I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Vaikai gali sukonstruoti itin šaunų LEGO® Super Mario™ lygį su Persikutės katės kostiumo ir ledo bokšto papildomu rinkiniu (71407). Jame yra katės kostiumas LEGO® Persikutei™ (figūrėlė nepridedama), kurį vilkint galima įkopti į konstruojamą bokštą ir 3 LEGO žaislinės figūrėlės: Kamek, Rupūžė ir katė Goomba. Žaidėjai pelno atlygį, paleisdami monetų kaladėlę iš „ledo“ ir ant jos užšokdami, sučiupdami geltoną vaisių, nuversdami Kamek iš bokšto (aktyvinę POW kaladėlę) ir išlaisvindami Rupūžę iš ledo apsupties. (Pastaba: žaidimui reikalingi 71360, 71387 arba 71403 pradiniai rinkiniai.)

Dalykitės kūrybiškomis pramogomis
Šis kolekcinis žaidimo rinkinys yra geriausia dovana pažangiems vaikams nuo 7 metų ir idealiai tinka žaisti vienam arba su kitais. Atsisiųskite programėlę LEGO Super Mario, kurioje rasite konstravimo instrukcijų ir ne tik.

Neribotas žaidimas
LEGO Super Mario pradiniai rinkiniai ir papildomi rinkiniai suteikia gerbėjams galimybę papildyti, perkonstruoti ir kurti savus unikalius lygius ištisoms valandoms žaidimo renkant monetas.

  • Ledą tirpdantys nuotykiai. Sužadinkite vaikų vaizduotę Persikutės katės kostiumo ir ledo bokšto papildomu rinkiniu (71407) su konstruojamu bokštu ir daugybe monetų rinkimo iššūkių.
  • 3 LEGO® Super Mario™ personažai. Katės Goomba, Kamek ir Rupūžės LEGO® žaislinės figūrėlės, skirtos sąveikauti su LEGO® Persikute™ (figūrėlė nepridedama).
  • Katės kostiumas. Kostiumas aktyvina unikalias LEGO® Persikutės™ reakcijas, bet jo juo vilkėdama ji gali įkopti į bokštą ir laimėti skaitmeninių monetų.
  • Smagūs iššūkiai. Palieskite monetų kaladėlę iš „ledo“, sučiupkite geltoną vaisių, numuškite nuo bokšto „ledą“, aktyvinkite POW kaladėlę ir nuverskite Kamek nuo bokšto ir išlaisvinkite Rupūžę ir ledo apsupties.
  • Dovana vaikams nuo 7 metų amžiaus. Padovanokite šį 494 dalių rinkinį gimtadieniui arba šventėms pažangiems vaikams, kurie jau turi žaidimui būtiną LEGO® Super Mario™ pradinį rinkinį (71360, 71387 arba 71403).
  • Perkonstruokite ir derinkite. 35 cm aukščio, 32 cm pločio ir 20 cm gylio standartinės sudėties modulinis rinkinys dera su kitais LEGO® Super Mario™ žaidimo rinkiniais.
  • Papildoma programėlė. Atsisiųskite programėlę LEGO® Super Mario™, kurioje yra konstravimo instrukcijų, kūrybinio įkvėpimo ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Puoselėkite kūrybingumą. LEGO® Super Mario™ žaisliniai žaidimo rinkiniai skirti žaidimui pavieniui arba su draugais ir suteikia ištisas valandas monetų rinkimo pramogų ir neribotų kūrybinių iššūkių juos papildant ir perkonstruojant.
  • Aukšta kokybė. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, kad jie susijungtų lengvai ir patikimai.
  • Saugumo garantija. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, šildomos, traiškomos, susukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos tenkintų griežčiausius pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER MARIO prekės ženklo asortimento. 71407 LEGO® Super Mario Persikutės katės kostiumas ir ledo bokštas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71407 LEGO® Super Mario Persikutės katės kostiumas ir ledo bokštas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71407 LEGO® Super Mario Persikutės katės kostiumas ir ledo bokštas

Kodas: 4040101-5876
Barkodas: 5702017155272
6509
9299
65,09 €
92,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus