I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Įteikite jauniesiems superherojams nuo 8 metų žymiausią „Marvel Cinematic Universe“ superkarį. 25 cm aukščio „LEGO® Marvel“ Kapitono Amerikos konstruojama figūrėlė (76258) lankstosi ir yra detalizuota autentiškomis detalėmis, kad kūrybiškas žaidimas nesibaigtų.

Legendinė „Marvel“ figūrėlė

Šį kolekcinį „Marvel“ „Keršytojų“ personažą, suteikiantį nesibaigiančias žaidimo ir eksponavimo linksmybes, smagu konstruoti. Figūrėlė lankstoma per pečių, rankų, klubų ir kojų sąnarius, todėl vaikai gali kurti šaunias veiksmo pozas ir leistis į nesibaigiančias misijas. Nešiojama figūrėlė turi autentiškas detales, pavyzdžiui, žymųjį personažo skydą, kurį galima įdėti į rankas ar pritvirtinti prie nugaros, priklausomai nuo to, koks veiksmas kuriamas. Kad būtų dar smagiau, programėlėje „LEGO Builder“ konstruotojai gali priartinti, sukinėti trimačius modelius ir sekti savo progresą.

  • Kapitono Amerikos figūrėlė žaidimams. Lanksti „LEGO® Marvel“ Kapitono Amerikos konstruojama figūrėlė (76258) jauniesiems superherojams suteikia nesibaigiančių kūrybinių nuotykių.
  • „Marvel“ superkarys. 310 dalių figūrėlė lankstoma per pečių, rankų, klubų ir kojų sąnarius, be to, turi žymųjį skydą, kurį galima įdėti į rankas ar pritvirtinti prie nugaros.
  • Reguliuojama pagal veiksmą. Lankstydami ir pastatydami figūrėlę bet kokia poza vaikai gali atkurti „Marvel“ filmų misijas ir mėgautis nesibaigiančiais nuotykiais.
  • Dovana vaikams. Padovanokite betarpiškas pramogas jaunajam superherojui nuo 8 metų gimtadienio, švenčių proga ar tiesiog norėdami nudžiuginti.
  • Nešiojamas žaidimas. Su 25 cm aukščio figūrėle vaikai gali žaisti, kur bekeliautų.
  • Patogios konstravimo instrukcijos. Vaikai gali atsisiųsti programėlę „LEGO® Builder“ ir įžengti į kūrybišką pasaulį, kuriame gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei stebėti progresą.
  • Suteikite dar daugiau superherojaus linksmybių. „LEGO® Marvel“ rinkinių serijoje yra ir daugiau figūrėlių, įskaitant Volveriną (76257), Žmogų vorą (76226) ir Venomą (76230).
  • Užtikrinta kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir patogumą.
  • Užtikrintas saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76258_lifestyle-6479c9305207e.jpg

Lankstoma Kapitono Amerikos figūrėlė

Su tikroviška reguliuojama figūrėle įtraukite mažuosius superherojus į drąsiojo „Marvel“ superkario nuotykius.

76258_hero-6479c9354bcba.jpg

Lengva nustatyti į bet kokią padėtį

„Marvel“ gerbėjai galės atkurti mėgstamiausias misijas ir leistis į nesibaigiančius išgalvotus nuotykius.

76258_build-6479c93a4e3c9.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

76258_inthebox-6479c93f18131.jpg

Superdovana superherojų gerbėjams

Didelė ir autentiškai detali Kapitono Amerikos figūrėlė nudžiugins bet kurį vaiką, kuriam patinka „Marvel“ veiksmas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MARVEL SUPER HEROES prekės ženklo asortimento. 76258 LEGO® Super Heroes Marvel Kapitono Amerikos konstruojama figūrėlė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76258 LEGO® Super Heroes Marvel Kapitono Amerikos konstruojama figūrėlė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76258 LEGO® Super Heroes Marvel Kapitono Amerikos konstruojama figūrėlė

Kodas: 4040101-6427
Barkodas: 5702017419749
3149
4499
31,49 €
31,49 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus