I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Atraskite kosmoso platybes su LEGO® NASA daugkartinio erdvėlaivio „Discovery“ (10283) modelio rinkiniu suaugusiems. Šis įtraukiantis 2 354 dalių iššūkis suteiks galimybę sukonstruoti daugkartinį erdvėlaivį „Discovery“ ir „Hubble“ kosminį teleskopą, iškeltą NASA STS-31 misijos metu 1990 metais.

Astronauto akimis

Šis ypatybių kupinas modelis yra skirtas paminėti įspūdingiems „Discovery“ pasiekimams. Atidarykite krovinių skyrių, kad paleistumėte „Hubble“ teleskopą į kosmoso tyrimų misiją. Kraipykite elevonus, išskleiskite važiuoklę leisdamiesi ir valdykite robotizuotą ranką. Atidarius kabiną pasirodo pilotavimo ir vidurinysis denis su sėdynėmis 5 įgulos nariams. Teleskopas turi kraipomus saulės energijos elementus ir objektyvo dureles. Daugkartinį erdvėlaivį ir teleskopą galima eksponuoti ant kelių eksponavimo stovų drauge arba atskirai.

Konstravimo projektas jums

LEGO NASA daugkartinio erdvėlaivio „Discovery“ (10283) rinkinys priklauso konstravimo modelių suaugusiems serijai, kuri suteikia galimybę atitrūkti nuo kasdienybės su įspūdingais kolekciniais modeliais.

  • Leiskitės į atradimų kupiną kelionę su šiuo LEGO® NASA daugkartinio erdvėlaivio „Discovery“ (10283) modelio konstravimo rinkiniu suaugusiems.
  • Pasinerkite į ištisas valandas įtraukiančio konstravimo, kurdami daugkartinį erdvėlaivį „Discovery“ ir „Hubble“ kosminį teleskopą iš NASA 1990 metų misijos STS-31.
  • Apžiūrėkite tokias autentiškas ypatybes, kaip atidaromą krovinių skyrių, įtraukiamą važiuoklę, atidaromą kabiną, kraipomus elevonus, robotizuotą ranką bei 5 sėdynes įgulos nariams.
  • „Hubble“ kosminio teleskopo LEGO® modelis pasižymi saulės energijos elementais ir liuku kaip tikrasis teleskopas.
  • Ieškote geriausios dovanos suaugusiems, kuriems patinka kūrybiški projektai? Šis erdvėlaivio modelis patiks kosmoso entuziastams ir visiems, ieškantiems įtraukiančio konstravimo iššūkio, todėl jis taps puikia dovana.
  • Prie jo pridedamos žurnalinio stiliaus instrukcijos, kuriose pateikiama įkvepiančių dizaino detalių. Naudojant keletą eksponavimo stovų, šis erdvėlaivis taps akį džiuginančia puošmena namams arba biurui.
  • Daugkartinis erdvėlaivis yra 21 cm aukščio, 54 cm ilgio ir 34 cm pločio – idealaus dydžio eksponavimui.
  • Šis daugkartinio erdvėlaivio modelis priklauso kolekcinių konstravimo modelių serijai suaugusiems LEGO® gerbėjams, kurie vertina gerą dizainą, todėl jis taps tobula dovana konstruoti mėgstantiems suaugusiems.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės gaminamos iš labai kokybiškų medžiagų. Jos išsiskiria nuolatine kokybe, suderinamumu ir lengvu sujungimu bei atskyrimu visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • Kuriant LEGO® dalis didžiausias dėmesys skiriamas saugai ir kokybei. Štai kodėl jos nuodugniai išbandomos, kad galėtumėte neabejoti, jog modelis yra ne tik gražus, bet ir tvirtas.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ICONS prekės ženklo asortimento. 10283 LEGO® Icons NASA daugkartinis erdvėlaivis „Discovery“ - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10283 LEGO® Icons NASA daugkartinis erdvėlaivis „Discovery“ - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10283 LEGO® Icons NASA daugkartinis erdvėlaivis „Discovery“

Kodas: 4040101-5248
Barkodas: 5702016914061
18274
21499
182,74 €
214,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus