I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Pasinerkite į nuotykių pasaulį su LEGO® DUPLO® | „Disney“ konstruojamu žaislu „Elza ir Brunis užburtame miške“ (10418), skirtu vaikams nuo 2 metų. Šis konstravimo žaislas ikimokyklinukams nukelia juos į užburtą mišką su gerai pažįstamais „Disney“ filmo Ledo šalis 2 veikėjais : Elza, salamandra Bruniu ir stebuklingu vandens žirgu Noku.

Mažyliai lavins saviraišką atkurdami filmo scenas arba sugalvodami savo nuotykius! Fantastiniame konstravimo rinkinyje yra įdomių detalių, kurios skatina kurti pasakojimus. Elzos sniego kristalas nušviečia kelią tamsoje. Artinantis konstruojamam žaisliniam Žemės milžinui, pasirodo Brunio liepsnos elementas, tačiau veikėjai susidraugauja, nes supranta, kad gamtos pusiausvyrai palaikyti reikalingos visos būtybės. Elzos lėlytė atsisėda ant žirgo Noko figūrėlės ir, sūkuriuojant rudeniniams lapams, leidžiasi į kitą nuotykį.

Ši LEGO DUPLO │ „Disney“ konstruojama scena iš filmo Ledo šalis 2 suteikia tėvams galimybę pasidžiaugti neįkainojamais mažylių lavinimosi pasiekimais.

  • Konstruojamas fantastinis žaislas mažiesiems „Disney“ filmo Ledo šalis 2 gerbėjams. Palydėkite mažylius į „Disney“ filmo Ledo šalis 2 nuotykį su LEGO® DUPLO® ǀ „Disney“ konstravimo rinkiniu „Elza ir Brunis užburtame miške“.
  • „Disney“ Ledo šalies2 konstravimo rinkinys vaikams nuo 2 metų. Jame yra konstruojama miško scena, Elzos lėlytė ir salamandros Brunio, vandens žirgo Noko bei Žemės milžino figūrėlės.
  • Ikimokyklinukams skirtas LEGO® DUPLO® konstravimo rinkinys žaisti vaidmenimis. Mažyliail avins saviraišką, kai vaidindami Elzą arba Brunį ant vandens žirgo keliaus per mišką ir susidraugaus su Žemės milžinu.
  • Rinkinyje yra filme matytų detalių. Sniego kristalo elementas, rožinės Brunio liepsnos elementas ir konstruojama žiemos scena kūrybiškam ir nevaržomam žaidimui.
  • Gimtadienio dovanos idėja mažyliams. Palepinkite gražiai besielgiantį mažylį šiuo konstruojamu fantastiniu žaislu, kuris taps smagia dovana ypatinga proga ar be jos „Disney“ filmo Ledo šalis 2 gerbėjams nuo dvejų metų.
  • Saugu žaisti. LEGO® DUPLO® │ „Disney“ kaladėlės ir dalys yra griežtai ištestuotos, kad kiekvienas konstravimo rinkinys atitiktų aukščiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.
  • Mokymasis žaidžiant. LEGO® DUPLO® rinkiniai sudomins ikimokyklinukus ir lavins jų smulkiosios motorikos įgūdžius bei saviraišką, o tėvai galės su vaikais dalytis svarbiais pasiekimais.
  • Matmenys – 31 dalies rinkinyje esantis konstruojamas Žemės milžino modelis yra per 15 cm aukščio.

10418_lifestyle-66015acc823e1.jpg

Kerintis konstravimo rinkinys mažyliams

Nukelkite ikimokyklinio amžiaus vaikus į magišką „Disney“ filmo Ledo šalis 2pasaulį su filmo įkvėpta LEGO® DUPLO® dovana.

10418_hero-66015ad4f306a.jpg

Magiškos filmo akimirkos namuose

Mažyliai atkuria scenas iš filmo Ledo šalis 2 ir su Elza bei Bruniu keliauja per mišką ieškodami Noko ir Žemės milžino.

10418_build-66015adb9a949.jpg

Mokymosi visą gyvenimą pagrindai

LEGO® DUPLO® rinkiniai su paprastomis instrukcijomis ir kaladėlėmis padeda mažyliams lavinti problemų sprendimo įgūdžius.

10418_10941_inthebox-66015ae188ccc.jpg

Puiki dovana mažiesiems Elzos gerbėjams

Norėdami rasti daugiau dovanų ikimokyklinukams ieškokite kitų LEGO® DUPLO® | „Disney“ rinkinių (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10418 LEGO® DUPLO® Disney™ Elza ir Brunis užburtame miške - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10418 LEGO® DUPLO® Disney™ Elza ir Brunis užburtame miške - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10418 LEGO® DUPLO® Disney™ Elza ir Brunis užburtame miške

Kodas: 4040101-6966
Barkodas: 5702017583587
3144
3699
31,44 €
36,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus