I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Vaikai nuo 8 metų gali atkurti jaudinančius 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Rising sezono nuotykius su dideliu herojų rinkiniu „Vyriausiasis drakonas Egaltas“ (71809). Tai pirmasis žaislinis vyriausiasis drakonas NINJAGO asortimente. Jis turi lanksčias kojas, uodegą, galvą ir išskirtinius sparnus, taip pat nuosavą kardą ir laikiklį katanai ant nugaros.

Nuotykių rinkinyje yra 5 minifigūrėlės – kardais ginkluoti nindzių kariai Lloyd, Sora bei Nya ir piktadariai Lordas Rasas su plaktuku bei Cinderis su kardu – kad vaikai galėtų žaisti nindzių mūšius. Jame rasite ir nedidelį konstruojamą medį su plaktuku ir suardymo gongu, dėl kurių ir kovoja šie NINJAGO personažai.

LEGO® NINJAGO konstruojami nindzių žaislai vaikams apima robotus, transporto priemones ir šventyklas jaudinantiems žaidimams vaidmenimis. Visus mūšių rinkinius galima konstruoti naudojant programėlę „LEGO Builder“, kuri jums ir jūsų vaikui suteiks galimybę patirti lengvo ir aiškaus konstravimo nuotykį.

  • Herojų žaislas vaikams. Berniukai ir mergaitės nuo 8 metų galės vaidinti jaudinančias scenas su rinkiniu „Vyriausiasis drakonas Egaltas“.
  • Lankstus žaislinis drakonas. Vaikai galės atkurti scenas iš 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Rising sezonosu vyriausiuoju drakonu lanksčia galva, uodega, galūnėmis ir išskirtiniais sparnais.
  • 5 LEGO® NINJAGO® minifigūrėlės. Vaikai galės žaisti katanomis apsiginklavusių nindzių karių Lloyd, Soros bei Nya kovą prieš Lordą Rasą su kūju ir Cinderį su kardu.
  • Vertingos nindzių relikvijos. Žaidimų vaidmenimis rinkinyje yra iš kaladėlių konstruojamas medelis su plaktuku ir suardymo gongu, dėl kurių ir kovoja šie NINJAGO® personažai.
  • Nindzių dovana. Šis mūšio rinkinys suteikia smagių konstravimo bei žaidimo įspūdžių ir yra gimtadienio dovanos idėja vaikams, mėgstantiems kurti veiksmo kupinas istorijas.
  • Pagalba konstruojant. Atraskite lengvai perprantamas instrukcijas programėlėje „LEGO® Builder“, kurioje konstruotojai gali priartinti bei sukioti trimačiusmodelius, sekti pažangą ir išsaugoti rinkinius įgydami naujų įgūdžių.
  • Nindzių žaislų visata. LEGO® NINJAGO® rinkiniai apima robotus, transporto priemones bei šventyklas ir suteikia vaikams galimybę leistis į fantastinius nuotykius su savo herojaisnindzėmis.
  • Matmenys. 532 dalių LEGO® rinkinyje esantis žaislinis drakonas yra per 17 cm aukščio, 46 cm ilgio ir 36 cm pločio.

71809_lifestyle-65def58d47afa.jpg

Įspūdingas LEGO® NINJAGO® drakono rinkinys

Su dideliu LEGO® drakonu ir 5 minifigūrėlėmis vaikai gali atkurti šaunų serialo „NINJAGO® Dragons Rising“ veiksmą.

71809_hero-65def592ea517.jpg

Puikūs konstravimo ir žaidimo įspūdžiai!

Vaikai pasineria į smagų konstravimą prieš leisdamiesi į NINJAGO® pasaulio nuotykius su savo nindzių herojais.

71809_build-65def5979fc7a.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

71809_inthebox-65def59cdf17c.jpg

Dar daugiau LEGO® NINJAGO® rinkinių

Vaikai gali rinkti kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius (parduodami atskirai) ir patirti dar didesnių nindzių nuotykių.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71809 LEGO® Ninjago Vyriausiasis Drakonas Egaltas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71809 LEGO® Ninjago Vyriausiasis Drakonas Egaltas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71809 LEGO® Ninjago Vyriausiasis Drakonas Egaltas

Kodas: 4040101-6809
Barkodas: 5702017584539
6799
7999
67,99 €
79,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus