I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Kilstelėkite LEGO® Super Mario™ nuotykius į padangę su Fuzzy šlepečių papildomu rinkiniu (71405) vaikams nuo 6 metų. Jį sudaro konstruojamas padangės modelis ir debesis su šlepetėmis 2 Fuzzy LEGO figūrėlėms bei grybo tramplinas ir laiko kaladėlė. Padėkite LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikutei™ (figūrėlės nepridedamos) užšokti ant grybo tramplino ir numinti priešingus šlepečių galus, kad Fuzzy nuvirstų ir pelnytumėte skaitmeninių monetų. (Pastaba: interaktyviam žaidimui reikalingi 71360, 71387 arba 71403 pradiniai rinkiniai.)

Skaitmeniniu būdu patobulintas konstravimo procesas
Konstravimo instrukcijas rasite papildomoje programėlėje LEGO Super Mario. Programėlėje taip pat yra šaunių konstravimo ir žaidimo idėjų, be to, joje vaikams saugu dalytis savo idėjomis.

Kūrybiškos pramogos
Kolekciniai LEGO Super Mario žaidimo rinkiniai – populiariausios dovanos pažangiems vaikams. Pradiniai rinkiniai ir papildomi rinkiniai suteikia gerbėjams galimybę papildyti, perkonstruoti ir tinkinti savo unikalius lygius ištisoms valandoms žaidimo renkant monetas.

  • Atkurkite Super Mario™ padangės iššūkių trasą. Vaikai gali kilstelėti LEGO® Super Mario™ į padanges su šiuo 71405 Fuzzy šlepečių papildomu rinkiniu.
  • 2 Fuzzy LEGO® figūrėlės. Padėkite LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikutei™ (pastaba: šios 3 interaktyvios figūrėlės nepridedamos) užšokti ant priešingų 2 šlepečių galų ir nuversti Fuzzy bei juo įveikti.
  • Konstruojamas dangus, oranžinis grybo tramplinas ir laiko kaladėlė – grybo tramplinas spyruokliuoja, dėl to ant jo gali užšokti interaktyvi figūrėlė.
  • Žaidimui vienam ar dviese. Interaktyvias LEGO® Super Mario™ personažų figūrėlės turintys veikėjai gali drauge leistis į šį dviejų šlepečių iššūkį.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 6 metų amžiaus. Šis 154 dalių rinkinys taps smagiai šventine arba bet kurios progos dovana pažangiems vaikams, kurie jau turi žaidimui būtiną LEGO® Super Mario™ pradinį rinkinį (71360, 71387 arba 71403).
  • Konstruokite ir derinkite. Konstruojamas dangus su šlepetėmis yra 9 cm aukščio, 20 cm pločio ir 17 cm gylio ir dera su kitais LEGO® Super Mario™ rinkiniais.
  • Skaitmeninės instrukcijos. LEGO® Super Mario™ yra konstravimo instrukcijų, įkvepiančių patarimų ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Kūrybiškas žaidimas su draugais. Kolekciniai LEGO® Super Mario™ žaisliniai žaidimo rinkiniai skirti žaisti pavieniui arba su šeima ir draugais, atveriantys neribotas galimybes plėstis, perkonstruoti ir kurti unikalius lygius.
  • LEGO® kokybės ženklas. LEGO komponentai atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, užtikrinančius, kad jie lengvai ir stipriai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® konstravimo kaladėlės ir dalys yra nuodugniai išbandomos, siekiant įsitikinti, kad jos tenkina reiklius pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER MARIO prekės ženklo asortimento. 71405 LEGO® Super Mario Fuzzy šlepečių papildomas rinkinys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71405 LEGO® Super Mario Fuzzy šlepečių papildomas rinkinys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71405 LEGO® Super Mario Fuzzy šlepečių papildomas rinkinys

Kodas: 4040101-5874
Barkodas: 5702017155258
2449
3499
24,49 €
34,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus