I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Išplėskite vaikų pasaulėžiūrą su Mijos laukinės gamtos gelbėjimo misija (41717), kurioje mažieji konstruotojai nuo 7 metų amžiaus įsivaizduoja, kaip rūpinasi sužeistais gyvūnais. Vaikai prisijungia prie „LEGO® Friends“ Mijos ir kartu vyksta į jos svajonių stažuotę gyvūnų gelbėjimo centre.

Kūrybinė dovana kūrybingiems vaikams
Per raciją gautas pranešimas apie sužalotą zebrą, todėl draugai skuba jam padėti. Grįžę į centrą, vaikai padeda gydytojai apžiūrėti gyvūną medicininio rinkinio priemonėmis ir nuskenuoti jį, ar yra kokių nors sužeidimų. Šis kūrybinis rinkinys yra puiki gimtadienio dovana vaikams, kurie mėgsta žaislinius safario laukinius gyvūnus, nes rinkinyje yra zebro, skorpiono ir žirafų figūrėlės. Taip pat yra trys lėlytės, kurios gali žaisti ir rūpintis gyvūnais.

Įdomus žaidimas, interaktyvus modelis
Prie rinkinio pridedamas iliustruotas konstravimo vadovas ir interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Skaitmeninis konstravimo vadovas, pateikiamas nemokamoje programėlėje „LEGO Building Instructions“, turi puikių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamus modelius iš visų pusių.

  • Nuotykiai su gyvūnais. Išplėskite vaiko pasaulėžiūrą su Mijos laukinės gamtos gelbėjimo misijos (41717) rinkiniu – vaikai leidžiasi į jaudinančią misiją, kad padėtų žaisliniams laukiniams gyvūnams.
  • Smagių ypatybių gausa. Rinkinyje yra laukinės gamtos gelbėjimo centras, trys lėlytės, trys žaisliniai safario laukiniai gyvūnai, keturratis ir atskira uolėtos atodangos scena.
  • Autentiški priedai. Šiame rinkinyje yra daug gydymo priemonių, kad vaikai galėtų vaidinti tikroviškas istorijas apie gyvūnų priežiūrą, taip pat racija ir žaislinis fotoaparatas safario nuotykiams.
  • Kūrybinė dovana vaikams, kurie mėgsta žaislinius safario gyvūnus. Šis „LEGO® Friends“ rinkinys gali būti puiki dovana gimtadienio ar kita ypatinga proga berniukams ir mergaitėms, kurie mėgsta žaisti gyvūnų priežiūrą.
  • Matmenys. Centras yra 16 cm aukščio, 24 cm pločio ir 7 cm gylio. Keturratis yra 5 cm aukščio, 8 cm ilgio ir 5 cm pločio.
  • Skaitmeninis konstravimo vadovas smagesniam konstravimui. Su programėle „LEGO® Building Instructions“ mažieji gyvūnų mylėtojai gali priartinti, pasukioti ir vizualizuoti savo modelio skaitmeninę versiją.
  • Žaidimas, kuris skatina mokytis. „LEGO® Friends“ žaislai skirti padėti vaikams tyrinėti savo pomėgius ir suvokimą apie juos supantį pasaulį su jiems artimais personažais.
  • Aukščiausia kokybė, jokių kompromisų. LEGO® žaidimo rinkiniai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus ir užtikrina saugius sujungimus bei patvarius modelius.
  • Užtikrinta sauga. „LEGO® Friends“ rinkiniai yra nuodugniai išbandomi siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

41717_lifestyle-62d7d77e48fd7.jpg

Ypatybių gausus laukinių gyvūnų centro rinkinys

Išleiskite vaikus į safarį su šiuo gelbėjimo centro rinkiniu, kad vaikai galėtų žaisti su mylimais gyvūnais ir jais rūpintis.

41717_hero-62d7d793769a1.jpg

Jaudinantis gyvūnų priežiūros žaidimas

Vaikai lėks į pagalbą šauniu keturračiu, išgelbės zebrą, pasirūpins juo grįžę į bazę ir padės gydytojui atlikti tyrimus.

41717_inthebox-62d7d7a8bb191.jpg

Dovanos gyvūnų mylėtojams

Puiki dovana gimtadienio ar kitos šventės proga berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų, besirūpinantiems gyvūnų išsaugojimu.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41717 LEGO® Friends Mijos laukinės gamtos gelbėjimo misija - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41717 LEGO® Friends Mijos laukinės gamtos gelbėjimo misija - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41717 LEGO® Friends Mijos laukinės gamtos gelbėjimo misija

Kodas: 4040101-5637
Barkodas: 5702017154923
4199
5999
41,99 €
59,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus