I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 10+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Kosmoso entuziastai gali mėgautis konstruojamu „LEGO® Technic“ sunkiasvorių krovinių erdvėlaiviu LT81 (42181), skirtu vaikams nuo 10 metų, kuriems patinka žaisliniai kosminiai lėktuvai. Žaislinis futuristinis erdvėlaivio modelis turi gausybę smalsumą žadinančių detalių, kad vaikai galėtų leistis į įdomias krovinių gabenimo misijas tolimose planetose.

Rinkinyje daug šaunių detalių, įskaitant pavaras, kurios suka variklius, išskleidžia bei įtraukia važiuoklę ir nuleidžia griebtuvą, kad paimtų krovinių kapsulę su miniatiūriniu kosminiu visureigiu. Modelio viršuje net yra rankena, kad žaisdami jaunieji kosmoso gerbėjai galėtų „skraidinti“ šį futuristinį erdvėlaivį po kambarį.

Kad kosminiai nuotykiai būtų dar įdomesni, rinkinyje yra ir specialus kosminės oro sklendės elementas, todėl jį galima sujungti su kitais suderinamais kosminės tematikos LEGO rinkiniais (parduodamais atskirai). O konstruodami su programėle „LEGO Builder“, vaikai galės priartinti bei pasukti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą.

  • Sukonstruokite futuristinį krovininį erdvėlaivį – konstruodami ir žaisdami su „LEGO® Technic“ kosminio lėktuvo rinkiniu „VTOL sunkiasvorių krovinių erdvėlaivis LT81“ mažieji kosmoso gerbėjai nuo 10 metų galės nevaržomai tyrinėti.
  • Vertikalaus kilimo ir tūpimo važiuoklė – nuleisdami ir įtraukdami važiuoklę vaikai gali įsivaizduoti, kad tyrinėja gyvenimo ir darbo galimybes bei iššūkius įvairiose planetose.
  • Gabenkite krovinį – rinkinyje yra miniatiūrinis kosminis visureigis, kurį galima pakrauti į krovinių kapsulę ir pakabinti po erdvėlaiviu naudojant ištraukiamą griebtuvą.
  • Rankena ir besisukantys varikliai – jaunieji kosmoso tyrinėtojai gali čiupti rankeną, pasukti variklius ir gėrėtis automatiškai susireguliuojančia kabina atlikdami įvairius skraidymo manevrus.
  • Kosmoso žaislas – smagi dovanos idėja vaikams nuo 10 metų, kurie domisi kelionėmis po kosmosą ir žaisliniais futuristiniais lėktuvais.
  • Oro sklendės elementas – modelis turi specialų oro sklendės elementą, kad vaikai galėtų priejo prijungti kitus kosminius LEGO® rinkinius (parduodamus atskirai) ir patirti dar daugiau nuotykiu keliaudami po kosmosą.
  • Pažintis su inžinerija – „LEGO® Technic“ rinkiniuose realistiškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie suprantamai ir tikroviškai supažindina LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Matmenys – 1 365 dalių rinkinyje esantis erdvėlaivis yra per 19 cm aukščio, 52 cm ilgio ir 47 cm pločio.

42181_lifestyle-660160e5a8f56.jpg

Nežemiškas nuotykis!

Kosmoso žaislus mėgstantys vaikai turės ką tyrinėti su šiuo futuristiniu VTOL kosminiu lėktuvu ir mini kosminiu roveriu.

42181_hero-660160ebade4c.jpg

Siųskite kūrybiškumą į dangų

Sužadinkite vaikų smalsumą pasineriant į įdomias krovinių gabenimo misijas su žaisliniu kosminiu lėktuvu tolimose planetose.

42181_build-660160f1bf41b.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

42181_42178_42180_inthebox-660160f68d6c9.jpg

Tyrinėkite toliau

Oro sklendės elementas susijungia su kitais suderinamais kosminės tematikos LEGO® rinkiniais (rinkiniai parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42181 LEGO® Technic VTOL sunkiasvorių krovinių erdvėlaivis LT81 - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42181 LEGO® Technic VTOL sunkiasvorių krovinių erdvėlaivis LT81 - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42181 LEGO® Technic VTOL sunkiasvorių krovinių erdvėlaivis LT81

Kodas: 4040101-7002
Barkodas: 5702017584157
10029
11799
100,29 €
117,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus