I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Sukurkite jaudinantį „ LEGO® Super Mario™“ povandeninį lygį ir ieškokite lobio su LEGO® Super Mario™ žaislu „Dorrie nuotykiai nuskendusiame laive – papildomas rinkinys“ (71432). Plaukite ant Dorrie su interaktyvia LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ar LEGO® Persikutės figūrėle (figūrėlės nepridedamos) ir tyrinėkite nuskendusį laivą. Pastaba: interaktyviam žaidimui reikalingas papildomas rinkinys 71360, 71387 arba 71403.

Šiame konstravimo rinkinyje, skirtame vaikams nuo 7 metų, yra 4 iš LEGO kaladėlių konstruojamos figūrėlės – Dorrie, Cheep Cheep, Cheep Chomp ir Bluperio. Pasukę platformą suraskite kriauklėje paslėptą raktų ryšulį ir atidarykite lobių skrynią su brangakmeniu. Raktų ryšulys suteikia įvairių apdovanojimų, o Cheep Chomp gali sučiaumoti interaktyvią figūrėlę aktyvindamas smagų skaitmeninį atsaką.

Šio rinkinio konstravimo instrukcijas rasite programėlėje „LEGO Super Mario“. Programėlė taip pat siūlo įvairių konstravimo bei žaidimo idėjų ir saugią platformą vaikams, kurioje jie gali dalytis savo kūriniais.

  • Dorrie nuotykiai nuskendusiame laive – papildomas rinkinys. Su šiuo konstruojamo nuskendusio laivo rinkiniu suteikite vaikams galimybę leistis į lobio paiešką „LEGO® Super Mario™“ pasaulyje.
  • 4 iš kaladėlių konstruojamos „Super Mario™“ personažų figūrėlės. Plaukite ant Dorrie su LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ar LEGO® Persikutės figūrėle (figūrėlės nepridedamos) ir nugalėkite Cheep Cheep, Cheep Chomp ir Bluperį.
  • Interaktyvus nuotykių žaislas visos šeimos pramogai. Tyrinėkite nuskendusį laivą su interaktyvia figūrėle, pasukę platformą suraskite kriauklėje slypintį raktų ryšulį ir atidarykite skrynią su brangakmeniu.
  • Kolekcinis žaislas vaikams. Pasitelkę raktų ryšulį pelnykite įvairių apdovanojimų ir pamatykite, kaip reaguoja interaktyvi figūrėlė, kai ją čiaumoja Cheep Chomp.
  • Dovana žaidėjams nuo 7 metų. 500 dalių rinkinys bus smagi dovana vaikams; interaktyviam žaidimui reikalingas „LEGO® Super Mario™“ pradinis rinkinys (71360, 71387 ar 71403).
  • Programėlė „LEGO® Super Mario™“. Joje rasite konstravimo instrukcijas, įkvepiančių patarimų ir ne tik; suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Puoselėkite vaikų kūrybiškumą – „LEGO® Super Mario™“ žaislai, skirti vienam ar keliems žaidėjams, dovanoja galimybę žaisti vaidmenimis, skaitmeninę monetų rinkimo pramogą ir kūrybinius rinkinių papildymo bei perkonstravimo iššūkius.
  • Modulinis rinkinys. Pavyzdinės konstrukcijos rinkinys yra per 17 cm aukščio, 30 cm pločio ir 21 cm gylio, be to, jį galima perdaryti bei derinti su kitais „LEGO® Super Mario™“ rinkiniais.

71432_lifestyle-65deed96636c9.jpg

Veiksmo kupinas kūrybiškas rinkinys vaikams

Su šiuo įkvepiančiu papildomu rinkiniu vaikai gali sukonstruoti savo „LEGO® Super Mario™“ povandeninį pasaulį lobių paieškai.

71432_hero-65deed9d550e5.jpg

Pradiniam rinkiniui (parduodamas atskirai)

Žaidimui reikia pradinio rinkinio (71360 su LEGO® Mario™, 71387 su LEGO® Luidžiu arba 71403 su LEGO® Persikute).

71432_inthebox-65deeda2ac5d6.jpg

Kolekcinis žaislas vaikams ir žaidėjams

Išplėskite, perkonstruokite ir kurkite begalę lygių su „LEGO® Super Mario™“ papildomais rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER MARIO prekės ženklo asortimento. 71432 LEGO® Super Mario Dorrie Nuotykiai Nuskendusiame Laive – Papildomas Rinkinys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71432 LEGO® Super Mario Dorrie Nuotykiai Nuskendusiame Laive – Papildomas Rinkinys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71432 LEGO® Super Mario Dorrie Nuotykiai Nuskendusiame Laive – Papildomas Rinkinys

Kodas: 4040101-6835
Barkodas: 5702017592411
4504
5299
45,04 €
52,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus