I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ mėn.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Su LEGO® DUPLO® Mano pirmoji morka (10981) mažyliai smagiai mokysis apie sveiką mitybą ir augalų auginimą. Su šiuo spalvingu rinkiniu mažyliai nuo 18 mėnesių palaipsniui mokysis savarankiškai prižiūrėti morką ir dėlioti kaladėles, kad ji augtų. Leiskite ikimokyklinukams būti atsakingiems – reguliuoti oro sąlygas naudojant saulės ir lietaus debesies kaladėles, kad augalas gautų tai, ko jam reikia. Jeigu augalui reikės padėti augti, vaikai galės duoti jam atsigerti iš laistytuvo. Iš nustebusios morkos veido išraiškos matyti, kad vanduo buvo šaltas!

Lavinamieji žaislai, suteikiantys mokymosi malonumą

Visi LEGO DUPLO žaislai yra kruopščiai apgalvoti, kad smagūs pasakojimai, ryškios spalvos, įdomūs veikėjai ir daugybė detalių skatintų vaizduotę bei ankstyvuosius mažųjų įgūdžius.

  • Linksmosios kaladėlės. Su LEGO® DUPLO® Mano pirmoji morka (10981) mažyliai nuo 18 mėnesių, augindami augalus, mokosi tvaraus gyvenimo būdo ir lavina dėliojimo įgūdžius.
  • Papildomi elementai žadina vaizduotę. Konstravimo rinkinį „Užsiaugink sau maisto“ sudaro 4 morkos kaladėlės, įskaitant lapuotą viršūnę, taip pat augalo vazonas, laistytuvas ir saulės bei lietaus debesies elementai.
  • Vaikai valdo situaciją. Mažyliai augina morką dėliodami kaladėles, parinkdami tinkamas oro sąlygas ir girdydamimorką iš laistytuvo.
  • LEGO® dovana ikimokyklinukams. Padovanokite mažyliams nuo 18 mėnesių šią praktišką dovaną gimtadienio ar bet kuria kita proga, kad supažindintumėte su maisto auginimo ir tvaraus gyvenimo principais.
  • Matmenys. Sukonstruota morka yra 22 cm aukščio, 8 cm pločio ir 8 cm gylio.
  • Vaizduotės lavinimas. Paįvairinkite mažojo konstruotojo ekologiško maisto auginimo linksmybes su Vaisių ir daržovių traktoriumi (10982), Ekologiniu turgeliu (10983) ir Ekologiniu sodu (10984).
  • Išsamios instrukcijos. Rinkinyje yra aiškios iliustruotos instrukcijos, o programėlėje „LEGO® Builder“ pateikiama skaitmeninė versija – pradžiamokslis sėkmingam startui.
  • Konstruokite ir žaiskite kartu. LEGO® DUPLO® žaidimų rinkiniai padeda ikimokyklinukams lavinti smulkiąją motoriką ir ugdo saviraišką žaidžiant kartu su tėvais ar globėjais.
  • Nuosekli kokybė. Nuo pat 1969 metų LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl juos patogu paimti, sujungti ir išardyti mažais pirštukais.
  • Užtikrintas saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

10981_lifestylemin-645c9d0462f6a.jpg

Lavinamasis maisto žaidimo rinkinys

Spalvingas įgūdžius lavinantis konstravimo rinkinys moko mažylius sveikos gyvensenos ir augalų auginimo.

10981_hero-645c9d3453562.jpg

Smagus dėliojimo žaidimas smaguriukams

Iš kaladėlių dėliodami augančią morką mažieji daržininkai sužinos, kaip veši augalai.

10981_buildmin-645c9d4b89e29.jpg

Daugiau smagumo

Daugiau lavinamojo žaidimo galimybių vaikams su kitais LEGO® DUPLO® Mano pirmaisiais žaislais (parduodama atskirai).

10981_intheboxmin-645ca1ef009a3.jpg

Smulkiąją motoriką lavinantys žaislai

LEGO® DUPLO® rinkiniai su patogiomis suimti, ryškių spalvų kaladėlėmis padeda lavinti mažylių konstravimo įgūdžius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10981 LEGO® DUPLO My First Auganti morka - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10981 LEGO® DUPLO My First Auganti morka - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10981 LEGO® DUPLO My First Auganti morka

Kodas: 4040101-6168
Barkodas: 5702017416151
766
999
7,66 €
7,66 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus