I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

„Minecraft®“ vėžlio pavidalo namo modelis kupinas „Minecraft“ veiksmo ir linksmybių su gyvūnais. LEGO® „Minecraft“ vėžlių paplūdimio namelio rinkinys (21254), kuriame yra 3 legendiniai personažais ir šaunus konstruojamas statinys, yra puiki dovana vaikams ir „Minecraft“ žaidėjams nuo 8 metų.

Žaidėjai sukonstruos vėžlio pavidalo „Minecraft“ namą su langais, žibintais, durimis, lova, stalu, darbastaliu ir krosnimi. Nukeliamas stogas suteikia galimybę lengvai apžiūrėti interjerą. Lauko erdvėje esančiame paplūdimyje yra cukranendrė, vėžlio kiaušiniai ir bambukinis plaustas su irklais. Rinkinyje yra lengvai atpažįstamų „Minecraft“ veikėjų figūrėlių ir mobų: vėžlio pavidalo karys su šalmu, skenduolis su tridančiu, jūrų žoles kramsnojantis vėžlys ir 3 vėžliukai. Žaidėjams skirtame rinkinyje yra ir kitų priedų, įskaitant žiūroną ir žemėlapį. Kompiuterinių žaidimų veiksmo, kūrybinio konstravimo ir gyvūnų priežiūros gerbėjams patiks šis universalus žaislas. Kad būtų dar daugiau skaitmeninių pramogų, programėlė „LEGO Builder“ suteikia galimybę priartinti, sukioti trimačius modelius ir sekti pažangą.

  • LEGO® „Minecraft®“ vėžlių namo modelis. Rinkinys su legendiniais „Minecraft®“ mobų personažais yra dovana žaidėjams bei vaikams ir universalus konstruojamas žaislas mergaitėms ir berniukams nuo 8 metų.
  • Gyvūnų priežiūros rinkinys žaidėjams. Šį LEGO® „Minecraft®“ žaislą sudaro konstruojamas „Minecraft“ namas ir 3 „Minecraft“ figūrėlės: vėžlio pavidalo karys, vėžlys ir skenduolis.
  • Daug būdų žaisti. Šis betarpiškas žaidimo vaidmenimis žaislas siūlo vaikams gausybę žaidimo scenarijų, įskaitant kūrybišką konstravimą, kovos veiksmą ir rūpinimąsi gyvūnėliais.
  • Konstravimo rinkinys su priedais. Populiarūs „Minecraft®“ elementai apima žiūroną, žemėlapį ir bambukinį plaustą.
  • Dovana žaidėjams. Padovanokite šį žaidimo vaidmenimis rinkinį „Minecraft®“ pastatų, personažų ir gyvūnų gerbėjams nuo 8 metų.
  • Derinamas su kitais rinkiniais. Vėžlių paplūdimio namelį lengva sujungti su kitais LEGO® „Minecraft®“ žaislais (parduodamais atskirai), kad būtų dar daugiau žaidimo galimybių.
  • Tikras „Minecraft®“ – LEGO® „Minecraft“ rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, veiksmo scenomis ir ypatybėmis, kurias betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis perkelia į tikrovę.
  • Konstravimo rinkinys vaikams. 234 dalių rinkinys yra per 5 cm aukščio, 24 cm pločio ir 16 cm gylio.

21254_lifestyle-65dd8b4c4724b.jpg

Žaislas kupinas „Minecraft®“ pramogų

„LEGO® Minecraft®“ žaisle yra „Minecraft“ figūrėlių ir funkcijų, kurios įkvėps kurti, veikti ir pramogauti su gyvūnais.

21254_hero-65dd8b5143dd3.jpg

Kūrybiškas žaidimas viduje ir išorėje

Vėžlio formos name yra rankdarbių stalas ir krosnis. Lauke yra paplūdimys su vėžlių kiaušiniais ir bambukinis plaustas.

21254_build-65dd8b569959e.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

21254_inthebox-65dd8b5cb9928.jpg

Dovana žaidėjams

Betarpiškas „LEGO® Minecraft®“ žaislas taps idealia „Minecraft“ dovana vaikui gimtadienio proga ar kaip ypatinga staigmena.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MINECRAFT prekės ženklo asortimento. 21254 LEGO® Minecraft Vėžlių Paplūdimio Namas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21254 LEGO® Minecraft Vėžlių Paplūdimio Namas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21254 LEGO® Minecraft Vėžlių Paplūdimio Namas

Kodas: 4040101-6729
Barkodas: 5702017583303
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus