I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su LEGO® City Didžiausiu motociklininkų kaskadininkų iššūkiu (60361) laukia nesibaigiančios linksmybės. Šiame trigubame rinkinyje vaikams nuo 7 metų yra 2 žaisliniai motociklai ir 3 derinami kaskadininkų įrengimai, įskaitant 360° kilpą, ugnies žiedą ir smagų „ateivių bokšto“ iššūkį. Vaikai gali pademonstruoti savo įgūdžius, surengti įspūdingus pasirodymus ir varžytis su draugais ar šeima dėl nugalėtojo trofėjaus.

Interaktyvaus konstravimo pramogos

Šiame LEGO City „Stuntz“ rinkinyje yra spausdintos konstravimo instrukcijos, o programėlėje „LEGO® Builder“, skirtoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelius iš visų pusių

Kūrybiškas LEGO City pasaulis

Šaunios LEGO City konstruojamų rinkinių transporto priemonės, daugiafunkcės konstrukcijos ir įkvepiantys personažai įtraukia vaikus į veiksmo sūkurį tikroviškam žaidimui vaidmenimis. Derinkite su kitais LEGO City „Stuntz“ žaidimų rinkiniais, kad triukai būtų dar ekstravagantiškesni.

  • Žaislinė trigubo iššūkio kaskadininkų trasa vaikams nuo 7 metų. Paruošk sceną smagiems pasirodymams ir varžyboms su LEGO® City Didžiausiu motociklininkų kaskadininkų iššūkiu (60361) savarankiškam ar grupės žaidimui.
  • Kas dėžėje? Šiame kaskadininkų iššūkio rinkinyje yra 360° kilpa, ugnies žiedas ir vertikalaus kopimo „ateivių bokštas“, taip pat šuolių rampa, 2 žaisliniai motociklai ir 2 vairuotojų minifigūrėlės.
  • Smagus LEGO® City „Stuntz“ veiksmas. Vaikai galės paleisti žaislinį motociklą, kad apsuktų kilpą, peršoktų per ugnies žiedą ir pasiektų ateivių bokšto viršūnę.
  • Dovana bet kokia proga. Padovanokite šį LEGO® City „Stuntz“ konstravimo rinkinį gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga vaikams 7 nuo metų ir triukų mėgėjams.
  • Išmatavimai. Sujungta Didžiausio motociklininkų kaskadininkų iššūkio kilpa, rampa ir žiedas yra 21 cm aukščio, 28 cm pločio ir 24 cm gylio.
  • Su LEGO® minifigūrėlių priedais. Rinkinyje yra žaislinis minifigūrėlės šalmas ir trofėjus.
  • Interaktyvios skaitmeninės instrukcijos suteikia papildomų konstravimo pramogų. Programėlėje „LEGO® Builder“, skirtoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelius iš visų pusių.
  • Žaislai išradingam žaidimui. LEGO® City žaidimo rinkinių konstrukcijos, transporto priemonės ir personažai įtraukia vaikus į veiksmo sūkurį kūrybiškam žaidimui vaidmenimis.
  • Užtikrinta kokybė. Visi LEGO® komponentai atitinka reiklius pramonės standartus, užtikrinančius jų nuoseklumą, suderinamumą ir konstravimo linksmybes.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

60361_lifestyle-645c8d4616c9d.jpg

Neįtikėtini kaskadininkų triukai vaikams

Linksmybės su kokybišku rinkiniu, kurį sudaro 3 derinami kaskadininkų aparatai ir 2 žaisliniai „Stuntz“ motociklai.

60361_hero-645c8d4c8e00e.jpg

Jaudinantis veiksmo kupinas žaidimas

Paruoškite sceną įspūdingiems triukams ir jaudinančioms varžyboms su trijų funkcijų „LEGO® City Stuntz“ rinkiniu.

60361_inthebox-645c8d5818927.jpg

Dovana veiksmo gerbėjams

Šauni dovana gimtadienio, švenčių ar kita proga kaskadinių triukų gerbėjams ir veiksmo žaislus mėgstantiems vaikams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60361 LEGO® City Didžiausias motociklininkų kaskadininkų iššūkis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60361 LEGO® City Didžiausias motociklininkų kaskadininkų iššūkis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60361 LEGO® City Didžiausias motociklininkų kaskadininkų iššūkis

Kodas: 4040101-6195
Barkodas: 5702017416229
6999
9999
69,99 €
99,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus