I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Berniukai ir mergaitės nuo 7 metų gali atkurti 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Rising sezono istorijas su nuotykių žaislu „Soros stichijos mechaninis robotas“ (71807). Šaunus robotas turi lanksčias galūnes, kurias kraipydami bei sukiodami vaikaigalės nustatyti įspūdingas kovos pozas, didelį kardą, besisukančius ašmenis ir kabiną nindzės minifigūrėlei.

Šis dar neregėtas pritaikomas robotas taip pat suteikia vaikams galimybę sukonstruoti nuosavą robotą! Jis turi nuimamas kojas, rankas ir liemen į, todėl jį galima derinti su kitais 2 atskirai parduodamais robotais: Cole stichijos žemės robotu (71806) ir Kai stichijos ugnies robotu (71808). Derindami robotų dalis ir kurdami unikalią žaislinę veiksmo figūrėlę vaikai ištisas valandas mėgausis žaidimu.

Nindzių žaislas apima 2 minifigūrėles – Soros su 2 katanomis ir kario su vilko kauke bei nagais – jaudinančiam nindzių veiksmui. Rinkinį taip pat galima konstruoti naudojant programėlę „LEGO® Builder“, kuri jums ir jūsų vaikui padovanos lengvo ir aiškaus konstravimo nuotykį.

  • Žaislinė pritaikoma veiksmo figūrėlė vaikams. Nuotykių žaislas „Soros stichijos mechaninis robotas“, skirtas berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų, turi nuimamas galūnes ir liemenį, todėl jį galima derinti su kitais 2 robotais (parduodamais atskirai).
  • Sukonstruokite nuosavą roboto kostiumą. Nindzių gerbėjai ištisas valandas kūrybiškai žais derindami šių žaislinių veiksmo figūrėlių (parduodamų atskirai) dalis ir sukurs nuosavą roboto figūrėlę.
  • 2 NINJAGO® minifigūrėlės. Rinkinyje yra Sora su 2 katanomis ir karys su vilko kauke bei nagais, kad vaikai galėtų suvaidinti mūšius iš 2-ojo TV serialo NINJAGO Dragons Rising sezono.
  • Lanksti figūrėlė. Soros robotas turi kabiną, į kurią vaikai gali įdėti jos figūrėlę, didelį kardą, besisukančius ašmenis ir lanksčias galūnes kovos pozoms nustatyti.
  • Nindzių dovana. Šis mūšio žaislas suteikia smagių konstravimo bei žaidimo įspūdžių ir yra kasdienės dovanos idėja vaikams, mėgstantiems kurti veiksmo kupinas istorijas.
  • Kiti pritaikomi žaislai. Cole roboto dalis vaikai gali mainyti ir derinti su atskirai parduodamų Cole stichijos žemės roboto (71806) ir Kai stichijos ugnies roboto (71808) dalimis.
  • Nindzių žaislų visata. LEGO® NINJAGO® rinkiniai apima drakonus, transporto priemones bei šventyklas ir suteikia vaikams galimybę leistis į fantastinius nuotykius su savo herojais nindzėmis.
  • Matmenys. 209 dalių LEGO® rinkinyje esantis žaislinis roboto kostiumas yra per 16 cm aukščio.

71807_lifestyle-65def492210ab.jpg

Šaunus pritaikomas NINJAGO® roboto rinkinys

Dar nematyta pritaikomo roboto figūrėlė turi nuimamas dalis, kad nindzių gerbėjai galėtų sukurti savo robotą.

71807_hero-65def49749038.jpg

Konstruokite ir stokite į nindzių mūšį

Vaikams patiks smagus konstravimas ir veiksmas su Soros stichijos robotu ir Kariu su vilko kauke ir nagais.

71807_build-65def4c1c357c.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

71807_inthebox-65def4c66aee7.jpg

Dar 2 pritaikomi robotai

Derinkite Soros robotą su atskirai parduodamu Cole stichijos žemės robotu (71806) ir Kai stichijos ugnies robotu (71808).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71807 LEGO® Ninjago Soros Stichijos Mechaninis Robotas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71807 LEGO® Ninjago Soros Stichijos Mechaninis Robotas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71807 LEGO® Ninjago Soros Stichijos Mechaninis Robotas

Kodas: 4040101-6807
Barkodas: 5702017583839
1869
2199
18,69 €
21,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus