I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nindzių žaislas „Arino kovinis robotas“ (71804) suteikia vaikams nuo 4 metų galimybę kartu su savo herojais nindzėmis pamėginti išgelbėti jų draugus drakonus. Šis žaidimo vaidmenimis žaislas apima įspūdingą roboto figūrėlę, kuri įkvėps vaikus atkurti jaudinančius 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Rising sezono nuotykius.

Šiame LEGO® rinkinyje yra 2 minifigūrėlės: katana ginkluotas Arinas ir kardą turintis karys su vilko kauke. Ariną galima įdėti į lanksčią roboto figūrėlę, apsiginklavusią dideliu kardu ir besisukančiais ašmenimis, o karys su vilko kauke gali skraidyti savo skraidykle, kuri turi lanksčius sparnus, diskų šaudyklę ir 2 ietis. Rinkinyje taip pat rasite iš kaladėlių konstruojamą krištolinę uolą su plaktuku ir ginklų stovą su 2 auksinėmis katanomis.

Šis nindzių žaislas suteiks smagių įspūdžių vyresniems nei 4 metų vaikams, kurie dar tik pradeda pažinti konstravimo LEGO kaladėlėmis džiaugsmą. Rinkinyje yra pradinė kaladėlė: dalinai paruoštas pagrindas padeda vaikams konstruoti greitai ir užtikrintai.

  • Nindzių žaislas, mokantis vaikus konstruoti. Berniukai ir mergaitės nuo 4 metų atras konstravimo džiaugsmą ir galės kurti nindzių istorijas su veiksmo pilnu rinkiniu „Arino kovinis robotas“.
  • Lankstus žaislinis robotas. Vaikai atkurs kovas iš 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Rising sezono su šia roboto figūrėle, kuri turi kabiną, lanksčias galūnes, besisukančius ašmenis ir didelį kardą.
  • 2 LEGO® NINJAGO® minifigūrėlės. Nindzių rinkinyje yra katana apsiginklavusio Arino minifigūrėlė, todėl vaikai galės žaisti vaidmenimis kovas prieš karį su vilko kauke, turintį savo kardą.
  • Skraidyklė ir krištolinis urvas. Žaidimų vaidmenimis rinkinys apima skraidyklę su lanksčiais sparnais, diskų šaudykle bei 2 ietimis, krištolinį urvą su plaktuku ir ginklų stovą su 2 katanomis.
  • Dovana nindzių tema. LEGO® rinkinys suteiks smagių konstravimo bei žaidimo įspūdžių ir bus puiki dovana, kuri sužadins vyresnių nei 4 metų vaikų vaizduotę ir lavins jų pasakojimo įgūdžius.
  • Atraskite daugiau nindzių žaislų vaikams. Ieškokite kitų NINJAGO® rinkinių (parduodamų atskirai) su drakonais, robotais ir nindzių legendomis.
  • Supažindinimas su konstravimu LEGO® kaladėlėmis – LEGO žaidimo rinkiniai vaikams nuo 4 metų padeda mažiesiems išmokti konstruoti ir dalytis džiaugsmu su visa šeima.
  • Matmenys. 104 dalių LEGO® rinkinyje esantis žaislinis robotas yra per 10 cm aukščio.

71804_lifestyle-65def33d2df30.jpg

LEGO® NINJAGO® roboto žaidimo rinkinys

Su šiuo rinkiniu vaikai nuo 4 metų gali mokytis konstruoti ir įsijausti į istorijas su roboto figūrėle ir 2 minifigūrėlėmis.

71804_hero-65def345dc6c3.jpg

Mokomasis nindzių žaislas vaikams

LEGO® NINJAGO® rinkinys sukurtas su pradine kaladėle, kad mažieji įgytų naudingos konstravimo ir žaidimo patirties.

71804_build-65def34b5467b.jpg

Smagu konstruoti visai šeimai

LEGO® konstravimo rinkinys suburia tėvus ir globėjus kartu su vaikais kurti įspūdingą žaislinį robotą.

71804_inthebox-65def3508211e.jpg

Dar daugiau LEGO® NINJAGO® rinkinių

Vaikai gali rinkti kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius (parduodami atskirai) ir patirti dar didesnių nindzių nuotykių.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71804 LEGO® Ninjago Arino Kovinis Robotas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71804 LEGO® Ninjago Arino Kovinis Robotas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71804 LEGO® Ninjago Arino Kovinis Robotas

Kodas: 4040101-6804
Barkodas: 5702017565545
1359
1599
13,59 €
15,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus