I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO JURASSIC WORLD
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Šis kolekcinis „LEGO® Jurassic Park“ Triceratopso tyrinėjimų (76959) rinkinys patiks mažiesiems dinozaurų ir šaunių automobilių gerbėjams. Rinkinyje yra autentiškai detalizuotas „Juros periodo parko“ automobilis „Ford Explorer“ su sumontuotu navigacinės sistemos elementu dinozaurams sekti ir erdvė 2 minifigūrėlėms – dr. Elei Setler ir Ianui Malkomui, todėl tai nuostabi dovana vaikams nuo 8 metų. Rinkinyje taip pat yra lankstus tirceratopsas, konstruojama dinozauro išmatų krūva su nuodingų uogų elementu ir kastuvas, kad vaikai galėtų atkurti žymiąją „Juros periodo parko“ sceną, pagal kurią sukurtas rinkinys.

Programėlė „LEGO Builder“

Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai patirs patogaus konstravimo nuotykį, kurio metu galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.

Dinozaurų džiaugsmas!

„LEGO Jurassic World“ serijos rinkiniai tiks bet kokio amžiaus gerbėjams, norintiems atkurti žymias filmų ar animacinių serialų scenas arba tiesiog konstruoti ir eksponuoti modelius

  • Žaidimo rinkinys mažiesiems dinozaurų ir žaislinių automobilių gerbėjams. Atkurkite įsimintiną „Juros periodo parko“ sceną su šiuo Triceratopso tyrinėjimų (76959) rinkiniu, kuriame yra konstruojamas „Ford Explorer“ ir dinozauro išmatų elementas.
  • Žaislinis dinozauras ir 2 minifigūrėlės. Rinkinyje yra lanksti triceratopso figūrėlė, taip pat Iano Malkomo ir dr. Elės Setler figūrėlės su kastuvu nuodingoms uogoms iš konstruojamų dinozauro išmatų iškasti.
  • „Ford Explorer“. Žaislinėje transporto priemonėje yra autentiškų „Juros periodo parko“ visureigio detalių, taip pat vieta minifigūrėlėms ir sumontuotos navigacijos sistemos elementas.
  • Dovana vaikams nuo 8 metų. Padovanokite kūrybiškiems vaikams gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga šį kolekcinį 281 dalies „Jurassic Park“ serijos rinkinį, su kuriuo jie galės žaisti vieni ar su draugais.
  • Nešiojamas žaidimas. Konstruojamas „Ford Explorer“ yra 8 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 6 cm pločio. Rinkinys telpa vaiko kuprinėje, tad su juomažasis galės žaisti bet kur.
  • Pagalba konstruojant. Programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti progresą ir išsaugoti rinkinius, tobulindami įgūdžius.
  • „LEGO® Jurassic World“ rinkinių įvairovė. Šios serijos rinkiniai tiks bet kokio amžiaus gerbėjams, norintiems atkurti žymias filmų scenas, žaisti vaidmenimis kuriant savo istorijas ar konstruoti ir eksponuoti modelius.
  • Aukščiausia kokybė. LEGO® kaladėlės atitinka reiklius pramonės standartus, užtikrinančius paprastą ir saugų jų sujungimą.
  • Saugus pasirinkimas. LEGO® kaladėlės ir dalys išbandomos visais įmanomais būdais ir kruopšiai analizuojamos, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

76959_lifestyle-65defbfc28d9d.jpg

Smagus rinkinys dinozaurus mylintiems vaikams

Su įspūdingų Juros periodo parkoscenų įkvėptu rinkiniu vairuokite „Ford Explorer“, padėkite ligotam triceratopsui ir ne tik.

76959_hero-65defc010a34c.jpg

Ištisos valandos kūrybiško žaidimo

Su vaikų vaizduotę žadinančiu rinkiniuJuros periodo parko nuotykiai prasidės vos baigus konstruoti.

76959_build-65defc0613a9a.jpg

Atraskite daugiau rinkinių

Plačiam „LEGO® Jurassic World“ konstravimo rinkinių asortimentui priklausantis rinkinys sužavės bet kokio amžiaus gerbėjus.

76959_inthebox-65defc0b1703d.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO JURASSIC WORLD prekės ženklo asortimento. 76959 LEGO® Jurassic World™ Triceratopso tyrinėjimai - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76959 LEGO® Jurassic World™ Triceratopso tyrinėjimai - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76959 LEGO® Jurassic World™ Triceratopso tyrinėjimai

Kodas: 4040101-6508
Barkodas: 5702017421940
4882
6199
48,82 €
48,82 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus