I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Superherojų erdvėlaivis iš „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai: III dalis“. LEGO® Marvel Mažojo Rocket erdvėlaivis (76254) nuskraidins vaikus nuo 8 metų į nesibaigiančius kūrybiškus nuotykius.

Raketa kosmose!

Konstruodami šį žaislą atkursite erdvėlaivį, kuriuo Mažasis Rocket filme pabėgo nuo savo kūrėjų. Erdvėlaivyje yra atsidaranti kabina, reguliuojama važiuoklė ir 2 smaigų šaudyklės. Rinkinyje yra Mažojo Rocket ir suaugusiojo Rocket minifigūrėlės, įkvėpsiančios dar smagesniam Galaktikos sergėtojų veiksmui. Kad būtų dar smagiau naudotis skaitmeninėmis priemonėmis, vaikai gali atsisiųsti programėlę „LEGO Builder“ ir įžengti į kūrybišką pasaulį, kuriame gali priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo konstravimo progresą.

  • Superherojų erdvėlaivis. Su LEGO® Marvel Mažojo Rocket erdvėlaivio (76254) rinkiniu legendinis erdvėlaivis iš „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai: III dalis“ pateks į vaikų rankas.
  • Klasikiniai personažai. Rinkinyje yra ne tik Mažojo Rocket, bet ir suaugusiojo Rocket minifigūrėlė, įkvėpsianti dar aktyvesniam Galaktikos sergėtojų veiksmui.
  • Kūrybiški nuotykiai. Vaikai, žaisdami vaidmenimis, atkurs filmo scenas ir misijas su Rocket, Mažuoju Rocket ir erdvėlaiviu, kuris turi atsidarančią kabiną, reguliuojamą važiuoklę ir 2 smaigų šaudykles.
  • Dovanos idėja. Šis konstruojamas žaislas – puiki dovana gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga „Marvel“ gerbėjams nuo 8 metų.
  • Betarpiško žaidimo rinkinys. Šis universalus konstravimo ir žaidimo rinkinys yra 7 cm aukščio, 23 cm ilgio ir 11 cm pločio.
  • Patogios konstravimo instrukcijos. Atsisiųskite programėlę „LEGO Builder“ ir pasinerkite į įspūdingą konstravimo patirtį, skaitmeninėmis priemonėmis priartinkite ir sukiokite trimačius modelius, išsaugokite rinkinius ir sekite progresą.
  • Neribotos superherojų pramogos. Didelis LEGO® Marvel konstruojamų žaislų asortimentas atveria neribotas konstravimo ir žaidimo galimybes.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir patogumą.
  • Užtikrinta sauga. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76254_lifestyle-645c9192df9a1.jpg

Mažojo Roketo pabėgimas erdvėlaiviu

Tiksli erdvėlaivio iš „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai. III dalis“kopija.

76254_hero-645c91990dad2.jpg

Leiskitės į nuotykių visatą

Itin šauniame erdvėlaivyje vaikai kartu su Roketu ir mažuoju Roketu gali vaidinti scenas ir vykdyti žymias filmo misijas.

76254_build-645c91a062da9.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D rinkinius bei stebėti pažangą.

76254_inthebox-645c91ac0eee0.jpg

Tiksli kopija „Marvel“ filmo gerbėjams

Nudžiuginkite jaunuosius superherojus legendiniu erdvėlaiviu iš „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai. III dalis“.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MARVEL SUPER HEROES prekės ženklo asortimento. 76254 LEGO® Super Heroes Marvel Mažojo Rocket erdvėlaivis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76254 LEGO® Super Heroes Marvel Mažojo Rocket erdvėlaivis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76254 LEGO® Super Heroes Marvel Mažojo Rocket erdvėlaivis

Kodas: 4040101-6343
Barkodas: 5702017419718
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus