I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su nindzės Kai laipiojančiu robotu (71812) berniukai ir mergaitės nuo 9 metų gali atkurti kovas šešėlių miške iš 2-ojo serialo NINJAGO® Dragons Rising sezono. Nuotykių rinkinyje yra fantastiška Kai būdingos raudonos spalvos roboto figūrėlė lanksčiomis rankomis, kojomis, liemeniu, galva bei pėdomis, turinti 2 didelius nindzių kablius ant nugaros, kad vaikai galėtų imituoti laipiojimą (arba pakabinti robotą eksponavimui, kai pasibaigs žaidimas), 2 dideles katanas ir kabiną minifigūrėlei.

Nindziųrinkinyje yra 4 NINJAGO minifigūrėlės: laipiojantis Kai ir laipiojantis Džėjus su katanomis, Didžioji Ugnis su 2 užsidegančiais kumščiais ir piktadarė Jordana su skraidykle.

Kituose LEGO® NINJAGO serijos nindzių konstravimo rinkiniuose yra drakonų,transporto priemonių ir šventyklų, kad gerbėjai galėtų žaisti vaidmenimis su savo herojais (rinkiniai parduodami atskirai). Visus veiksmo žaislus galima kurti su programėle „LEGO Builder“, kuri jums ir jūsų vaikui suteiks lengvo ir paprasto konstravimo nuotykį. Priartinkite ir sukiokite trimačius modelius, išsaugokite rinkinius ir stebėkite pažangą.

  • Roboto nuotykių rinkinys vaikams – su nindzės Kai laipiojančiu robotu berniukai ir mergaitės nuo 9 metų gali žaisti kovas šešėlių miške iš 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Rising sezono.
  • Lanksti roboto figūrėlė – žaislinio nindzės roboto rankos, kojos, liemuo, galva ir pėdos yra lankstūs, be to, jis turi 2 dideles katanas ir atidaromą kabiną, kurioje telpa minifigūrėlė.
  • 2 nindzių kabliai žaidimui ir eksponavimui. Ant roboto nugaros yra 2 dideli nindzės kabliai, su kuriais vaikai gali žaisti jaudinančius laipiojimo nuotykius, o paskui – panaudoti robotui eksponuoti.
  • 4 NINJAGO® minifigūrėlės – šiame nindzių rinkinyje yra laipiojantis Kai ir laipiojantis Džėjus su katanomis, Didžioji Ugnis su 2 užsidegančiais kumščiais ir Jordana su skraidykle.
  • Nindzių dovana – šis LEGO® mūšių žaislas suteikia smagių konstravimo ir žaidimo įspūdžių ir yra puiki dovanos idėja nindzių veiksmą mėgstantiems berniukams ir mergaitėms nuo 9 metų.
  • Pagalba konstruojant. Atraskite lengvai perprantamas instrukcijas programėlėje „LEGO® Builder“, kurioje konstruotojai gali priartinti bei sukioti trimačius modelius, stebėti pažangą ir išsaugoti rinkinius įgydami naujų įgūdžių.
  • Dar daugiau nindzių nuotykių – ieškokite kitų NINJAGO® žaislų (rinkiniai parduodami atskirai) su treniruočių salėmis, šventovėmis ir transporto priemonėmis.
  • Matmenys – 623 dalių LEGO® konstravimo rinkinyje esantis robotas yra per 23 cm aukščio.

71812_lifestyle-6601638c30e7e.jpg

LEGO® NINJAGO® kovos žaidimo rinkinys

Nindzės Kai laipiojančio roboto rinkinys leidžia rengti jaudinančius mūšius iš NINJAGO® Dragons Rising TV serialo 2 sezono.

71812_hero-66016392e5c84.jpg

Smagus konstravimas ir epiniai nuotykiai

Vaikai gali mėgautis naudinga konstravimo užduotimi ir prisijungti prie nindzių herojų drąsioms misijoms NINJAGO® pasaulyje.

71812_build-660163998a57a.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

71812_71811_71813_71819_inthebox-6601639f20e49.jpg

Dar daugiau LEGO® NINJAGO® rinkinių

Vaikai gali rinkti kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius (parduodami atskirai) ir patirti dar didesnių nindzių nuotykių.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71812 LEGO® NINJAGO® Nindzės Kai laipiojantis robotas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71812 LEGO® NINJAGO® Nindzės Kai laipiojantis robotas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71812 LEGO® NINJAGO® Nindzės Kai laipiojantis robotas

Kodas: 4040101-6982
Barkodas: 5702017584560
6799
7999
67,99 €
79,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus