I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Šunų mylėtojai ir vaikai nuo 7 metų gali smagiai žaisti su mielais šunimis iš šio LEGO® Creator 3in1 Žavių šunų (31137) konstravimo rinkinio. Jį sudaro biglis, pudelis ir labradoras su lanksčiomis galvomis, uodegomis ir ausimis, taip pat priedai, įskaitant dubenį su ėdalu, šepetį, žaislinį triušį, kamuolį ir pavadėlį, kad vaikų pasakojimai būtų dar tikroviškesni.

Dovanos idėja šunų mylėtojams

Šuniškos linksmybės niekada nesibaigia su 3 grupėmis šunų, kuriuos galima sukonstruoti su šiuo nuostabiu LEGO Creator 3in1 žaidimo rinkiniu. Vaikai gali sukonstruoti biglį, pudelį ir labradorą, tada juos perkonstruoti į miniatiūrinį šnaucerį ir mopsą arba į haskį ir ilgaplaukį taksą.

Programėlė „LEGO Builder“

Atsisiųskite programėlę „LEGO Builder“ ir ženkite į naują konstravimo pramogų pasaulį, kuriame vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo pažangą.

  • Konstravimo rinkinys „trys viename“. Su šiuo fantastišku LEGO® Creator 3in1 Žavių šunų (31137) žaidimo rinkiniu vaikai gali sukonstruoti 3 grupes šunų.
  • Žaislinių šunų įvairovė. Šunų mylėtojai gali sukonstruoti ir žaisti su 3 skirtingų grupių šunimis: bigliu, pudeliu ir labradoru, miniatiūriniu šnauceriu ir mopsu arba haskiu ir ilgaplaukiu taksu.
  • Lankstūs žaislai. Visi 3 grupių šunys turi lanksčią galvą, uodegą ir ausis bei gali sulenkti kojas ir letenas, kad galėtų sėdėti arba išsitiesti.
  • Smagūs priedai. Visos 3 šunų grupės yra su priedais, tokiais kaip dubenėlis, guminis kaulas, kamuoliukas, šepetys, žaislinis triušis ar pavadėlis.
  • Paprasta konstruoti. Šį 475 dalių žaislinių šunų rinkinį 7 metų ir vyresni vaikai gali smagiai konstruoti ir su juo žaisti. Tai puiki dovana aistringiems šunų mylėtojams bet kuria proga.
  • Žaiskite ir eksponuokite. 8 cm aukščio, 14 cm ilgio ir 5 cm pločio biglio modelis yra kompaktiškas ir patogus šunų mylėtojams pasiimti visur, kur keliauja, arba išdidžiai eksponuoti namuose.
  • Daugiau „trys viename“ pramogų. Atkreipkite dėmesį į kitus LEGO® Creator 3in1 rinkinius, įskaitant Senovinį motociklą (31135), Egzotišką papūgą (31136) ir Paplūdimio namelį ant ratų (31138).
  • Skaitmeninis padėjėjas. Programėlėje „LEGO® Builder“ rasite aiškias konstravimo instrukcijas. Čia vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius, kartu lavindami naujus įgūdžius.
  • Aukšta kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gaminamos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai.
  • Saugos užtikrinimas. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

31137_lifestyle-645b97af8c696.jpg

3 žavių šunų grupės 1 rinkinyje

Šunų mylėtojai džiaugsis smagiais užsiėmimais su „LEGO® Creator“ konstravimo rinkiniu ir 7 konstruojamais gyvūnais.

31137_hero-645b97b85191b.jpg

Linksmi nuotykiai su šunimis

Mažieji LEGO® gerbėjai greitai surinks šunis iš kaladėlių ir mėgausis nesibaigiančiais žaidimais.

31137_build-645b97c25c717.jpg

Žaidimai su konstruojamais LEGO® šunimis

Šis detalus LEGO® žaidimo rinkinys lavins vaikų pasakojimo įgūdžius ir leis kurti įdomias istorijas su šunimis.

31137_inthebox-645b97c7f21c0.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Programėlėje „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti pažangą, priartinti ir sukinėti 3D modelius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CREATOR prekės ženklo asortimento. 31137 LEGO® Creator Žavūs šunys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 31137 LEGO® Creator Žavūs šunys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31137 LEGO® Creator Žavūs šunys

Kodas: 4040101-6179
Barkodas: 5702017415901
2430
3299
24,30 €
24,30 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus