I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Rinkinys bus šauni dovana mergaitėms ir berniukams nuo 6 metų, kuriems patinka dainavimo žaislai ir žaidimai vaidmenimis. „LEGO® Friends“ karaokės vakarėlio (42610) rinkinyje yra besisukanti scena, mikrofonai, poilsio erdvė ir žaislinis ledinukų gaminimo aparatas, todėl vaikai gali kurti karaokės gimtadienio vakarėlio istorijas. Rinkinyje taip pat yra 2 „LEGO Friends“ personažai su papildomais „dainuojančiais“ veidais, driežo figūrėlė ir daugybė priedų.

Su šiuo žaidimo rinkiniu vaikai, žaisdami vaidmenimis, suvaidins Lijanos gimtadienio vakarėlio istoriją. Jie gali sukti sceną krumpliaračiu ir vaizduoti, kad personažai dainuoja, naudodami papildomus veidukus. Istorijai tęsiantis personažai nusprendžia atsipūsti ir pasimėgauti ledinuku bei keksiukais. Novos gimtadienio dovana Lijanai paskatins išradingus žaidimus.

Susipažinkite su kitais „LEGO Friends“ visatos rinkiniais, su kuriais vaikai gali atkurti tikrus nuotykius ir kurti istorijas.

  • Žaiskite smagiame karaokės vakarėlyje – „LEGO® Friends“ karaokės vakarėlio rinkinys mergaitėms, berniukams ir vaikams nuo 6 metų su 2 mini lėlytėmis, driežo figūrėle, besisukančia scena ir daugybe priedų.
  • Besisukanti scena – rinkinyje yra besisukanti scena, su kuria vaikai gali kurti Lijanos gimtadienio vakarėlio istorijas veikėjams atliekant numerius.
  • 2 mini lėlytės – rinkinyje yra „LEGO® Friends“ personažų Novos ir Lijanos su papildomais veidais bei driežo figūrėlė, tad išradingi žaidimai gali prasidėti iš karto.
  • Priedai, skatinantys kurti istorijas – rinkinyje yra mikrofonai, gėrimai, keksiukai, dovana, šokoladas, gėlės, bilietai ir balionai.
  • Dovana vaikams – rinkinys bus puiki šventinė dovana mergaitėms ir berniukams, kuriems patinka muzikiniai žaislai ir muzikiniai žaidimai vaidmenimis.
  • Konstravimo rinkiniai išradingiems vaikams – atraskite kitus kūrybinius „LEGO® Friends“ serijos rinkinius (parduodami atskirai), kurie įkvėps mažuosius konstruotojus išradingiems nuotykiams.
  • Matmenys – 196 detalių rinkinyje esanti karaokės scena yra per 8 cm aukščio, 16 cm pločio ir 10 cm gylio.

42610_lifestyle-65dd972813f6a.jpg

Dainuokime karaokę!

„LEGO® Friends“ karaokės muzikos vakarėlio rinkinyje yra 2 lėlytės, driežo figūrėlė, besisukanti scena ir daugybė priedų.

42610_hero-65dd972d3accb.jpg

Kurkite draugystės istorijas

Vaikai gali surinkti šio smagaus žaislinio rinkinio detales ir išradingai kurti personažų draugystės istorijas.

42610_build-65dd9743d8cc7.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

42610_inthebox-65dd9748b9461.jpg

Leiskitės į įvairius nuotykius

Atraskite daugiau „LEGO® Friends“ rinkinių, kad vaikai galėtų draugauti su įvairiausiais personažais.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 42610 LEGO® Friends Karaokės Vakarėlis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42610 LEGO® Friends Karaokės Vakarėlis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42610 LEGO® Friends Karaokės Vakarėlis

Kodas: 4040101-6756
Barkodas: 5702017589312
1699
1999
16,99 €
19,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus