I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Keliauti po neatrastus pasaulius su šiuo vaikams nuo 6 metų skirtu „LEGO® City“ kosminių tyrinėjimų visureigio ir ateivių rinkiniu (60431) – vieni juokai. Tvirtas kosminių tyrinėjimų visureigis turi 6 ratus ir patobulintą pakabą, tad be vargo įveikia uolėtą planetos reljefą. Prisijungę prie įgulos vaikai gali kartu sudarinėti planetos paviršiaus žemėlapius, tyrinėti geizerius, iš kurių veržiasi neįprasti garai, ir sutikti ateivių. Smagų rinkinį sudaro 2 kosminės įgulos narių minifigūrėlės, roboto ir ateivio figūrėlės.

Nuskraidinkite mažąjį kosmoso gerbėją į jaudinančius tarpgalaktinius nuotykius! Atsisiųskite programėlę „LEGO Builder“ ir ženkite į naują konstravimo pramogų pasaulį, kuriame vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti progresą ir patyrinėti naujus LEGO rinkinius.

„LEGO City“ rinkiniuose kosmoso tematika yra tikroviškų transporto priemonių, detalių statinių ir įkvepiančių personažų, sujungiančių fantaziją ir realybę nesibaigiantiems išradingiems žaidimams, todėl tai puiki dovana bet kuria proga. Vaikai gali derinti šį rinkinį su kitais „LEGO City“ rinkiniais (parduodami atskirai) ir patirti dar didesnių epinių nuotykių kosmose.

  • Žaislinis kosminis visureigis – atverkite vaikams nuo 6 metų duris į dar neatrastas kūrybiškumo erdves su šiuo „LEGO® City“ kosminių tyrinėjimų visureigio ir ateivių rinkiniu, skirtu konstruoti ir žaisti.
  • Kas dėžutėje? – Čia vaikai ras viską, koprireiks norint sukonstruoti visureigį, geizerių sceną, 2 kosmoso įgulos narių minifigūrėles, robotą ir ateivių figūrėles.
  • Futuristinė kosmoso mašina išradingam žaidimui – kosminis visureigis turi detalią dvivietę kabiną, 6 didžiulius ratus ir patobulintą pakabą sklandžiai keliauti po svetimas planetas.
  • Skaitmeninis konstravimo vadovas – programėlė „LEGO® Builder“ suteiks jūsų kosmoso gerbėjams smagų konstravimo nuotykį, kurio metu jie galės apžiūrėti konstruojamą 3D modelį bet kuriuo kampu.
  • Smagi dovana kosmoso gerbėjams – padovanokite šį rinkinį švenčių ar gimtadienio proga kosmoso gerbėjams nuo 6 metų.
  • Dar daugiau LEGO® rinkinių kosmoso tematika – sujungę šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ serijos rinkiniais (parduodami atskirai) vaikai patirs dar daugiau smagių nuotykių.
  • Nevaržomas žaidimas – „LEGO® City“ rinkiniuose kosmoso tematika yra tikroviškų transporto priemonių, detalių statinių ir įkvepiančių personažų, sujungiančių fantaziją ir realybę nesibaigiantiems išradingiems žaidimams.
  • Matmenys – 311 detalių „LEGO® City“ rinkinyje esantis kosminis visureigis yra per 10 cm aukščio, 22 cm ilgio ir 13 cm pločio.

60431_lifestyle-65ddb655c1c50.jpg

Žaislinis kosminės misijos visureigis

Perkelkite žaidimą į naujus horizontus su „LEGO® City“ kosminių tyrinėjimų visureigiu ir ateiviais kosmoso gerbėjams.

60431_hero-65ddb65be98c7.jpg

Konstravimo linksmybės vaikams nuo 6 metų

Vaikai gali mėgautis kūrybišku konstravimu ir tyrinėti naujus pasaulius futuristiniu visureigiu.

60431_build-65ddb6611fa26.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

60431_inthebox-65ddb66b49c74.jpg

Žaidimams nebus galo!

Vaikai gali derinti rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais (parduodami atskirai) ir leistis į nuotykius kosmose.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60431 LEGO® City Kosminių Tyrinėjimų Visureigis Ir Ateiviai - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60431 LEGO® City Kosminių Tyrinėjimų Visureigis Ir Ateiviai - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60431 LEGO® City Kosminių Tyrinėjimų Visureigis Ir Ateiviai

Kodas: 4040101-6833
Barkodas: 5702017588216
2719
3199
27,19 €
31,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus