I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 11+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Sudominkite vaikus misijomis į Marsą su „LEGO® Technic“ Marso įgulos tyrinėjimų visureigio žaidimo rinkiniu (42180), skirtu berniukams ir mergaitėms nuo 11 metų, kuriems patinka kosminiai žaislai. Detaliame žaislinio marsaeigio rinkinyje jaunieji tyrinėtojai ras gausybę detalių. Modelį išskleidus galima apžiūrėti kėbulą, vaikai taip pat gali išbandyti pakabą ir nustatyti visureigį į norimą padėtį. Tada, naudodami kraną, jie gali pakelti robotą-visureigį, įrankius ir kuro reaktorių. Įgulos gyvenamosiose patalpose rasite sėdynes, dušą, tualetą, treniruoklį ir šaldytuvą. Taip pat yra keltuvas, šiukšlių bei mėginių konteineriai ir dujų bei vandens talpyklos.

Rinkinyje yra specialus kosminės oro sklendės elementas, todėl vaikai galės jį sujungti su kitais suderinamais kosminės tematikos LEGO rinkiniais (parduodamais atskirai) ir patirti dar daugiau kosminių nuotykių. Vaikams patiks lengvai perprantamo konstravimo nuotykis su programėle „LEGO Builder“, kurioje jie galės priartinti bei pasukti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą.

  • Žaislinis marsaeigis berniukams ir mergaitėms nuo 11 metų – vaikams skirtas „LEGO® Technic“ žaislinis Marso įgulos tyrinėjimų visureigis turi gausybę tikroviškų detalių, kad jaunieji tyrinėtojai galėtų mokytis žaisdami.
  • Daug funkcijų turintis kosminis žaislas – konstravimo rinkinyje yra išskleidžiamas kėbulas, judantis kranas, liftas, generatorius, žibintai, papildomas visureigis, gyvenamosios patalpos ir kabina.
  • Išskleidžiamas visureigis – modelis atspindi visureigių pritaikomumą: jis susiskleidžia transportuojant ir išsiskleidžia, kai nusileidus reikia gabenti krovinius.
  • Priemonės moksliniams tyrinėjimams – kosminių tyrinėjimų žaidimo rinkinyje yra priedų, sukurtų pagal astronautų naudojamas priemones, įskaitant mokslinę įrangą ir dujų talpyklas.
  • Kosminė dovana vaikams, kuriems patinka NASA įkvėpti žaislai – rinkinys taps kūrybiška dovana berniukams ir mergaitėms nuo 11 metų, mėgstantiems smagius kosminius žaislus.
  • Oro sklende šį žaislą galima sujungti su kitais modeliais – rinkinyje yra specialus oro sklendės elementas, kad vaikai galėtų prijungti kitus kosminius LEGO® žaidimo rinkinius (parduodamus atskirai) ir patirti dar daugiau nuotykių.
  • Smagus būdas konstruoti – su programėle „LEGO® Builder“ vaikai mėgausis lengvai suprantamo konstravimo nuotykiu, galės išsaugoti rinkinius, stebėti pažangą ir priartinti bei sukioti modelius trimatėje erdvėje.
  • Matmenys – 1 599 dalių LEGO® rinkinyje esantis konstruojamas modelis yra per 23 cm aukščio, 44 cm ilgio ir 21 cm pločio (kaiyra išskleistas).

42180_lifestyle-660160466be76.jpg

Pasiruošę misijai į Marsą?

Šis Marso įgulos tyrinėjimų visureigis kupinas įdomių funkcijų, todėl yra smagi dovana vaikams, mėgstantiems kosmoso žaislus.

42180_hero-6601604c54af3.jpg

Paleiskite išradingą žaidimą į orbitą

Šiame kosmoso žaidimų rinkinyje gausu funkcijų, todėl jaunieji tyrinėtojai gali įsivaizduoti, kad vykdo misijas planetose.

42180_42178_42181_inthebox-66016054a06b5.jpg

Tyrinėkite toliau

Oro sklendės elementas susijungia su kitais suderinamais kosminės tematikos LEGO® rinkiniais (rinkiniai parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42180 LEGO® Technic Marso įgulos tyrinėjimų visureigis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42180 LEGO® Technic Marso įgulos tyrinėjimų visureigis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42180 LEGO® Technic Marso įgulos tyrinėjimų visureigis

Kodas: 4040101-7001
Barkodas: 5702017584140
14024
16499
140,24 €
164,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus