I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Ieškote nepaprastos dovanos vaikams, mėgstantiems lenktynines transporto priemones? Šis automobilis su spyruokliniu mechanizmu padarys įspūdį ties kiekvienu posūkiu. Su malonumu sukonstravę „LEGO® Technic“ „NEOM McLaren Extreme E“ lenktyninį automobilį (42166) mažieji mėgausis lenktynių veiksmu su automobiliu, turinčiu spyruoklinį mechanizmą.

Ši tikro automobilio kopija turi masyvias padangas, akį traukiančias spalvas ir autentiškus partnerių logotipus. Vaikai su malonumu įsivaizduos esantys atokiausiuose pasaulio kampeliuose ir lenktyniaujantys kaip tikri „Extreme E“ lenktynių vairuotojai. Rinkinys bus šauni dovana gimtadienio ar bet kuria kita proga vaikams, mėgstantiems transporto priemones.

„LEGO Technic“ rinkiniuose gausu tikroviškųdetalių, smagiai supažindinančių vaikus su inžinerija. Naudodamiesi programėle „LEGO Builder“ jie gali patirti įspūdingų konstravimo nuotykių, priartinti ir sukinėti modelius bei stebėti pažangą.

  • Automobilis su spyruokliniu mechanizmu berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų – nudžiuginkite vaikus smagiu konstravimo projektu su „NEOM McLaren Extreme E“ lenktyninio automobilio, turinčio spyruoklinį mechanizmą, rinkiniu nesibaigiančioms lenktynėms.
  • Automobilis su spyruokliniu mechanizmu – vaikai gali skrieti „LEGO® Technic“ modeliu dideliu greičiu, naudodami spyruoklinį mechanizmą, ir lenktyniauti visame pasaulyje kaip tikri „Extreme E“ lenktynininkai.
  • Masyvios padangos – modelis turi autentiškų tikrojo automobilio detalių, įskaitant bekelės padangas ir logotipus.
  • Dovana vaikams – šis rinkinys bus smagi dovana gimtadienio, švenčių ar kita ypatinga proga berniukams, mergaitėms ir vaikams, kuriems patinka žaislinės transporto priemonės ir bekelės automobiliai.
  • Supažindinimas su inžinerija – „LEGO® Technic“ modelių konstravimo rinkiniai pasižymi tikroviškais judesiais ir mechanizmais, supažindinančiais jaunuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • 252 detalių rinkinyje esantis automobilis yra per 8 cm aukščio, 18 cm ilgio ir 10 cm pločio.

42166_lifestyle-65dd92125ff17.jpg

Užtraukiamas žaislinis automobilis vaikams

Įkvėpkite vaikus tyrinėti „NEOM McLaren Extreme E“ komandos pasaulį su smagiu užtraukiamu žaislinius lenktyniniu automobiliu.

42166_hero-65dd9217bdd31.jpg

Sukonstruokite „Extreme E“ detales

Jaunieji lenktyninių automobilių gerbėjai gali sukonstruoti visas detales ir lenktyniauti, naudodami atsitraukimo veiksmą.

42166_build-65dd921d1d01f.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti ir sukioti rinkinius 3D formatu bei stebėti pažangą.

42166_inthebox-65dd9221bc9a3.jpg

Dovana vaikams, mėgstantiems konstruoti

Rinkinys taps smagia gimtadienio ar kitos progos dovana vaikams, mėgstantiems šaunius žaislus ar „Extreme E“ automobilius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42166 LEGO® Technic Neom Mclaren Extreme E Race Car - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42166 LEGO® Technic Neom Mclaren Extreme E Race Car - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42166 LEGO® Technic Neom Mclaren Extreme E Race Car

Kodas: 4040101-6831
Barkodas: 5702017583518
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus