I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)

ESTO lizingas – pirmi 6 mėn. be pabrangimo!

 
Nenorite sumokėti visos sumos iškart? Mokėkite dalimis! Ribotą laiką – pirmi 6 mėn. be pabrangimo!


ESTO lizingas – bene greičiausias ir patogiausias pirkimas išsimokėtinai sprendimas, kuris leidžia Jums patiems pasirinkti savo mėnesinės įmokos dydį ar sutarties trukmę. Sprendimas dėl finansavimo dažniausiai yra priimamas realiu laiku ir dažnu atveju sutartį pasirašyti galite vos per 60 sekundžių.


Išsirinkite norimas prekes ar paslaugas, sukurkite užsakymą ir apmokėjimui pasirinkite ESTO lizingą. Pasirinkę Jums tinkamą sutarties terminą ar mėnesinę įmoką skaitmeniniu būdu pasirašykite sutartį.


•    Finansuosime pirkinio kainą iki 5 000 €;


•    Galiams sutarties terminas iki 60 mėn.;


•    Sutartis gali sudaryti ne jaunesni kaip 19 metų asmenys.


•    Patogi ESTO savitarnos aplinka leis matyti jau pasirašytas sutartis ir patogiai valdyti jų apmokėjimus.

 

Dėmesio! Pirkimas išsimokėtinai yra atsakingas ir su prievolėmis susijęs finansinis sprendimas, todėl prieš pirkdami rekomenduojame įsivertinti savo galimybes laiku sumokėti įmokas ir, jeigu reikia, pasikonsultuoti su ESTO UAB specialistais.


KAS YRA ESTO?


ESTO yra finansinių paslaugų teikėja, kuri buvo įsteigta 2016. Įmonę įkūrėme atsiradus rinkos poreikiui naujiems atsiskaitymo sprendimams, tinkantiems tiek pirkėjui, tiek ir pardavėjui. Šiandien ESTO gali pasiūlyti platų atsiskaitymo būdų asortimentą visame Pabaltijo regione ir jungia daugiau nei 2000 pardavėjų ir virš 200000 klientų. Daugiau informacijos: esto.eu/lt. Jeigu turite daugiau klausimų, prašome susisiekti su ESTO UAB atstovu [email protected] arba gyvo pokalbio metu esto.eu/lt svetainėje.
 

Pasirinkti parduotuvę
Įvertinkite mus