I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su LEGO® NINJAGO® Cole Žemės drakono EVO (71782) žaidimo rinkiniu 7 metų ir vyresni vaikai su džiaugsmu galės kurti užburiančias kovas. Veiksmo įkarštyje vaikai gali atnaujinti lankstų drakoną, kad jis būtų dar didesnis ir galingesnis, pridėdami jam auksinius sparnus, ragus ir uodegą.

Šaunūs nindzių žaislai vaikams

Žaidimo rinkinyje yra 2 minifigūrėlės: Cole su auksine katana ir Kaulinis skorpionas su dalgiu ir kaulinio kario ginklais. Kaulinis skorpionas gali joti į kovą ant savo šešiakojoskorpiono. Sėkmingai įveikę iššūkį, vaikai gauna kolekcinę stiprybės vėliavą.

Smagi skaitmeninė patirtis LEGO konstruotojams

Su programėle „LEGO Builder“ kartu su savo vaiku galite leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • Lankstus žaislinis drakonas. Su šiuo LEGO® NINJAGO® Cole Žemės drakono EVO (71782) žaidimo rinkiniu 7 metų ir vyresni vaikai gali kurti veiksmo kupinas istorijas.
  • 2 minifigūrėlės. Žaidimo rinkinyje yra Cole su auksine katana ir Kaulinis skorpionas su dalgiu. Taip pat yra šešiakojis skorpionas.
  • Atnaujinamas modelis. Žaislinis drakonas turi lankstų kūną, galvą ir kojas. Vaikai gali transformuoti jį į dar didesnį ir galingesnį modelį, pridėdami auksinius sparnus, ragus ir uodegą.
  • Kolekcinėvėliava. Sėkmingai įveikę iššūkį ir laimėję kovą, vaikai gauna stiprybės vėliavą, kurią galima iškelti ant drakono.
  • Daugiau nindzių veiksmo. Atkreipkite dėmesį į Lloyd kovinį robotą EVO (71781), Cole Žemės drakoną EVO (71782), Jay žaibišką lėktuvą EVO (71784) ir kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius.
  • Smagi LEGO® dovanos idėja. 7 metų ir vyresni vaikai gali žaisdami sukonstruoti šį 285 dalių modelį. Tai puiki dovana gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga.
  • Žaiskite keliaudami. Vaikai gali žaisti namuose su šiuo 14 cm aukščio NINJAGO® drakonu arba pasiimti jį visur, kur keliauja.
  • Naujas būdas konstruoti. Programėlė „LEGO® Builder“ padės vaikams leistis į malonų nuotykį. Konstruodami jie galės išsaugoti rinkinius, stebėti savo progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius modelius.
  • Aukščiausia kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos susijungtų vienodai.
  • Saugos užtikrinimas. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinkagriežtus pasaulinius saugos standartus.

71782_lifestyle-63e9e49d7c30f.jpg

Fantastiškas LEGO® NINJAGO® drakono rinkinys

Vaikams patiks įsikūnyti į istorijas šalia savo nindzių herojų su drakono rinkiniu.

71782_hero-63e9e4a4b0a05.jpg

Smagus konstravimas ir epiniai nuotykiai

LEGO® gerbėjams patiks konstruoti ir panaudoti pasakojimo įgūdžius smagiai žaidžiant vaidmenimis.

71782_build-63e9e4a9a57e7.jpg

Kolekcinės vėliavos kituose NINJAGO® rinkiniuose

Raskite vėliavas kituose Koulo Žemės drakono EVO (71781) ir Kajaus roboto EVO (71783) rinkiniuose (parduodami atskirai).

71782_inthebox-63e9e4aeb80f8.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71782 LEGO® NINJAGO® Cole Žemės drakonas EVO - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71782 LEGO® NINJAGO® Cole Žemės drakonas EVO - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71782 LEGO® NINJAGO® Cole Žemės drakonas EVO

Kodas: 4040101-6054
Barkodas: 5702017399690
2946
3999
29,46 €
29,46 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus