I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Padovanokite vaikams naujų žaidimo galimybių su kolekciniu žaislu – „LEGO® Super Mario™“ Personažų pakuočių 6 serija (71413). Kiekvienoje pakuotėje yra konstruojamas personažas su veiksmo žyma bei nedidelis modelis, kurį galima naudoti kaip stovą arba juo papildyti žaidimą. Galima surinkti 8 „LEGO Super Mario“ personažus: Birdo, žalią Toad, Ice Bro, Bramball, 2 kates Goomba vienoje pakuotėje, Bluperį (su 3 mažyliais Bluperiais), Sumo Bro ir Spike. Kiekvieną iš jų galima naudoti su pradiniu rinkiniu (71360, 71387 arba 71403), kuris reikalingas interaktyviam žaidimui.

Konstravimas su programėle

Nuostabi dovanėlė arba atlygis vaikams bet kokia proga. Kiekvienoje pakuotėje yra konstravimo vadovas. Programėlėje „LEGO Super Mario“ taip pat rasite konstravimo instrukcijų ir skaitmeninių peržiūros įrankių, kad kurti būtų dar smagiau.

Neribotas žaidimas

„LEGO Super Mario“ žaidimo rinkiniai perkelia „Super Mario™“ personažus į realų pasaulį. Pradiniai ir papildomi rinkiniai suteikia konstruotojams galimybę plėsti, perkonstruoti ir kurti vis naujus lygius.

  • Kolekciniai „LEGO® Super Mario™“ personažai. Išplėskite vaikų interaktyvaus žaidimo galimybes su Personažų rinkiniu – 6 serija (71413). Kiekvienoje pakuotėje yra paslaptingas konstruojamas personažas su veiksmo žyma.
  • 8 personažai, kuriuos galima surinkti, sukonstruoti ir su jais žaisti. Birdo, žalias Toad, Ice Bro, Bramball, 2 katės Goomba vienoje pakuotėje, Bluperis (su 3 mažyliais Bluperiais), Sumo Bro ir Spike.
  • Pradinio rinkinio papildymas. Interaktyviam žaidimui reikalingas vienas iš pradinių rinkinių su LEGO® Mario™ (71360), LEGO® Luigi™ (71387) arba LEGO® Persikutės™ (71403) figūrėle.
  • Kiekvienoje pakuotėje smulkų modelis. Vaikai gali naudoti modelį kaip eksponavimo stovą arba juo papildyti sukurtus lygius. Pamatykite, kaip LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikutė™ reaguoja į personažus.
  • Dovana bet kokia proga arba atlygis vaikams nuo 7 metų amžiaus. „LEGO® Super Mario™“ personažų pakuotė yra smagi dovanėlė, atlygis, gimtadienio arba šventės dovana vaikams.
  • Konstruokite unikalius lygius. Šiais personažais papildykite „LEGO® Super Mario™“ pradinius ir papildomus rinkinius, kad sukurtumėte naujų iššūkių, kurių galėsite imtis vieni arba drauge su kitais.
  • Spausdintos ir skaitmeninės instrukcijos. Konstravimo vadovą rasite kiekvienoje pakuotėje ir papildomoje programėlėje „LEGO® Super Mario™“. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Neribotos galimybės. „LEGO® Super Mario™“ žaidimo rinkiniai perkelia „Super Mario™“ personažus į kaladėlių pasaulį ir atveria begalę kūrybiškų iššūkių naudojant papildymus ir perkonstruojant.
  • Aukščiausia kokybė. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka reiklius pramonės kokybės standartus, kad užtikrintų paprastą ir patikimą sujungimą į tvirtus modelius.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® komponentai yra išbandomi beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

71413_lifestyle-63e9dc573cb8a.jpg

Ką gausite?

Pakuotėse yra po personažą iššūkiams su „LEGO® Mario™“, „LEGO® Luigi™“ ar „LEGO® Peach™“ (figūrėlės nepridedamos).

71413_build-63e9dc5e76ab8.jpg

8 kolekciniai „LEGO® Super Mario™“ personažai

„Birdo“, „Toad“, „Ice Bro“, „Bramball“, 2 „Cat Goombas“ 1 pakuotėje, „Blooper“ ir 3 mažieji „Blooper“, „Sumo Bro“ ir „Spike“.

71413_hero-63e9dc63a8031.jpg

Programėlė „LEGO® Super Mario™“

Konstravimo instrukcijas rasite pakuotėse ir programėlėje (suderinamų įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck).

71413_inthebox-63e9dc69009c9.jpg

Šauni dovana vaikams

„LEGO® Super Mario™“ personažų pakuotės prideda galimybių pradiniams ir papildomiems rinkiniams (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER MARIO prekės ženklo asortimento. 71413 LEGO® Super Mario™ Personažų pakuotės – 6 serija - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71413 LEGO® Super Mario™ Personažų pakuotės – 6 serija - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71413 LEGO® Super Mario™ Personažų pakuotės – 6 serija

Kodas: 4040101-6046
Barkodas: 5702017415680
419
599
4,19 €
5,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus