I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Tegul žaidimo vaidmenimis linksmybės prasideda su „LEGO® Super Mario™“ konstravimo rinkiniu „Yoshi kiaušinis miške“ (71428), skirtu vaikams nuo 6 metų. Šauni bet kurios progos dovana žaidėjams apima rožinio Yoshi bei geltono Yoshi „LEGO Super Mario“ figūrėles, iš kaladėlių konstruojamą mišką su obelimi ir Yoshi kiaušinio elementą. Padėkite Yoshi nuskinti obuolius nuo medžio, sukraukite juos į pintinę ir rūpinkitės Yoshi kiaušiniu.

Kad žaidimas būtų interaktyvus, pridėkite LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikutės figūrėlę iš „LEGO Super Mario“ pradinio rinkinio (atskirai parduodamo 71360, 71387 arba 71403). Kai interaktyvioji figūrėlė užšoka ant veiksmo žymos, jos skaitmeniniame ekrane atsiranda kiaušinis. Supkite interaktyviąją figūrėlę tarsi kūdikį iki skaitmeninis kiaušinis prasikals ir pažiūrėkite, koks Yoshi atsiras ekrane, esančiame ant figūrėlės pilvo. Tada šoktelėkite ir stumtelėkite, kad pasigirstų Yoshi balsas.

Šio papildomo rinkinio konstravimo instrukcijos yra programėlėje „LEGO Super Mario“, kurioje taip pat rasite įkvepiančių konstravimo ir žaidimo idėjų.

  • Kolekcinis Yoshi žaislas vaikams su LEGO® Yoshi kiaušinio elementu. Žaiskite vaidmenimis „LEGO® Super Mario™“ pasaulyje su papildomu rinkiniu „Yoshi kiaušinis miške“, kuriame yra iš kaladėlių konstruojamas miškas.
  • Rinkinyje yra 2 iš kaladėlių konstruojami „Super Mario™“ personažai. Padėkite rožinio Yoshi ir geltono Yoshi figūrėlėms prižiūrėti Yoshi kiaušinį ir skinti bei krauti į pintinę obuolius.
  • Interaktyvus žaidimas. Pakvieskite LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikutę (figūrėlės nepridedamos) į mišką ir užšokite ant veiksmo žymos, kad jų skaitmeniniuose ekranuose atsirastų kiaušinis.
  • Išperinkite skaitmeninį Yoshi kiaušinį. Supkite interaktyviąją figūrėlę tarsi kūdikį ir išperinkite skaitmeninį kiaušinį, pašokę ją stumtelėkite, kad pasigirstų Yoshi balsas, ir ne tik.
  • Dovana vaikams nuo 6 metų. Padovanokite šį 107 dalių rinkinį švenčių proga mergaitėms, berniukams ir žaidėjams; interaktyviam žaidimui reikalingas „LEGO® Super Mario™“ pradinis rinkinys (71360, 71387 arba 71403).
  • Konstravimas su programėle – atsisiųskite programėlę „LEGO® Super Mario™“, kurioje rasite konstravimo instrukcijas, pasisemsite įkvėpimo kūrybai ir ne tik; suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite adresu LEGO.com/devicecheck.
  • Paskatinkite vaikų kūrybiškumą – „LEGO® Super Mario™“ žaidimo rinkiniai, skirti vienam ar keliems žaidėjams, dovanoja galimybę žaisti vaidmenimis, skaitmeninę monetų rinkimo pramogą ir kūrybinius rinkinių papildymo bei perkonstravimo iššūkius.
  • Konstruojamas miškas – per 7 cm aukščio, 11 cm pločio ir 7 cm gylio Yoshi miškas derinamas su kitais „LEGO® Super Mario™“ rinkiniais.

71428_lifestyle-65deeba10dd67.jpg

Kolekcinis Yoshi rinkinys vaikams

Padovanokite savo mažyliui dar daugiau nuotykių „LEGO® Super Mario™“ pasaulyje su šiuo šauniu papildomu rinkiniu.

71428_hero-65deeba751eeb.jpg

Pradiniam rinkiniui (parduodamas atskirai)

Žaidimui reikia pradinio rinkinio (71360 su LEGO® Mario™, 71387 su LEGO® Luidžiu arba 71403 su LEGO® Persikute).

71428_build-65deebac53c76.jpg

Nuoseklios instrukcijos

Rinkinyje yra paprastos instrukcijos, padėsiančios kiekviename smagiame ir maloniame konstravimo žingsnyje.

71428_inthebox-65deebb14e8aa.jpg

„LEGO® Super Mario™“ rinkinys žaidėjams

Išplėskite, perkonstruokite ir kurkite begalę lygių su „LEGO® Super Mario™“ papildomais rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER MARIO prekės ženklo asortimento. 71428 LEGO® Super Mario Yoshi Kiaušinis Miške – Papildomas Rinkinys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71428 LEGO® Super Mario Yoshi Kiaušinis Miške – Papildomas Rinkinys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71428 LEGO® Super Mario Yoshi Kiaušinis Miške – Papildomas Rinkinys

Kodas: 4040101-6793
Barkodas: 5702017592749
1019
1199
10,19 €
11,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus