I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 3+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Užpildykite mažylių žaidimo laiką džiaugsminga kūryba su „LEGO® DUPLO® Town“ rinkiniu „Konstruojami emocijų žmogeliukai“ (10423). Smalsūs mažyliai žino, kad žmonių įvairovė didelė, o šis draugystės žaislas padeda jiems suprasti, kad nors visi esame skirtingi, galime būti draugais.

Šį pritaikomą žaislą sudaro 71 kaladėlė ir dalis, įskaitant 5 peruko kaladėles ir 1 pagrindą su ratukais, iš kurių galima sukonstruoti 5 personažus. Mažylių vaizduotė įgyja sparnus, kai jie keisdami bei derindami kūnus, kojas, veidelius ir plaukus kuria įvairius draugiškus personažus. Naudodami 10 skirtingų veidelių kaladėlių mažyliai gali perteikti personažų savijautą ir paaiškinti, ką kiekviena veido išraiška reiškia. Rinkinys taip pat suteikia puikią progą suaugusiesiems pasikalbėti su mažyliais apie tai, kad kiekvienas žmogus yra savaip nuostabus!

Konstravimo rinkinys su spalvotomis įdomių formų kaladėlėmis, pritaikytomis tyrinėti mažais pirštukais, suteikia mažyliams galimybę nevaržomai kurti.

  • Pritaikomas žaislas socialiniams ir emociniams įgūdžiams lavinti. „LEGO® DUPLO® Town“ rinkinys „Konstruojami emocijų žmogeliukai“ mažyliams nuo 3 metų leidžia tyrinėti žmonių išvaizdą ir jausmus bei pažinti savo pačių emocijas.
  • Konstruojamas ir perkonstruojamas žaislas nesibaigiančiam žaidimui. Jį sudaro 71 kaladėle ir dalis, 5 konstruojami personažai, 5 žaisliniai perukais ir 10 veidelių kaladėlių ištisoms valandoms išradingo derinimo ir smagios draugystės.
  • Universalus užduočių rinkinys. Konstruodami 5 žaislinius žmogeliukus ir nuspręsdami, koks bus jų ūgis, drabužių spalva ir veidelio išraiška, mažyliai mokosi pažinti savo emocijas ir kūrybiškumą.
  • Kūrybinė laisvė ikimokyklinukams. Mažyliai nuo 3 metų gali kurti personažus taip, kaip nori, ir net pritaisyti jiems ratukus vietoje kojų, nes rinkinyje yra universalių riedančių detalių.
  • Įkvepiančios LEGO® dovanos idėja. Socialinių ir emocinių įgūdžių mokantis rinkinys taps smagia dovana gimtadienio ar švenčių proga 3 metų ir vyresniemsvaikams, kuriems patinka pritaikomi žaislai ir nevaržomas kūrybiškas žaidimas.
  • Saugus žaidimas. Siekiant užtikrinti atitiktį reikliems vaikų saugos standartams, LEGO® DUPLO® rinkinys testuojamas jį mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.
  • Mokymasis žaidžiant. Rūpestingai kuriami LEGO® DUPLO® žaislai padeda ikimokyklinukams lavinti saviraišką ir smulkiosios motorikos įgūdžius.
  • Matmenys – 71 dalies rinkinyje esančios 5 figūrėlės yra per 13–26 cm aukščio.

10423_lifestyle-65d5d1da5d426.jpg

Visi yra skirtingi ir nuostabūs

LEGO® DUPLO® gimtadienio dovanos ikimokyklinio amžiaus vaikams padeda mažyliams atpažinti įvairovę kuriant smagias figūrėles.

10423_hero-65d5d1e3f30a4.jpg

Betarpiškas vaizduotės žaidimas

Vos atidarę dėžutę, mažyliai dėlioja kaladėles, kad galėtų konstruoti ir perkonstruoti žaislinius mielus personažus.

10423_build-65d5d1e8d94f9.jpg

Džiaugsmingas mokymasis

LEGO® DUPLO® rinkinių (parduodamų atskirai) asortimento, skirto padėti mažyliams suvokti juos supantį pasaulį, dalis.

10423_inthebox-65d5d1ee611df.jpg

Mažylių kūrybiškumas ima viršų

Su 71 įdomia kaladėle ir dalimis mažieji konstruotojai gali nukreipti savo konstravimo kūrybiškumą bet kuria kryptimi.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10423 LEGO® DUPLO Town Konstruojami Emocijų Žmogeliukai - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10423 LEGO® DUPLO Town Konstruojami Emocijų Žmogeliukai - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10423 LEGO® DUPLO Town Konstruojami Emocijų Žmogeliukai

Kodas: 4040101-6723
Barkodas: 5702017583785
5099
5999
50,99 €
59,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus