I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ mėn.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Išmokykite mažylius apsipirkti žaidžiant su LEGO® DUPLO® Mano pirmuoju ekologiniu turgeliu (10983). Žaisdami su šiuo mielu ūkininkų turgaus rinkiniu vaikai sukurs realų pasaulį – svers svarstyklėmis, atsiskaitys skirtingos vertės žaislinėmis monetomis ir dailiame tekstilės krepšelyje parsineš namo maistą.

Mokomieji žaislai, kuriuose dėmesys sutelktas į linksmybes

Vaikai mokysis sverti dėliodami žaislinį ridikėlį, braškę, citriną ir arbūzą. Visi LEGO DUPLO rinkiniai ugdo vaikų saviraišką. Šiame rinkinyje kiekvienas maisto produkto elementas turi skirtingą išraišką, kuri pagyvina kūrybinį žaidimą!

Praktiški lavinamieji žaislai mažyliams

LEGO DUPLO žaislai suteikia vaikams neribotų pramogų, saviraiškos ir pažinimo džiaugsmą. Šis rinkinys įkvepia interaktyvius mažylių ir suaugusiųjų žaidimus jiems vaidinant prekybininką, parduodantį vaisius ar daržoves, ar pirkėją. DUPLO žaidimų rinkiniai leidžia tėvams ir vaikams konstruojant ir žaidžiant kartu kurti reikšmingus lavinimo pasiekimus.

  • Žaislinis ūkininkų turgus mažyliams. Išmokykite mažuosius konstruotojus nuo 18 mėnesių smagiai apsipirkti su šiuo LEGO® DUPLO® Mano pirmuoju ekologiniu turgeliu (10983).
  • Daug funkcijų smagiam žaidimui. Rinkinį sudaro skirtingas išraiškas turintys žaislinis arbūzas, citrina, ridikėlis ir braškė, taip pat svarstyklės, 3 monetos ir medžiaginis krepšelis.
  • Vaizduotę lavinantis žaidimas mažiesiems tyrinėtojams. Mažyliai svers maisto produktus svarstyklėmis, atsiskaitys žaislinėmis monetomis, o maistą parsineš medžiaginiame krepšelyje.
  • Dovana vaikams nuo 18 mėnesių. Globėjai, norintys patirti su savo mažyliais svarbių akimirkų, gali padovanoti šį lavinamąjį žaislą mėgstantiems apsipirkti vaikams.
  • Išmatavimai. Prekystalis yra 20 cm aukščio, 15 cm pločio ir 15 cm gylio. Svarstyklės yra 16 cm aukščio, 19 cm pločio ir 6 cm gylio.
  • Vaizduotės lavinimas. Paįvairinkite savo mažojo konstruotojo ekologiško maisto auginimo linksmybes su Augančia morka (10981), Vaisių ir daržovių traktoriumi(10982) ir Ekologiniu sodu (10984).
  • Išsamios instrukcijos. Rinkinyje yra aiškios iliustruotos instrukcijos, o programėlėje „LEGO® Builder“ pateikiama skaitmeninė versija – pradžiamokslis sėkmingam startui.
  • Mokomieji žaislai, skirti žaisti ir mokytis. Su šiuo LEGO® DUPLO® rinkiniu ikimokyklinukai lavins smulkiąją motoriką ir žaisdami bei statydami su tėvais ar globėjais sužinos, kaip auga augalai.
  • Nuosekli kokybė. Nuo pat 1969 metų LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl juos patogu paimti, sujungti ir išardyti mažais pirštukais.
  • Užtikrintas saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

10983_lifestyle-645b926b61cef.jpg

Aktyvus turgaus žaidimas mažyliams

Parduotuvę žaisti mėgstantiems mažyliams patiks žaisti ir įsivaizduoti, kaip renkasi, sveria ir perka ekologišką maistą.

10983_hero-645b9271add2a.jpg

Smagu pirkti maistą

Kūrybiškai žaisdami vaikai lavina svėrimo įgūdžius ir išmoksta susimokėti už prekes bei pažinti skaičius.

10983_build-645b927692944.jpg

Daugiau smagumo

Dera su kitais „Mano pirmaisiais rinkiniais“ ir su visais mokomaisiais LEGO® DUPLO® konstravimo žaislais.

10983_inthebox-645b927b56b65.jpg

Ištisos valandos paprastų modelių konstravimo

Net mažiausius vaikus nudžiugins sėkmingas LEGO® DUPLO® rinkinių, sudarytų iš paprastų ryškiaspalvių kaladėlių, konstravimas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10983 LEGO® DUPLO My First Ekologinis turgelis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10983 LEGO® DUPLO My First Ekologinis turgelis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10983 LEGO® DUPLO My First Ekologinis turgelis

Kodas: 4040101-6170
Barkodas: 5702017416977
2116
2999
21,16 €
21,16 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus