I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Žaiskite vaidmenimis su „LEGO® Friends“ popmuzikos žvaigždės gastrolių autobuso rinkiniu (42619), skirtu mergaitėms ir berniukams nuo 8 metų. Rinkinyje yra konstruojamas autobusas ir užkulisių erdvė su priedais bei 4 „LEGO Friends“ personažų figūrėlės.

Vaikai papasakos istoriją, kaip drovioji Peizlė, naudodamasi veidrodžiu sceniniam įvaizdžiui atskleisti, virsta superžvaigžde atlikėja Leila. Vaikai gali kurti draugystės istorijas apie tai, kaip Olis padeda jai sukurti sceninį įvaizdį, o Lijana eina susitikti su savo mėgstama scenos žvaigžde. Atidarius autobusą iš priekio, šono ir galo atsiveria interjeras – užkulisių erdvė, kurioje yra įrašų studija, klaviatūra, gitara, lovos ir vonios kambarys. Šiame vaikams skirtame rinkinyje yra daugybė priedų, įskaitant nuotrauką su autografu, antpečius, batus, kosmetikos priemones ir mobilųjį telefoną.

Žaislinė transporto priemonė bus smagi muzikinė dovana mažiesiems muzikos gerbėjams, mėgstantiems žaisti vaidmenimis. Rinkinys lavina vaikų socialinius ir emocinius įgūdžius.

  • Gastrolių autobuso rinkinys muzikiniams žaidimams vaidmenimis – „LEGO® Friends“ popmuzikos žvaigždės gastrolių autobuso rinkinys mergaitėms ir berniukams nuo 8 metų su 4 mini lėlytėmis ir daugybe priedų.
  • Paverskite Peizlę į Leilą – vaikai gali sukonstruoti žaislinį autobusą ir, naudodami besisukantį veidrodį, pademonstruoti, kaip drovioji Peizlė virsta superžvaigžde atlikėja Leila.
  • Socialinius ir emocinius įgūdžius lavinantis žaislas su 4 mini lėlytėmis ir priedais – rinkinyje yra 4 „LEGO® Friends“ personažai, įskaitant skirtingas Peizlės ir Leilos mini lėlytes, su kuriomis vaikai sukurs dainininkės įvaizdį.
  • Daugybė priedų – su LEGO® rinkinyje esančiais priedais vaikai, žaisdami vaidmenimis, gali lavinti socialinę bei emocinę raidą ir kurti vis kitas draugystės istorijas.
  • Šventinė dovana muzikine tematika – jeigu ieškote dovanų vaikams idėjų, šis LEGO® rinkinys, skirtas muziką dievinančioms mergaitėms ir berniukams nuo 8 metų, bus tobulas pasirinkimas.
  • Rinkiniai draugystės žaidimams– susipažinkite su kitais „LEGO Friends“ serijos rinkiniais (parduodami atskirai) ir išplėskite išradingas linksmybes.
  • 845 detalių rinkinyje esantis autobusas yra per 12 cm aukščio, 28 cm ilgio ir 11 cm pločio.

42619_lifestyle-65dd99f1d887a.jpg

Gastrolių autobusas muzikiniam žaidimui

Popmuzikos žvaigždės gastrolių autobuso rinkinyje yra autobusas, užkulisių erdvė su priedais ir 4 „LEGO Friends“ personažai.

42619_hero-65dd99f756e52.jpg

Išradingas konstravimo rinkinys vaikams

Smagiai sukonstruokite autobusą ir naudodami besisukantį veidrodį parodykite, kaip Peizlė virsta superžvaigžde Leila.

42619_build-65dd99fba88ab.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

42619_inthebox-65dd9a00d1c47.jpg

Leiskitės į įvairius nuotykius

Atraskite daugiau „LEGO® Friends“ rinkinių, kad vaikai galėtų draugauti su įvairiausiais personažais.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 42619 LEGO® Friends Popmuzikos Žvaigždės Gastrolių Autobusas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42619 LEGO® Friends Popmuzikos Žvaigždės Gastrolių Autobusas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42619 LEGO® Friends Popmuzikos Žvaigždės Gastrolių Autobusas

Kodas: 4040101-6761
Barkodas: 5702017589398
8074
9499
80,74 €
94,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus