I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Įkvėpkite vaikus nuo 9 metų leistis į kosminius nuotykius su „LEGO® Technic“ kosmoso krautuvo LT78 (42178) rinkiniu. Tai puiki dovana berniukams ir mergaitėms, mėgstantiems kosmoso žaislus ir konstruojamas transporto priemones.

Kosminių tyrinėjimųžaislas kupinas tikroviškų detalių, kurias įkvėpė pažangiausi kosmoso inžinerijos sprendimai. Vaikai gali vairuoti krautuvą, pakelti kabiną ir paimti bei perkelti krovinį naudodami kraną. Rinkinyje taip pat yra specialus kosminės oro sklendės elementas , todėl vaikai galės prijungti kitus suderinamus LEGO rinkinius (parduodamus atskirai) ir leistis į dar smagesnius kosminius nuotykius.

Programėlėje „LEGO Builder“ jaunieji kūrėjai mėgausis intuityviai suprantamu konstravimo nuotykiu, galės priartinti bei sukioti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą.

  • Kosminė transporto priemonė vaikams nuo 8 metų – kosminis žaislas turi vairavimo mechanizmą, pakėlimo bei nuleidimo funkciją, kraną ir operatoriaus kabiną, kad berniukai bei mergaitės galėtų valandų valandas išradingai žaisti.
  • Pakelkite ir nuleiskite kraną – vaikai galės pakelti operatoriaus kabiną ir valdyti kraną, kad paimtų ir į kitą vietą perdėtų krovinį.
  • Prisitaikykite prie įvairių paviršių – jaunieji kosmoso tyrinėtojai gali išbandyti krautuvą įsivaizduodami, kad gyvena ir dirba kitoje planetoje.
  • Dovanos idėja vaikams – rinkinys bus smagi dovana berniukams ir mergaitėms, mėgstantiems konstruoti žaislines kosmines transporto priemones.
  • Oro sklendė, skirta sujungti su kitais rinkiniais – speciali oro sklendė, kuria galima sujungti rinkinį su kitomis derinamomis LEGO® dovanomis kosmoso tema (parduodamomis atskirai) ir patirti dar daugiau kosminių nuotykių.
  • Aiškios instrukcijos. Su programėle „LEGO Builder“ jaunieji kūrėjai patirs intuityviai suprantamo konstravimo nuotykį, kurio metu galės priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei stebėti pažangą.
  • Matmenys – 435 dalių rinkinyje esantis modelis yra per 9 cm aukščio, 20 cm ilgio ir 19 cm pločio.

42178_lifestyle-66015f5099212.jpg

Kosminė dovana vaikams

Leiskitės į nuotykius kosmose su rinkiniu, kuris taps puikia dovana vaikams, mėgstantiems kosmoso tyrinėjimo žaislus.

42178_hero-66015f57305be.jpg

Įsivaizduokite gyvenimą tolimosiose planetose

Modelyje gausu smagių detalių, suteikiančių vaikams daugybę būdų mėgautis tarpplanetiniu tyrinėjimu.

42178_build-66015f5ce50bf.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

42178_42180_42181_inthebox-66015f74b5570.jpg

Tyrinėkite toliau

Oro sklendės elementas susijungia su kitais suderinamais kosminės tematikos LEGO® rinkiniais (rinkiniai parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42178 LEGO® Technic Kosmoso krautuvas LT78 - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42178 LEGO® Technic Kosmoso krautuvas LT78 - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42178 LEGO® Technic Kosmoso krautuvas LT78

Kodas: 4040101-6999
Barkodas: 5702017584126
3399
3999
33,99 €
39,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus