I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nesiblaškykite. Susikaupkite kaip lenktynių lyderis. Metas konstruoti be galo detalų LEGO® Technic™ McLaren Formula 1™ lenktynių automobilio 42141 modelį. Kai kirsite finišo liniją, pajusite begalinį pasididžiavimą ir turėsite įspūdingą kolekcinį modelį, kuris bylos apie jūsų atsidavimą.

Sukurtas artimai bendradarbiaujant LEGO Group ir „McLaren Racing“

Besiruošiant 2022 metams LEGO Technic dizaineriai glaudžiai bendradarbiavo su „McLaren Racing“ kūrėjais. Abi ekspertų komandos kūrė savo modelius vienu metu, dėl to tai buvo išskirtinis bendradarbiavimas. Ši LEGO Technic versija turi V6 cilindrų variklį su judančiais stūmokliais, vairo mechanizmą, pakabą ir diferencialą kaip ir tikrasis automobilis.

Užveskite savo aistrą

Lenktynininkai tai vadina „zona“. Didelio susikaupimo būsena, būtina norint pasiekti geriausių rezultatų. Dabar metas jums patekti į šią „zoną“ sutelkiant visą dėmesį į mėgstamų automobilių kūrimą su LEGO Technic rinkiniais, skirtais suaugusiems ir kolekcinių automobilių gerbėjams.

  • Modelis Formulės 1™ gerbėjams. Sukonstruokite 2022 metų „McLaren“ F1 automobilį su šiuo LEGO® Technic™ McLaren Formula 1 lenktynių automobilio (42141) konstravimo rinkiniu suaugusiems.
  • Glaudus bendradarbiavimas. LEGO® dizaineriai artimai bendradarbiavo su „McLaren Racing“ komanda, tad abi ekspertų komandos kūrė savo automobilio modelius vienu metu, kad spėtų iki 2022 metų lenktynių sezono.
  • Sukurtas pagal tikrą automobilį. Su tokiomis ypatybėmis kaip V6 cilindrų variklis su judančiais stūmokliais, vairo mechanizmu, pakaba ir diferencialu preciziškam manevravimui.
  • Projektas suaugusiems. Ši „McLaren F1“ kopija leis suaugusiems LEGO® konstruotojams visiškai pasinerti į savo aistrą, mėgautis prasmingu konstravimu ir sukurti gražią puošmeną.
  • Matmenys. LEGO® Technic™ McLaren F1 modelis yra 13 cm aukščio, 65 cm ilgio ir 27 cm pločio.
  • Išsamios konstravimo instrukcijos. Pridedamas ne tik modelio konstravimo vadovas, bet ir žurnalas su instrukcijomis, kuriose pasakojama apie „McLaren Racing“ ir LEGO® dizainerių bendradarbiavimą.
  • Rėmėjų lipdukai. Vainikuokite modelį rėmėjų lipdukais, kurie puošia ir tikrąjį F1 lenktynių automobilį.
  • Sveiki atvykę į „zoną“. LEGO® Technic™ visata kupina sudėtingų konstruojamų modelių suaugusiems LEGO gerbėjams, ieškantiems malonios konstravimo patirties ir gražios kolekcinės puošmenos.
  • Aukšta kokybė. „LEGO® Technic“ komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. „LEGO® Technic“ komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

42141_lifestyle-6421605fbe014.jpg

Užveskite savo aistrą

Pasiruoškite didžiausiam iššūkiui – sukonstruoti autentišką McLaren Formula 1™ lenktyninio automobilio LEGO® Technic™ versiją.

42141_hero-642160696f66c.jpg

Malonus projektas suaugusiems

„McLaren“ ir F1 lenktynių gerbėjai gali mėgautis įtraukiančia konstravimo patirtimi, kurdami šio detalaus modelio detales.

42141_build-64216074474e0.jpg

Tikro automobilio ypatybės

Kaip ir tikrasis automobilis, šis modelis turi V6 cilindrų variklį su judančiais stūmokliais, vairo mechanizmą, pakabą ir diferencialą.

42141_inthebox-64216079dc965.jpg

Priverčia greičiau plakti širdį

Šis malonus konstruoti ir įspūdingai išvaizdus modelis taps puikia dovana sau ar bet kuriam F1 gerbėjui

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42141 LEGO® Technic McLaren Formula 1™ lenktynių automobilis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42141 LEGO® Technic McLaren Formula 1™ lenktynių automobilis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42141 LEGO® Technic McLaren Formula 1™ lenktynių automobilis

Kodas: 4040101-5466
Barkodas: 5702017160795
15399
21999
153,99 €
153,99 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus