I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Šis Imperijos drakono medžioklinio šuns (71790) žaidimo rinkinys su baisiu monstru ir 3 minifigūrėlėmis vaikams suteikia viską, ko reikia nesibaigiančioms pramogoms žaidžiant drąsias kovas iš TV serialo „NINJAGO® Dragons Rising“. Naujas (2023 metų birželį) Fotako žvėris turi lanksčią galvą, uodegą ir letenas, taip pat – įspūdingus nagus ir dyglius.

Žaidimo rinkinys su minifigūrėlėmis ir šauniais priedais

Šis LEGO® NINJAGO žaidimo rinkinys yra su 3 minifigūrėlėmis: nindzių kariais Loidu ir Džėjumi, kurių kiekvienas apginkluotas 2 katanomis, ir Imperijos letenų generolu, turinčiu didelį kardą ir jojančiu ant pabalnoto Fotako žvėries nugaros.

Smagūs skaitmeniniai įspūdžiai LEGO gerbėjams

Su programėle „LEGO Builder“ ir vaiku galite leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo pažangą.

  • Nindzių monstro žaislas – Imperijos drakono medžioklinis šuo (71790) – tai žaidimo rinkinys nindzių gerbėjams nuo 6 metų amžiaus, skirtas atkurti nuotykius iš TV serialo „NINJAGO® Dragons Rising“.
  • 3 minifigūrėlės – šis NINJAGO® rinkinys yra su Loido ir Džėjaus minifigūrėlėmis, apginkluotomis 2 katanomis, ir Imperijos letenų generolo minifigūrėle su dideliu kardu.
  • Lankstus sutvėrimas – Fotako žvėris gali judinti galvą, uodegą ir kojas, ant nugaros jis turi balną, kuriame gali sėdėti Imperijos letenų generolas.
  • Daugiau nindzių veiksmo – taip pat ieškokite Sora transformuojamo roboto-lenktyninio motociklo (71792), Lloyd ir Arin nindzių komandos robotų (71794) ir kitų LEGO® NINJAGO® asortimento rinkinių.
  • Konstravimas ir žaidimas – su šiuo 198 detalių rinkiniu vaikai nuo 6 metų amžiaus gali visų pirma džiaugtis kūrybišku konstravimu, o tada tobulinti pasakojimo apie gėrio ir blogio kovas įgūdžius.
  • Tinka pasiimti – per 10 cm aukščio, 20 cm ilgio ir 13 cm pločio Fotako žvėrį vaikai gali pasiimti, kad ir kur keliautų.
  • Naujas būdas konstruoti – programėlė „LEGO® Builder“ padės vaikams leistis į intuityviai suprantamą konstravimo nuotykį; jie galės išsaugoti rinkinius, stebėti pažangą ir priartinti bei sukinėti modelius trimatėje erdvėje.
  • Garantuota kokybė – daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės yra gaminamos taip, kad lengvai susijungtų kiekvieną kartą.
  • Visada patikimose rankose – LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

71790_lifestyle-6479c0cc2b47d.jpg

Įspūdingo LEGO® NINJAGO® padaro rinkinys

Rinkinys, kuriame yra lankstus Imperijos drakonų medžiotojo šuo, padės vaikams leistis į nuotykius su nindzių herojais.

71790_hero-6479c0d298260.jpg

Atkurkite nindzių veiksmo scenas!

Šis konstruojamo padaro rinkinys leis vaikams atkurti mėgstamiausias serialo NINJAGO® Dragons Rising scenas.

71790_build-6479c0d8a0d8b.jpg

Tobula dovana aistringiems nindzių gerbėjams

Šis rinkinys – puiki dovana, o derindami jį su kitais NINJAGO® rinkiniais (parduodamais atskirai), sukursite didesnių scenų.

71790_inthebox-6479c0dddfc33.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71790 LEGO® NINJAGO® Imperijos drakono medžioklinis šuo - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71790 LEGO® NINJAGO® Imperijos drakono medžioklinis šuo - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71790 LEGO® NINJAGO® Imperijos drakono medžioklinis šuo

Kodas: 4040101-6418
Barkodas: 5702017413051
2124
2499
21,24 €
21,24 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus