galėtų suvaidinti legendinę pabėgimo sceną iš filmo „Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai“.

Konstravimo rinkiniai, įkvepiantys jaudinantiems nuotykiams

Su „LEGO Indiana Jones“ rinkiniais tėvai nostalgiškai supažindins vaikus su Indianos Džounso palikimu ir nuotykiais, matytais pirmuose trijuose franšizės filmuose. Kartu galėsite mėgautis turiningu konstravimu, žaisdami vaidmenimis su įvairiais automobiliais, lėktuvais ir šventyklomis.

  • „Indiana Jones™“ veiksmo žaidimo rinkinys. Su šiuo „LEGO® Indiana Jones™“ Pabėgimo nuo dingusio kapo (77013) konstravimo rinkiniu vaikai galės iš naujo išgyventi filmo „Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai“ sceną.
  • 4 minifigūrėlės. Rinkinyje yra Indiana Džounsas su savo mėgstama skrybėle ir botagu, Marion Ravenvud, Sala ir mumija, taip pat daugybė ant grindų ir per sieną besiskverbiančių gyvačių.
  • Pramogos. Anubio statula gali nukristi ir pramušti sieną, kad atsivertų paslėptas praėjimas, kuriame pasirodo mumija ir išgąsdina bėgantį Indianą Džounsą.
  • Dovana vaikams nuo 8 metų. Šis 600 dalių žaislinis nuotykių rinkinys – puiki gimtadienio ar švenčių dovana, kuria vaikai kartu su tėvais ar draugais mėgausis konstruodami ir žaisdami.
  • Nešiojamas žaidimas. 16 cm aukščio, 22 cm pločio ir 21 cm gylio rinkinį vaikai galės pasiimti į žaidimų vakarėlius ar žaisti namuose.
  • Drąsūs nuotykiai. Su „LEGO® Indiana Jones™“ žaidimų rinkiniais tėvais pasimėgaus nostalgija ir supažindins vaikus su pirmųjų trijų filmų veiksmo kupinais nuotykiais.
  • Aukšta kokybė. Jau daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos taip, kad kaskart nuosekliai atsiskirtų.
  • Saugumo testai. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

77013_lifestyle-645ca28caed26.jpg

Serijos „Indiana Jones™“ LEGO® rinkinys

Su šventykla ir 4 figūrėlėmis gerbėjai atkurs filmo „Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai“ veiksmą.

77013_hero-645ca2933ca0b.jpg

Smagus konstravimas ir epiniai nuotykiai

LEGO® gerbėjai gali pasimėgauti turiningu konstravimu prieš leisdamiesi į veiksmo kupinus nuotykius su Indiana Džounsu.

77013_build-645ca2a162b75.jpg

Patirkite dar daugiau nuotykių su Indiana Džounsu

Kiti serijos rinkiniai (parduodami atskirai): „Naikintuvo gaudynės“ (77012) ir „Auksinio stabo šventykla“ (77015).

77013_inthebox-645ca2a676a4d.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D rinkinius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO INDIANA JONES prekės ženklo asortimento. 77013 LEGO® Indiana Jones Pabėgimas nuo dingusio kapo - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 77013 LEGO® Indiana Jones Pabėgimas nuo dingusio kapo - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

77013 LEGO® Indiana Jones Pabėgimas nuo dingusio kapo

Kodas: 4040101-6346
Barkodas: 5702017190464
3750
4799
37,50 €
37,50 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus